dissabte, 6 de juny de 2009

El Gladiador o potser millor Pinotxo, quina ha de ser el vídeo dels sociates

Primer van ésser els castellers de Vilafranca, desprès els jugadors de Barcelona i ara els Socialistes l'única diferència dels primers i segons amb els tercers son els actors els primers i segons eren actor directes els altres son actors secundaris que no es presenten a les eleccions però Clar que surtin en Gonzalez la Chacon i el Pinotxo Zapataro i en Montilla no veig quines relacions hi ha amb les eleccions europees[noticia]
En Quan a la pel·lícula triada jo tinc els meus dubtes que sigui la mes adequada tinc quatre propostes a veure quina els hi agrada mes, Al Carrer Nicaragua haurien de dedicar-se a fer politiques i no a fer el pilota al cap, perquè només hem de recordar que els personatges que enviem a Bruseles son: El canari, La Maleni i la Badia, un càstic per tots plegats.ara si que es possible que s'ensorri europa.

.-Pinotxo
.-Agafa la pasta i surt corrent
.-Sense escapatò
Si aquesta es la força del Partit socialista, que comencin a demanar hora al gimnàs perquè s'han de reforçar una miqueta

divendres, 5 de juny de 2009

Maneres de Recordar un amic, jordi tots a la nostra manera et recordem

Aquesta vida hi ha moltes maneres de recordar a un amic, però la veritat la que ha fet la Montse G. a mi m'ha robat el cor, és una manera diferent de dir adéu a un amic, la veritat que ara tothom era amic seu i jo penso que els amics era abans quan els necessitava no pas ara, per això l'escrit de Montse que hi era abans i ara que m'ha posat la pell de gallina aquí us deixo el conte desitjo que sigui del vostre gust.


Al Jordi Beltran Fossas Padrós

l'entremaliat esperit del meu conte que va
marxar un dia, però que m'acompanyara per sempre

