dissabte, 17 d’octubre de 2009

Gilisme amb barratina, o quan Catalunya es una torracollons

"Gilismo de Barratina" un escrit al Abc del nacionalista aquest personatge, Ignacio Camatxo, a part de tildar al Senyor Carretero de Ex-terrorista, i al Senyor Laporta de gamberro dialèctic i mal criat. [noticia].
La Veritat es que quan mes ataquen els cadells de la capital del regne mes m'encanta les idees de la gent que son atacades, això vol dir que aquesta gent els hi fa mal aquestes idees i aquesta gent, tot plegat quan no es tenen arguments per atacar algú no hi ha com utilitzar l'insult i el despreci, i així es l'actuació d'aquest personatge.[noticia amb llengua dels descendents d'en sirvent].

Segons puc llegir diu que la plaça de torra-collons està vacant degut a que en Carod, Arzallus i Fraga ja estan en plena jubilació, la veritat es que això vol dir que quan no portes la línia que ells volen , la línia del franquisme llavors ets un "tocapelotas" amb la nostra llengua seria una torra-collons, la veritat que millor ésser un torra-collons català que no pas un llepaculs franquista.divendres, 16 d’octubre de 2009

Els codis de conducta, el fum per distreure el personal

Els famosos codis de conducta , es el fum per distreure la gent, quan ho tenim tot emmerdat, quan no hi ha cap sortida sempre podem tirar per aquesta sortida, que farem unes regles perquè a patir d'ara ho farem tot immaculat.

Ara els senyors del pp despres del Cas Gurtel, ara volen vendre la moto que faran un codi de comportament i com actuar davant aquesta situació. Però clar les hemeroteques a vegades son traïdores i posen als personatges en el seu lloc , ara resulta que des de 1993 els senyors de la dreta ja disposen d'aquest codi, per el que els hi ha servit, això es una plasmació de que tot plegat es una presa de pel. [noticia]

Mentre a Catalunya ara tenim la lluita sociata-convenient per a veure quin es mes corrupte dels dos, la veritat es que semblen germans. I enlloc de mirar com sortir de la crisi, com millorar la nostra nació, no millor tirar fems als veïns, bruts uns i bruts els altres, i tota catalunya emmerdada per la merda d'aquests personatges.

Bé com sempre tot continua igual un altre dia de la marmota, només hi ha una noticia que em toca la moral es la renuncia de la nebreda al seu escó i que deixi la política, com a minim amb aquesta megapubilla del parlament teníem marro i la veritat que la trobaré a faltar.[noticia]

La veritat que la senyora Nebreda m'encanta perquè diu les coses com les creus encara que vagin contra el seu partit, i això li ha provocat molts mals de cap, potser es millor per ella que deixi la politica, però clar que marxi la Montse i es quedi el Montilla, que voleu que us digui. això es com deixar un bon pastís per un tros de pa.


dijous, 15 d’octubre de 2009

l'Impost de Succesions, un atracament a cara descoberta

El trist-partit s'anomena partit d'esquerres i que treballa per el poble, amb les darreres votacions ja s'ha vist això de rebuig de l'impost de successions es una mica nadar contra corrent, quan a totes les comunitats l'estan eliminant aquí ni piu. a mantenir-lo que son quatre dies.[noticia].
Potser si aquest trist-partit no malbaratés tots els recursos, amb estudis improcedents i pagament a amics i altres no hauríem de sofrir damunt les nostres costelles aquesta sangria.
Comencem per tenir que pagar un impost de successions mentre altres comunitats no disposen d'aquest impost, hem de pagar la benzina mes cara perquè destinen la carga fiscal a la sanitat i així anem fent, mentre tant el president de la Generalitat te un sol anual que jo viuria tota la vida i tots contents, o en Carod està fent les vacances pagades que no podrà fer quan deixi la mamella, tot plegat si haguessin fet una política restrictiva de despeses, es podrien permeta el luxe de reduir o eliminar el impost de successions, però clar ara que ens hem acostumat a la bona vida estem per estrenya el cinturó.

dimarts, 13 d’octubre de 2009

Caixa Catalunya, una caixa que representava un país.

Si Aquests senyor que diuen representar Caixa Catalunya son capaços de canviar aquest nom per vendre a la matriu, el que haurien de fer els catalans es treure tots els calers d'aquesta Caixa ja que ella ja no es la nostra, ja no es representa.
Caixa Catalunya argumenta aquest rebuig del seu nom en primer lloc perquè tant la caixa de Tarragona com la de Manresa no la vegin com una absorció
. El segon motiu encara te menys fonament diuen que el nom de Catalunya esta deteriorat, jo el que crec que està deteriorat es el cervell dels directius que té caixa Catalunya però clar tinguen com a President al senyor Serra poca cosa podem esperar d'aquesta directiva. [noticia].
Però bé ho tenen fàcil si volen canviar de nom si els que els hi fa por es el rebuig que tingui una caixa forta a Catalunya i que es digui Caixa Catalunya només que li posin Caixa Montilla, Caixa Socialista, La Caixa de la Colònia. o El Negoci d'en Serra, i ja està.
La veritat que mica a mica anem perdent les senyals d'identitat, ara perdrem el nom de una caixa que representava la nostra nació que ens queda per perdre la dignitat, bé molts dels polítics que ens representen com d'això no en tenen ho tindran fàcil .

