dissabte, 23 de gener del 2010

Ciu , intenta il·lusionar, però jo diria que ja han fet tard

És la pre-campanya dels convenients i ens volen vendre la moto que la seva iniciativa il·lusiona, jo em demano que despres de 30 anys de vendre'ns la moto amb el peix al cova, ja van sent hora de dir prou, la veritat que potser si haguessin de triar entre aquests venedors de catifes mes inestable que un terratrèmol o el trist-partit no hi ha cap mena de dubte que prefereixo aquests personatges, però voleu dir que no hi ha mes alternatives?

dijous, 21 de gener del 2010

Huguet, la primera virtud de un polític la integritat,

La linia que separa el públic i el privat es un argument molt pobre, massa per un conseller de la Generalitat de Catalunya. Un quan opina ho fa sempre des de els sentiments i la manera de pensar no es tenen unes idees polítiques i una altres personals totalment diferents, i si es dóna el cas això indica que ets un mentider i un mal politic.
Jo entenc que la politica s'ha de dir el que es pensa, i es mol millor callar i passar per ignorant que obrir la boca i disipar qualsevol dubte, i tildar l'actuació del senyor Hereu com a Fantasmasa no es dir res del que no pensi molta gent. Però un cop s'ha dit no ens hem de baixar els pantalons amb l'excusa de que era una convera privada i que publicament donem tot el suport a la fantasmada del senyor Hereu. Senyor Huguet que l'hem cagat i clar com en el seu diccionari no existeix la definició de dimissió, dons a veure com arreglem aquesta situació. I res els pantalons fins els tornells i s'ha acabat, que la mamella del poder es massa important per deixar-la escapar ara que nomès els hi resten 9 mesos de tocar mamella.[noticia]

SGAE, Les sangoneres ataquen de nou

La SGAE, ataca de nou, aquest cop li ha tocat un casal d'avis el qual li han reclamat que paguin un cànon per tenir la televisió encesa. La veritat que aquesta noticia l'he hagut de llegir dues vegades, no en van tenir prou amb l'actuació de la marató de TV3 que fins i tot són tant valents d'atacar a quatre iaios que no feien res mes que mirar la televisió.
És a dir el Casal d'avis ha de pagar per poder mirar la televisió, cullons amb lo dolenta que es la televisió que ens ha tocat veure només mancaria que a més per a mes inri ens tocar pagar drets d'autor. Potser que s'ho facin mirar tot plegat.
Aquestes Sangoneres de la SGAE es més xucladora que l'agencia tirbutària. Com a mínim aquesta recapta sobre els guanys mentre que l'actre recapta per el seu afan de fer calerons, així poden viure mes xupatintes a costa d'aquest tribut revolucionari. [noticia]dimecres, 20 de gener del 2010

dimarts, 19 de gener del 2010

Quan ens quedem sense arguments, llavors tenim l'insult

La veritat que els senyors Saura i Baltasar l'han cagat, i molt en el cas d'Horta de San Joan, en primer lloc perquè allí es van perdre cinc vides. i un ferit.
El foc no va ésser provocat per un llamp sinó va ésser la rucada d'un parell de impresentables que fins i tot van tenir la barra de fer-se fotos amb el foc a l'esquena . I desprès tota la moguda que s'ha produit de versions i contraversions.
Que aquest parell sense iniciativa i per posar-los verds, han mentit ho ha entès tothom i que en un país realment democràtic ja estarien al carrer també però aquí la mamella del poder es molt grossa i no es pot deixar així com així, per això no cal donar-li mes voltes aquest parell de pinotxos els mantindrem aquí fins al final.
I quan un no te cap argument per defendre una situació sempre pot tirar per l'insult i aquesta es la defensa d'en Saura , malament anem senyor ecologista, si ha de defendre una mala actuació amb un insult vol dir que ha tocat fons.[noticia].
A veure quin arribarà el moment que els politics pagaran amb dimissions les seves males actuacions, potser en aquest moment ara mateix estarien sense govern, perquè aquesta panda son una tribu de caganers.
Per cert un ha d'estar a les verdes i a les madures, quan el senyor saura estava a l'oposició no parava de sol·licitar dimisions i ara que esta al poder li repugna que algú demani el seu cap, La veritat que a mi el Convinient aquest no el fa el pas però com a mínim en aquest cap estic amb ell que unes depuracions polítiques no estarien malament i no podem quedar-nos en castigar als caps de bombers per sota els polítics i ja està potser hem de gratar un pel mes amunt.

