dissabte, 29 de novembre de 2008

LOURDES,Moltes Felicitats, ja teniu un hereu o una pubilla en camí


Avui voldria felicitar a la Lourdes Garcia, una companya de Feina que serà mare properament, ella com a bona veïna de Riu s'ha amagat la notícia com si fos un pecat, i la veritat això es una noticia que s'ha de dit als quatre costats.
el problema serà que no surti com el nen de la foto amb els esquís posats i derrapant , el temps i una canya ens donarà o treurà la raó.
Ostres la Lourdes mare , ella com sempre aquesta notícia se l'ha guardat , però a vegades hi ha ocellets que t'informen de tot i això no es podia quedar al tinter, la veritat es que fa molta il·lusió aquesta notícia, un hereu o una pubilla es igual lo que sigui però segur que serà un gran esquiador/ora per tant des de aquesta humil pagina moltes felicitats nena, que et vagi tot molt be,

Bé dons ja tenim en camí un Carrera Garcia, a veure fins on arriba. si porta l'empenta de la mare segur que arribarà molt lluny , només en sap greu una cosa, que sigui mare la Lourdes ens privarà de la seva presència i les hores de dinar seran menys divertides, però bé si es per un bé per ella endavant, molta sortdivendres, 28 de novembre de 2008

Jo tambe opino com en Toni Soler ,el Castellà està discriminat a tot arreu que no l'utilitzen

Avui m'agradaria trencar una llança a favor d'En Toni Soler i jo com ell també crec que el Castellà esta discriminat a Catalunya [Noticia].
Però es que a més, jo estic orgullós que això sigui així perquè la meva llengua i la de molts catalans es la llengua Catalana, encara que algun neòfit es tildi la nostra llengua de dialecte, es una llengua amb mes de 1000 anys de història i l'hem de cuidar i si cuidar el català vol dir discriminar el Castellà, dons mala sort per la llengua dels hereus de Felip V.
Però Clar la creuada mediàtica de la llengua dels hereus de Felip V com sempre pixant fora el test i per tant agafen les paraules segons el seu interès sense buscar el significat real de la mateixa. així els hi va, I aquest paios de la Capital del Regne només els hi cau carnassa per fotre canya de tot tipus , quina llàstima de directors de pel·lícules de ciència ficció que s'han perdut per el camí.
Prensa Mediàtica que han fet a la Esperança Aguirre una heroïna , això de sortir per cames deixant als companys a la deriva deu ésser el gran punt diferencial del partit popular, amb companys així de viatge no el calen enemics. De veritat que cada poble recull lo que ha semblat però sempre que la capital del Regne darrerament només planta fems perquè li ha tocat la grossa.
I per acabar voldria parlar del Senyor Carod i la darrera tonteria que ha sortit de la seva boca, a vegades els polítics s'haurien de aplicar aquella màxima de Grouxo Max que deia mes val callar i passar per idiota que obrir la boca i treure a la gent de la duda, perquè ara dir que el estatut aprovat el 2006 era un gran estatut, ja es massa per el meu cos, però si els militants d'Erc van votar en contra. [noticia]. Ja es allò que s'agafa abans a un mentider que a un coix.

dijous, 27 de novembre de 2008

Pasqual Maragall, quan la nació es més important que el partit

Hi ha personatges que m'he de treure el barret i un d'aquests personatges es en Pasqual, ara estava llegint les seves darreres manifestacions [noticia]. Durant el II congrés Catalanista ha dit que el poble Català ha de convocar un nou referèndum si el tribunal Constitucional retalla encara que sigui una coma l'Estatut, perquè el que es va aprovar encara que ja fos retallar es lo que volia el poble català, per tant to lo que sigui mes retall es desvirtuar el Estatut aprovat per el poble Català.
També va animar al poble Català a una manifestació massiva de protesta, amb l'objectiu de treure mes de un milió de persones al carrer, També ha manifestat que ell està d'acord que els jutges intervinguin però aquestos haurien d'haver intervingut abans del referèndum, perquè d'aquesta manera no marejaríem tant les perdius.

Bé aquest senyor pateix alzheimer, jo de veritat que em trec el barret, perquè veien els polítics que hi ha dintre de la nostra nació en Pasqual es hi don vint voltes a tot plegats,  La veritat es que Pasqual feia nosa a la filial de la capital del Regne, en Pasqual es nacionaliste i tot lo que hi anava darrera no, personates com el Montilla i en Zaragoza no van parar fins que el van fer marxar perquè en Pasqual era molt mes important la seva nació que no pas el seu Partit i clar això no anava be a la filial que han de seguir les ordres de madrid.