Ridao, o l'art de fer sentir culpables a les víctimes.

La veritat que hi ha gent que es creu les seves própies mentides, hi ha gent que es capaç de dir qualsevol animalada i fer que els demés se sentin culpables, i clar això que amb l'amor i la política tot es vàlid, no crec que sigui una manera molt ética de treballar.
Avui tinc ganes de parlar del senyor Ridao, aquest messies del catalanisme descafeinat que ha tingut l'osadia de dir que en Carod estigui en el punt de mira de tots es culpa dels seus amics per haver-li dit que el castigaven fins a regional , i que el seu partit ja no vol continuar mes amb ell, [noticia].
D'entrada ho trobo una mica massa cínica aquesta manera de fer política, amb el fàcil que es anar amb la veritat per devant però que voleu esperar d'aquests mal anomenats nacionalistes i no deixen de ser uns cadiristes que nomès van a guardar la cadira i que la mamella no se els hi escapi de la boca. Senyor Ridao l'amistat es una virtut que te que estar per sobre la política, i així ho han cregut els seguidors del senyor Carod,i si això els ha enganxat amb els pantalons baixats, no es preocupi darrerament el partit que vostè representa no han sobrepassat ni els tornells.
Potser es molt més important el que vostès amb el seu afan de tocar mamella han deixat perdre, vostès ens han venut als hereus de Felip V, i ara quan han vist que el tren del independentisme els hi ha passat de llarg s'han agafat al referendum d'Arenys però tranquil que el temps i una canya els possarà en el lloc que es mereixen, que no deixa de ser un gran femer.

dilluns, 12 d’octubre de 2009

el dia dels veïns, quan els cucs surten del cau

Avui celebren el seu dia , els veïns estan de festa, han tret les seves armes dels armaris per marcar paquet tot plegat una obra de teatre. [noticia].
Avui els cucs surten del cau, a Barcelona han intentat cremar una estelada, o clar com aquesta es una senyera inconstitucional, però això ho diuen un tios que porten una bandera amb un pollastre que sembla que estigui en temps del cisquet. [noticia].
Dons bé que celebrin avui el dia de la hispanitat te la seva gràcia, avui es el dia que un capità de vaixell la va cagar amb el trajecte i van aparèixer a Amèrica, i allí en varen treure esclaus, or, patates, i molts productes més a canvi de deixar infermetats, la Verola va provocar mes de un milió de morts, això si aquesta la portaven amb la senyal de la creu a dalt de tot, com a mínim era una verola catòlica.
I això es el que celebren els veïns avui, que van fer desapereixer civilizacions i ètnies senceres , això si amb la creu a dalt de tot.
El millor de tot plegat el que han fet a Lleida que han posat una estelada gegant contra la hispanitat [noticies]

diumenge, 11 d’octubre de 2009

El Taga 2035 metres de gran bellesa

Avui he pujat al Taga nomès son 2035 metres , és una de les muntanyes més boniques del Pre-pirineu, des d'aquest cim podem gaudir de la vall de Pardines, Queralbs, i tota la vall de Nuria al fons amb vista al Puigmal, Pedraforca, i també podem veure el començament de la serra del Cadi. Es una de les vistes mes privilegiades del pirineu des de la Pica del Canigó fins el Puigmal i acabant al Pedraforca, bé el començament es fa a Sant Marti d'Ogassa i allí pendent amunt sembla tot molt maco, de moment no trobes massa gent i quatre gats que ja tornen quan jo pujava , la pendent es ràpida però no es fa dificil, llavors arribes a un coll on passes una tanca i allí ens un troç de terreny per recuperar forces per el desnivell primer, llavors ja veus la Creu que corona al Taga al fons i alli es quan m'he trobat la sorpresa des de Coll de Jou semblava un peregrinatge de gent pujant al Taga, allò era un corrua de gent tota enfilada pujant amunt, jo em pensava trobar un cim vuit i sense vida i m'he trobat les rambles en pes.
La baixada l'he fet per on pujava tota la gent fins el coll de Jou desprès carretera avall fins arribar a Sant Martí d' Ogassa.
Jo entenc que hi hagi gent religiosa però això de posar creus al cims de les muntanyes que voleu que us digui , jo prefereixo trobar-me una senyera i si pot ésser amb el triangle negre i el puntet vermell al mig encara millor.