dissabte, 26 de desembre del 2009

desitjos per el 2.010

La veritat es que fa molt de temps que tinc els mateixos desitjos, però ara veig que estic mes aprop de la frontera i que aquest son realitzables, que deixaran d'ésser una utopia per acabar sent una realitat.
1.-Desitjo la llibertat del meu poble, que sigui ell el que decideixi el seu futur, que pugui opinar sobre quina ha de ser la seva funció i que decideixi ell el seu futur , prou de imposicions i de provocacions que cada poble pugui triar el que vol ésser.

2.-Desitjo una neteja política, s'ha de sanejar tota aquella panda de xucladors i sangoneres que amb les paraules i molta cara han anat xuclant i visquen a costa del poble, s'ha de dir prou de aquesta enfermetat i començar de zero, menys polítics i mes fills del poble.

3.-Desitjo que una vegada mes el tribunal anticonstitucionals dels hereus de Felip V , ens volen imposar les seves lleis i ens diguin que no son ni una nació de preàmbul, perquè així el poble podrà veure quin son els nostres companys imposats de camí.

4.- Desitjo que tot els hereus Franquismes del país veí continuïn amb els seus atacs, perquè cada cop que Jimenez Losantos, Cesar Vidal i quadrilles que obren la boca neix un nacionalista català més. Aquesta púrria sinó existeixin els hauríem de inventar.

5.- També he de felicitar a tots els meus lectors quatre gats amb molta moral i que tant he castigat amb la meves faltes ortogràfiques i l'estructura dels meus escrits, que siguin més crítics amb mi, així m'obliguen a rectificar i a millorar .

6.-I per acabar a tota la gent que em llegeix molt bones festes, millor 2010 i si es possible als lectors de sota l'Ebre l'any que ve serem veïns, però no per això serem diferents.divendres, 25 de desembre del 2009

Bon Nadal amb els Beatles

dijous, 24 de desembre del 2009

malson per entregues, joan Manuel Serrat

Joan Manuel Serrat, i la carmeta

En Carretero és humà, també la caga

Aquest cop en Joan Carretero l'ha cagat, perquè clar es pot defensar de moltes maneres les gestions fetes, però arribar a considerar de imbecil a la gent que discrepa es massa fort, i quan es tracta del tema dels pàrquings encara més,
Dons bé en uns declaracions a ràdio Pirineus i defensant la seva gestió municipal, va defendre que a Puigcerdà li sobren zones d'aparcament, segur que es deu referir al pàrquing aquell que hi ha davant del cinema Avinguda, i que allò no es un pàrquing sinó un robatori a la cara.[noticia].
Jo només li vull recordar al Senyor Carretero que defendre una gestió basant-se en l'insult i l'aixecada de veu vol dir que pots arguments es tenen per defendre la seva posició. I potser aquest es el cas en que ens trobem avui.dimecres, 23 de desembre del 2009

dimarts, 22 de desembre del 2009

Catalunya- Sahara dos casos tant diferents i tan iguals


La veritat es que tant Catalunya com el Sahara volen el mateix, la llibertat del seu Poble, però la diferència la trobem en la gent, mentre uns patriotes saharians son capaços de fer vagues de fam i sortir per tot arreu amb la intervenció dels americans , francesos i de tot arreu amb tota la premsa pendent de tot detall, els Catalans a la nostra desprès de un gran èxit de participació en un referèndum per l'autodeterminacio, nosaltres només ens tirem els plats al cap i ens diguem de tot, per a nosaltres es molt mes important posar-nos la medalla que lluitar per la llibertat del nostre poble, hem d'aprendre molt dels habitants saharians .
Aminatu Haidar ens ha donat una lliço de patriotisme, a veure si el poble català arrend alguna cosa de tot plegat. Aquesta senyora amb la seva tenacitat ens ha demostrat que si una persona vol lluitar per la llibertat del seu poble pot aconseguir molt, moltes gràcies senyora Haidar, vostè si que estima la seva nació.


diumenge, 20 de desembre del 2009

La Justícia es Cega però en Territori dels hereus de Felip V no és ni justa

Això que la justícia es cega i jutja a tothom per igual es un utopia, sinó això li podem demanar als
treballadors del Diari Egunkaria, tancat des de 2003 per una acusació de finançament a banda terrorista i quan arribi al suprem la Justícia es tira enrere i diu que l'acusació no consta que el diari hagués servit per finançar a Eta. Quins Cullons tot plegat i ara que l'estat veí, pagarà a tothom el seu sou per un tancament il·legal, rellançarà un altre cop al diari fins que arribi a les quotes de mercat que tenia abans de una acusació sense fonament. Perquè a l'hora de tancar van anar molt ràpids, i ara que farem. Demanarem perdó i ens quedarem tant tranquils, hem destruït uns llocs de treball, hem destruït un mitjà de comunicació i tot amb el ganivet de la democràcia que dona molts drets i s'ha deixat de donar les obligacions pertinents.
Això si la guàrdia Civil va actuar com ho feia abans, amb la mateixa rotunditat però ara qui son els culpables de tot plegat el ansar rajolí i companyia que eren els que manaven abans o tot l'estat espanyol per no veure que la democràcia i les lleis diuen que tothom es innocent fins que no es demostri el contrari i aqui es va actuar acusant sense disposar de cap prova.[noticia]