Avi lleigia que en Carod Rovira es vol tornar a presentar a les eleccions la veritat es que això ja semblen el retorn del Zombis perquè politics que ja estan morts i enterrats on volen anar ara. potser que s'ajuntin amb els socis de govern aquells que no tenen cap iniciativa i nomes estan per posar-los verds dos tots plegats podrien formar el club de la comèdia , per lo menys faran riure algú

Per acabar només donar les Gràcies al Pasqual perquè ell es dels pocs que fan que un pallaso com jo encara cregui amb la política, es el darrer mohicà, i sempre lluitarà contra els molins de vents.

dimecres, 26 de novembre de 2008

Davant la Crisis, la solució es consumir més

Curiosa solució davant la crisi galopant que estem suportant, el president de la Generalitat de Catalunya ha obert la boca i ha donat la seva solució, davant la Crisis consumir [noticia].
Darrerament el president de la Generalitat dona molt joc, però clar amb aquesta solució jo tinc els meus dubtes.
Jo que estic a l'atur i cobro 600 euros mensuals dels quals 400 els tinc que destinar al lloguer de Pis, algú em pot dir com puc consumir, potser el Banc si vaig amb l'aval del senyor Montilla i el seu discurs em donarà un préstec per poder consumir i així si consumeixo com la nostre economia es auto-suficient i no importem res això farà girar la roda de l'economia , o com sempre com les primeres matèries venen del estranger consumir mes voldrà dir que tindrem que comprar mes al exterior.
A vegades hi ha frases que deixen marca i jo em quedaria que un es amo dels seus silenci i esclau de les seves paraules, per tant senyor President de la Generalitat del Meu país abans de dir una animalada com aquesta millor que ens ho pensem dues vegades no tothom te la sort de tenir el seu sou, ni els seus privilegis .

Avui m'agradaria acabar parlant del video el qual comparen el senyor Carod amb en Hitler, la veritat es que aquests nacionalistes hereus de Felip V tenen poca feina, però abans de culpa algú de alguna cosa potser que es mirin el mèlic, i mira tu jo que no soc gens partidari del carod i molt menys de la seva política, ja començo està fart de aquests atacs indiscriminats [noticia]. La sort que tenen aquests difamadors que s'anomenen salvadors del regne de felip V es que no estem en el estat que volen representar perquè si fos així no tindrien l'oportunitat de expressar les seves idees. Però clar ells que son hereus del franquisme es creuen que tenen la veritat absoluta i que les seves mentides son lleis, això se'n diu democràcia,
aquí us deixo el vídeo: Quina llàstima que aquest temps no el dediquen a mirar de salvar la seva nació de la Crisis, perquè amb tanta gent amb tan temps lliure segur que trobarien una solució.


dimarts, 25 de novembre de 2008

El Pla I, de Independència de la nostra nació

Bé senyors, jo ja començo estar una miqueta cansat de tants Plans i tantes mandangues, potser que el poble català es comenci a plantejar el seu futur,ara ens surt el President Montilla estudia una resposta unitària si el TC limita l’autogovern però descarta “camins inviables.[noticia]Ja es Alló que som un poble que ens agrada estar sotmesos, que tenim vocació de colònia i a més a més encara ens agradi que ens enganyin, això de cornuts i pagar el beure va amb el nostre tarannà, perquè clar després de tres anys que encara estem parlant de l'Estatut i el seu Finançament ja comença a part de ser cansat una mica fastigós, ens han pres el pel per tots els costats i a més encara volen que els hi donem les gràcies.Montilla va assegurar que si la sentència de l’alt tribunal representa una minoració de l’autogovern hi haurà una resposta de “fermesa institucional i realisme polític”. A veure senyor montilla i vostè es creu lo que diu, tots sabem que si el Pinotxo Zapa li demana que acati les seves decisions ,vostè es posa ferm i al si senyor, per tant el seu discurs es fer volar coloms.

també diu:El govern no caurà en la trampa de proposar sortides incertes, però tampoc es resignarà a la passivitat. Per això, va assegurar que en cas que es produís aquest escenari propiciarà una “resposta unitària, serena i constructiva”. Serenitat i realisme van ser també els ingredients que va aplicar en la negociació del finançament. Montilla va evitar plantejar la rèplica en to d’amenaça, però va advertir al govern Zapatero que està en temps de descompte, alhora que cridava els presents a evitar els nervis abans d’hora. El president va advertir que Catalunya no es pot permetre quedar enrere en l’actual escenari de recessió, però tampoc Espanya es pot permetre que Catalunya no se’n surti. “No seria intel·ligent. Ni pràctic, ni convenient”, va assenyalar en un clar avís dirigit a la capital de regne de Felip V . Aquest discurs ja el tenim massa vist nosaltres demanem i a Madrid van a la seva, mentre que els estatuts de totes les regions espanyoles tiren endavant, el de la colònia Catalana el tenen al Tribunal Constitucional i nomes per quatre definicions amb mes retalls i pedaços que el vestit de un pocapena.I a més a més acusats de insolidaris, de lladres i de moltes mentides més , per quatre bocamolls que amb la funció de tirar merda a la nostra nació tenen més afluència de públic, així va la cultura del regne.