Vet aquí una nit de lluna plena que la Nona, com cada nit, va agafar el conte que li havien deixat en préstec a la biblioteca i va anar cap al llit amb el pijama ja posat. Va asseure's amb el coixí doblegat a l'esquena i va posar el conte sobre les seves cames disposats a mirar encuriosida la coberta.
La Nona va recordar que, en principi res no li va atreure d'aquell conte. No era ni gran ni petit no nou ni vell, no els colors li van cridar l'atenció. Fins i tot li va semblar abandonat en aquell racó del prestatge de la biblioteca gairebé amagat da les mirades dels infants, Però.... tot d'una , uns ulls dibuixats a la coberta amb aire d'entremaliats la van captivar. Havia d'escollir aquell conte! o potser era el conte que l'havia escollida a ella?
Impacient per començar-se la lectura, va fixar la mirada sobre les lletres del títol "l'entremaliat esperit del conte" .Ostres! Tot plegat semblava engrescador! i decidida a passar una bona estona va començar a llegir; "Vet aquí una nit de lluna plena que..."
-Pss Pss !! va dir de sobte una veueta que semblava sortir del llibre.
Que ensurt que va patir la Nona! Va fer tal bot que el conte a punt va estar d'escapolir-se de les seves mans i caure a terra.
-Pss pss..!! - va repetir la veueta.
Encara nerviosa va girar i capgirar el conte, va fullejar ràpidament les pàgines, va agafar-lo pel llom i el va sacsejar suaument... fins que els seus ulls es van trobar amb els de la coberta.
Bocabadada i paralitzada per la sorpresa va veure com els ulls dibuixats parpellejaven mentre la veueta li deia
_Hola, soc jo qui et parlo, aquests ulls que veus son els meus, però no puc sortir d'aquí, es l'únic que pots veure de mi, No t'espantis.
_I tu qui ets? Que hi fas aquí? com és que em parles? sembles un follet....-va començar a preguntar i dir atropelladament la Nona.
-Ei Ei espera a poc a poc- li va contestar la veueta- No sóc un follet, soc l'esperit d'aquest conte!.
-L'Esperit d'aquest conte? .-va interrompre la Nona.
Els ullets de la coberta fent un gest d'impaciència amb les parpelles i les celles van continuar parlant.
-Si tot conte te el seu esperit però no tothom es capaç de trobar-lo, Cada persona el descobreix en una història o en vàries,fins i tot n'hi ha que poden coincidir a veure'l en la mateixa. Depèn.
-I de què depèn això?
-Dons de com t'arribi a agradar i a atrapar el conte -va explicar-li la veueta.
-I com es que no he trobat cap esperit abans? - va insistir la Nona
l'esperit sense escarrassar-se gaire li va contestar:
-Sempre hi ha d'haver un primer cop per a tot, no ?
La Nona va fer una ganyota com qui no acaba d'entendre res del que li expliquen, però va continuar interrogant els ulls.
I tu que vols ara?
-Vull que m'ajudis
-Que t'ajudi ? -va afegir estranyada la Nona
-Si necessito que m'ajudis a sortir del conte. Veuràs, n'estic una mica tip i avorrit d'estar -me sempre en aquest.
-va continuar explicant-li l'esperit - Voldria viatjar i conèixer d'altres històries i personatges:cavallers valents, llops dolents, nans treballadors, bruixes simpàtiques.....
-I que puc fer jo?-va tornar a interrompre la Nona.
-Dons t'has de llegir aquest conte, i si realment m'arribes a trobar aconseguiràs que jo pugui sortir-ne i veure mon.
_ I tots els esperits poden sortir del seu conte?
-Sí, però cap ni un acostuma a fer-ho. el que passa es que jo soc un mica entremaliat i aventurer i en tinc ganes- va assegurar l'esperit. I, en veure la cara de preocupació que posava la Nona, va afegir:
-Però et prometo que si puc sortir tornaré d'acord? Tot es màgic en el món dels contes i en un no res tornaré a ser a dins d'aquest, ni te n'adonaràs.
Sense estar del tot convençuda la Nona va acceptar el tracte; l'esperit va callar i els ulls van tornar-se de nou immòbils, va tornar a obrir el llibre i, encara un xic inquieta, va començar la lectura: "vet aquí una nit de lluna plena....". Li va costar concentrar-se desprès de tantes emocions però, mica a mica, va aconseguir endinsar-se en la història d'aquest conte. I tant s'hi va ficar que, cap a la meitat, ja s'havia oblidat totalment de l'esperit.
Quan va acabar la lectura i va tancar contenta el llibre ja era tard, Amb una dolça i agradable sensació de felicitat va mirar per la finestra la lluna plena i es va adormir abraçant el conte sobre el seu pit.
I va ser així com la Nona , adormida, no va poder veure com de cop i volta de dins del llibre s'esmunyia l'esperit. Menut, amb cara de trapella i ulls juganers tenia l'aspecte de un follet, com li havia semblat a la Nona , va girar-se cap a ella i amb un suau gest se li va apropar per regalar-li un tendre petó.
La Nona, va dibuixar un somriure als llavi sense despertar-se. No sabia que a partir d'aquell instant l'esperit, d'una manera o altra, sempre l'acompanyaria,
Amb cura de no fer soroll, l'esperit va dirigir-se cap a la porta de l'habitació i , com qui té màgia als dits, va fer petar el polze i el dit del mig de la seva ma dreta i va desaparèixer.
En aquell mateix moment la Nona va despertar-se confusa. Va asseure's amb el coixí doblegat a l'esquena i agafant el conte que tenia sobre el pit el va col·locar sobre les seves cames , Llavors va mirar encuriosida la coberta......................
i conte infinit, conte amb esperit
Montserrat Gomez

la veritat que el conte es maco, molt i fins i tot fa pensar, la llàstima de tot plegat es que en Jordi ja no hi és i poca cosa podem fer, però amb records com aquest sempre continuarà viu amb nosaltres.I sempre estarà viu mentre algú se'n recordi d'ell i aquest es un bon camí