dilluns, 18 de gener del 2010

Vic i el seu empadronament.

Mireu potser ja va sent hora de treure'ns la careta, i dir les coses per el seu nom. Si la gent que no te papers esta il·legal perquè nassos es poden empadronar. La veritat que envers de tant atacar al Ajuntament de Vic, potser el que hauríem de fer es demanar-nos perquè tenim tant immigrant il·legal potser si comencem a buscar els culpables de que tota aquesta gent es trobi a la nostra nació llavors podrem parlar de tot el demés.
Els criteris que disposen l'ajuntament es que no podrien inscriure's al padró tots aquells ciutadans no comunitaris que es presentin només un passaport del seu país d'origen. La Casa gran de Vic demana un visat que autoritzi aquesta estada. [noticia].
Tot vol parlar dels drets dels immigrants però qui nassos ens parla de les obligacions, o aquestes no son importants per segons quins polítics. Tots criden i tots xarrant però potser si que m'he tornat racista, però resulta que jo només demano que com a mínim s'integrin.


Espietes de pel·licula.


el FBI l'agència dels iankis aquest cop com molts altres darrerament l'ha cagat. Però clar fer servir els trets facials per realitzar retrats robot ja es massa, això de fer servir persones reals per adaptar-los desprès a un model de com ha de ser un personatge jo ho trobo de ciència ficció, però de aquella que es feia els anys 60 no pas de l'actual, Jo em demano si el Fbi ha de arribar a aquestes situacions , lo de avanç tecnològic es una utopia, encara ens trobem amb l'esclop i l'espardenya.
Dons bé com no sabien quins rastres facials te ara el senyor anem al google agafem la primera foto que ens trobem i apa ja sabem com es ara el terrorista aquest , i clar el personatge que va passar per allí en aquell moment va ésser el senyor Llamazares, i jo em demano que passara si el senyor Llamazares va al país de la democràcia i el confonen amb el terrorista.
I aquest son els mes llestos de la Classe, Com seran els demés.
Bé com tothom els comunistes volen treure redit a aquesta situació. Es que la política es una porquera , i ara diuen que ells no creuen en las Casualitats, i com segons ells el Comunista aquest va ser molt crític amb els vols de la Cia, això es una vendetta.diumenge, 17 de gener del 2010

Quan les decisions és prenen des de la butaca,

Quan algú pren una decisió i aquesta costa calers als demés, s'ha d'anar amb compte, per allí el 2006 es va prendre la decisió de separar els bars de fumadors al el de no fumadors, i el que volia combinar les dues coses havia de separar el local en dos.
Això es va aprovar el 2006, la gent va fer una inversions importants per adaptar el seu local a aquesta situació ara el 2011 no es pot canviar les regles de joc i prohibir totalment fumar en els locals, per higiene mental com a mínim s'haurien d'esperar 15 anys fins que el propietaris que van fer les inversions hagin pogut amortitzar aquesta inversió.
Això de jugar amb els calers dels demés es molt fàcil, però la gracia que li fot al senyor aquell que tenia un petit local que es va gastar uns calerons i ara perquè el govern li surt de l'aixella, apa a fotre a terra tota la inversió que ara no es pot fumar de cap mena.
I jo em demano el tabac es perjudicial però no ho es també l'alcohol, perquè no prohibim aquest també . [noticia]