Bé tot plegat això es una volta mes al cargol i així anem tirant això ja em sembla cada cop mes a la història del met de Ribes que baixava riu avall mig ofegat i quan li demanaven com estava ell deia anar fent, dons així esta el nostre poble anar fent, la llàstima de tot plegat es que anem fent el pena fins arribar a ser una colònia sense res a explotar.

dilluns, 24 de novembre de 2008

Montilla, quan el nostre President viu en un mon paralel.

Han passat dos anys des de les darreres eleccions autonòmiques, per tant estem a mig camí de les properes eleccions , i amb aquest aniversari el senyor montilla ha fet unes declaracions treguen pit de les actuacions del seu govern, [noticia].
Ha començat reivindicant l'obra de govern del tripartit, aquesta part no se si es refereix a les ambaixades obertes amb els familiars d'ERc, si es refereix a les reunions clandestines del soci comunista a les terrassa de les costes del Garraf, o si es refereix a les idees nacionalistes de un partit associat i filial de un socialisme Neo-nacional dels hereus de Felip V.
La segona part de la intervenció del President ha defensat el treball conjunt amb els ajuntaments del País en els qual ha reconegut la seva importància.
Bé vist lo be que ho han fet els polítics del nostre país , que gràcies a ells no disposen de cap mena de crisis, tenim les autopistes gratuïtes, disposen de uns serveis mèdics de primera línia sense llistes d'espera, que tenim una escolarització perfecte, que la nostre llengua la entén i la parla tothom, després de tot aquest somni senyor president ara baixi a la terra i expliquin que tenim de veritat, i no ens vengui la moto amb somnis de grandesa,
El problema de tenir que valorar-se un mateix les seves grandeses es manca de seguretat per tant si la gent no et reconeix els mèrits tu vas i et auto reconeixes que ho estàs fent molt bé, però en el fons un s'ha de mirar el melic.
Parlant d'economia l'altre dia un amic en va enviar els sous dels polítics de Catalunya i els del regne de Felip V , i vaig veure amb incredibilitat que els polítics catalans cobren mes que els del regne de Felip V, la meva pregunta es perquè això?,acas el oferir dos discursos segons on es trobin i segons la conveniència del moment i clar això comporta que apart del sou de polític disposin del sou de actor
Aquí teniu un detall dels sous , i el resta dels humans en crisis:
l'alcalde millor pagat el senyor hereu 117.398 euros
president d'Autonomia millor pagat senyor Montilla 164.043,64 euros
President Diputació provincial senyor Corbacho 144.200 euros
Aquestes dades estan tretes del diari Expansion del dia 4 d'agost del 2.008
amb un sol així ni crisis ni osties com voleu que aquesta gent amb aquests sous defensin als treballadors l'únic que poden aspirar aquesta gent es a defensar la seva cadira, i per mes inri aquests tres personatges son socialistes, ni tenim ni l'excusa que son de dretes sinó que representen a un partit d'esquerres.
i per acabar vull parlar de l'Entesa, deu ésser l'entesa per poder exprimir al poble català i per guardar-se la cadira en cas de mal temps.Perquè`sangoneres sempre en hi ha però potser ja toca les comptes clares i el xocolata espès
diumenge, 23 de novembre de 2008

Ciu, un matrimoni inestable

Conveniència i desunió això cada cop més sembla un matrimoni a punt del divorci, hi ha un tira i afluixa constant, on el més perjudicat es el partit per interessos de partidistes dels dos cap visibles de la confederació.[noticia].
Això cada cop es mes assemblant a un matrimoni, on la parella te masses diferències per anar agafats de la ma i com en els matrimonis quan abans es divorciïn abans podran viure millor, per que en el fons aquest matrimoni es contra-natura, un nacionalista català amb un nacionalista espanyol, on un busca la Presidència de la Generalitat i el altre un a cartera de Ministre a les terres de Felip V, masses diferències perquè aquest matrimoni vagi a bon fi.
La veritat que si tingués que prendre part per una dels dos jo em quedaria amb al Casa Gran , no deixa de ser una gran idea però amb una plantejaments a estudiar millor, mentre que el pensament de la altre part del matrimoni no m'interessa,
I com un matrimoni inestable i a punt del divorci els dos candidats van tontejant amb altres candidats un amb els esquerdats i els altres amb els filials sociates.No tinc clar si això ho fan per que l'altre part del matrimoni agafi gelos o perquè vol experimentar noves coses.
A mes veient com s'està desenvolupant tant els Esquerdats com els Sense iniciativa, que cada cop estan perdent mes poder de convocatòria , la única alternativa que poden tenir els partits catalanistes a les filials de la capital de regne de Felip V es Conveniència perquè desunió molt clarament es podria agrupar al ppcc i no passaria res.
Amb tot aquests merders poc futur ens queda als catalans, perquè la veritat cada cop més, això es una olla de grills, i aquí només interessa salvar la cadira i poca cosa més, potser va sent hora de que surtin nous partits formats per gent del poble, sense vincles amb la gent d'ara perquè tot això està tant podrit que no val la pena perdre el temps en voler arreglar res de tot això.