Eleccions Europees, una manera de treure molestos


Així de les eleccions europees em te bocabadat, en primer lloc perquè els dos cap de les llistes mes votades del regne hereditat de Felip V, s'ho han pres com unes eleccions nacionals i es foten de castanyes com el que més, això si fins diumenge,dilluns quan surti el solet tot el que s'ha dit fins llavors no te cap valor i comencem de zero, no sigui el cas que ens necessitem uns als altres.
en segon lloc el que veig es que enviem a Europa la gent que ens fot nosa, perquè enviar al fatxenda del Mayor Oreja juntament amb el vidal Cuadras i enviar la Maleni juntament amb la Badia es un càstic molt gros per els europeus.
I avui us vull parlar de la senyor Badia i els seus treballs per Europa .Ell que diu que s'ha de foradat el Pirineu per comunicar-nos amb Europa i això que hi ha el corredor del Mediterrani, diu això i es queda tant fresca la paia, potser abans d'obrir la boca un s'ha de pensar una mica el que diu.
Una Senyora que va tenir els nassos de dir que ha fet mes ella a Europa durant els darrers cinc anys que en Pujol durant els vint-i-tres del seu mandat no deixa de ser una mica fort tot pregant, però bé veient en quin partit va, es normal tot plegat.[noticia].
Jo el que em demano es que fan en Tremosa i Jonqueres amb tota aquesta moguda, perquè la seva vàlua esta per sobre de tot això , o hem de pensar que els han posat aquí perquè no fotin nosa i així anant removent les cireres.
Bé s'acosten les votacions Europees i jo com molts no tinc clar si he d'anar a votar o quedar-me a casa i el mes fort de tot no tinc gens de clar a qui tinc que votar, el que si tinc claríssim a qui no votaré ni peperos ni sociates ni libertas ni falanges tindran el meu vots els demés serà questió de loteria.

dijous, 4 de juny de 2009

Cornut i pagar el Beure

el cas d'aquest senyor de Montsó (osca) no deixa de ésser curiós, ell presumpte narcotraficant denúncia davant la guàrdia civil que havia estat estafat amb20 bitllets de 100 lerus per quatre personatges a canvi de un quilet de maria. [noticia]

Mai li havien posat les coses tant fàcils a la guàrdia civil per detindre a un narcotraficant, que ell mateix denunciés per estafa a quatre compradors i es donés a coneixer.

De veritat que som un pais de braus i panderetes i que som capaços de qualsevol cosa, però hi ha situacions que fins i tot superen les caricatures mes còmiques.
dimecres, 3 de juny de 2009

El Cat als cotxes, una manera de fer fum

Ostres tu la Guardia Urbana de Barcelona ha multat a un regidor d'Esquerra per circular per Barcelona portant el dinstintiu Cat a la matricula, a més el regidor recorda que feia 5 anys que el President del Regne dels Hereus de Felip V prometia incloure distintius autonòmics a les matrícules [noticia].
Bé jo només li puc dir dues coses al senyor jordi Gost, que pagui la multa
de entrada perquè son els seus socis de govern qui l'han multat per tant seran un calers ben invertit,
segon en quan a distintius autonòmics, la veritat que jo no em sento particep de cap cap autonòmia del regne de Felip V, i en consequencia si no som una nació no cal portar tonteries d'aquestes
tercer el tema important de tot plegat es el finançament de la nostra nació el Cat per els polítics per desviar el tema, el dia que tinguem els calers a casa nostre ja parlarem de tot el altre , per tant primer una independència econòmica i tot el resta ja vindrà rodat.
Per Tant Senyor Gost menys victimisme i mes exercir les seves qualitats de polític, perquè el partit que vostè respresenta ha passat de ser un partit independentista a ser un partit seguidista i conservador de la cadireta i els cop d'aire.


Reagrupament, la criatura comença a caminar


Ahir a les cotxeres de Sants es va produir el primer acte de presentació de Reagrupament independentista a Can Fanga, i mira per on hi va assistir un històric dels esquerdats el mestre Barrera, ahir tocava fer costat al Carretero en la seva estrena a Can Fanga. a l'acte hi havia mes o menys unes quatre-centes persones, per la poca propaganda que s'ha fet de l'acte el quorum estava prou be.[noticia]
Reagrupament actualment compte amb uns 1600 afiliats i segons dades seves un 70 % no havien militat mai al partit dels esquerdats això vol dir que l'altre 30 % si i aixo representa mes o menys uns 500 associats que han deixat els esquerdats per canviar-se a reagrupament es un primer pas, però com diuen els que maldirigeixen el partit dels esquerdats que això son escurrialles cap problema encara hi podrien haber mes baixes i així poder veure les vergonyes de tots plegats.


Les finalitats de Reagrupament són "situar l’independentisme a l’eix del debat polític català", "cercar la unitat de les forces polítiques i socials que tinguin com a objectiu el reconeixement internacional de la Nació catalana"; "creació d’un marc favorable al creixement de la base social de l’independentisme català" i "el foment del debat, el estudi i la conscienciació social per a la independència dels Països Catalans".

Ara només els hi manca una presentació a Puigcerda, perquè des de les muntanyes baixarà i tot el regne de Catalunya conquerirà.dilluns, 1 de juny de 2009

El Consell Comarcal , la loto ceretana

Aquí dalt a la Cerdanya no hi ha premi com aquest , perquè sinó no s'entenen segons quines conductes, El senyor Isidre Forga s'ha donat de baixa de la militància d'unió democràtica perquè un pacte de compartir la cadira del Consell no s'ha portar a termini.
El batlle de Fontanals ha destapat una polèmica interna a la formació , dons la Senyora Armengol ara no vol abandonar la cadireta (que estrany en un polític aquesta conducta). Segons Berlosa esta fent tot el possible perquè la senyora Armengol abandoni l'escó i que ha deixat l'expedient obert en mans dels seus advocats.
i jo em demano que deu tenir el Consell Comarcal que tothom te ganes d'agafar-se a la mamella i no deixar-se anar, poca feina i un bon sou potser es la clau, si envers de mirar-se les butxaques tots aquests aprenents de polítics miressin de treballar per la seva comarca un altre gall cantaria.
La senyora Armengol va manifestar ahir que al seu entendre el document que va signar el 2007 en la qual s'obligava a deixar la cadireta no té validesa perquè estava sota pressió.
Ha tingut dos anys per explicar aquesta pressió però no mentre estigui al poder la pressió no li afectava per res i ara que te que deixar la cadireta es quan nota que la pressió no la deixa marxar, curiosa conducta aquesta.[noticia]
El consell Comarcal ha arribat al seu equador i ara tocar remoure cadires i canviar cromos, però clar qui ha provat la mamella del poder no li agrada deixar el privilegi que ha obtingut.
Desprès del pacte convenients i sociates perquè els seguidors d'en carretero no manessin , van arribar l'acord de que manava dos anys en Pous ex-alcalde de Bellver i dos Anys ll'alcalde sociata d'Isòvol , desprès dels dos anys convenients ara toca dos anys sociates, a veure si en Pous fa el mateix i diu que ara no te ganes d'abandonar la cadireta, estaria molt bé tot plegat ,perquè les aliances contra-natura s'acaven sempre pagant i sinó temps al temps i ja veureu el que passa al país basc.

Saura i els seus Mossos

La veritat que tot plegat fot pena, molta pena que la polícia de la nostra nació estigui en boca de tothom cada cop i que el màxim responsable de la mateixa no surti cap cop a defendre els seus,
Que la policia es violenta no hi ha dubte però potser es la seva feina, perquè tot aquestes pandes de personatges que s'amaguen darreres les manifestacions i celebracions per genera violència gratuïta son un càncer per la societat. però també es un càncer per la societat que la persona que ha de donar la cara quan hi ha denúncies i es parla dels seus treballadors es l'amo de l'empresa i en aquest cas es la Conselleria qui ha de donar la cara, però clar aquí només tenim càrrecs per cobrar i a l'hora de donar la cara, fem com l'estruç, amagar el cap sota l'ala.
Senyor Saura jo trobo que si la conselleria li va gran cap problema es seus socis de govern ja li buscaran una altre lloc on es trobi a gust, miri vostè es podria crear per el seu interès la conselleria d'igualtat com el país veí, i com allí passa que es una conselleria que no serveix per res, segur que llavors no la cagaràs pas.

Catalunya una reserva índia

A vegades els grans defensors de la seva democràcia calladets estarien mes macos, perquè obrir la boca per cagar-la darrerament es una pandèmia. mira per on ara resulta que els catalans som un grup ètnic, això si juntament amb els bascs i els Gallecs[noticia].
De pas resulta que la llengua catalana només l'utilitzen un 17 % de la població això representa que cada cinc habitants un parla la llengua catalana,i per acabar diu que Ciu es el partit regional clau, deu ésser clau per estar a l'oposició, però amb una mica de sort i una canya potser el partit clau serà reagrupament.cat i llavors ja parlarem de tot l'altre.
En quan a una ètnia, el problema és que la majoria dels hereus de Felip V ens voldrien en una reserva Índia i tirar la clau de la porta si poguessin. Els hi fem nosa, jo l'entenc trenquem la seva harmonia dictatorial perquè som cridaners, i aquesta es la seva sort que la nostra força s'escapa per la boca no com altres.

diumenge, 31 de maig de 2009

l'aplec de la xicoia, ha estat un somni

que Meranges tornava a realitzar l'aplec de la xicoia, era una noticia esperada, a mi que m'encanta que la comarca on m'ha tocat viure faci coses, i mes d'aquest tipus m'omplia molt que un poble con Meranges situat a mes de 1500 metres realitzara un aplec de la xicoia era reconfortant.
I més desprès de uns anys que no es feia, resulta que l'alcalde va dir que aquest any hi tornarien i ha passat el mes de maig i no s'ha realitzat, sap greu que no es faci, però en sap mes que gràcies a que el batlle va dir que es faria a Meranges no s'ha fet enlloc més i havia dos pobles que tenien ganes de realitzar aquesta tasca.
Ja sabem que els alcalde com tots son egocentristes i no els hi agrada que les coses les diguin els demés i si no son idees seves no son bones, aquí sempre s'ha portat aquella màxima que lo que diu l'alcalde va a missa i tot el que li porti la contraria es un enemic, la veritat que prefereixo ésser enemic d'aquests personatges que no riure totes les gracietes.
I el que més mal em fot de tot plegat es que aquesta iniciativa de l'aplec de la Xicoia hi havia un veí del meu poble, que per desgràcia ara ja no hi podrà assistir mai més però que amb el seu impetu va impulsar activitats com aquestes, i ja es veu que sempre pot més l'ego de personatges així que no pas les iniciatives de personatges com l'Eudald,
I per acabar jo només puc dir que aquest any no ha pogut ésser per moltes raons, però que el proper any si que es farà l'aplec de la Xicoia, i com que es veu que no es pot fer a Meranges, ja li buscarem una ubicació, no se si sera millor o pitjor però com a mínim no possaran pedres a les rodes.

Dimarts per la Teva Nació, a les cotxeres de Sants has de fer aparició

Dimarts dia 2 de juny es el gran dia, es fa el acte de presentació de Reagrupament a Can Fanga , es a les 20 hores i es celebra al centre cívic de les cotxeres de sants

A part de tot això hi participarà el mestre, el metge de tota aquesta operació, explicant els seus objectius, prioritats i el full de ruta que es proposa aquesta agrupació.


Jo entenc que qualsevol persona que estimi el seu país hi ha d'anar, uns poden estar a favor o en contra de la figura d'en Joan Carretero, però on no hi ha dubtes es amb les paraules i aquestes de patriotisme i dignitat son les que el poble vol escoltar.