dilluns, 1 de juny de 2009

El Consell Comarcal , la loto ceretana

Aquí dalt a la Cerdanya no hi ha premi com aquest , perquè sinó no s'entenen segons quines conductes, El senyor Isidre Forga s'ha donat de baixa de la militància d'unió democràtica perquè un pacte de compartir la cadira del Consell no s'ha portar a termini.
El batlle de Fontanals ha destapat una polèmica interna a la formació , dons la Senyora Armengol ara no vol abandonar la cadireta (que estrany en un polític aquesta conducta). Segons Berlosa esta fent tot el possible perquè la senyora Armengol abandoni l'escó i que ha deixat l'expedient obert en mans dels seus advocats.
i jo em demano que deu tenir el Consell Comarcal que tothom te ganes d'agafar-se a la mamella i no deixar-se anar, poca feina i un bon sou potser es la clau, si envers de mirar-se les butxaques tots aquests aprenents de polítics miressin de treballar per la seva comarca un altre gall cantaria.
La senyora Armengol va manifestar ahir que al seu entendre el document que va signar el 2007 en la qual s'obligava a deixar la cadireta no té validesa perquè estava sota pressió.
Ha tingut dos anys per explicar aquesta pressió però no mentre estigui al poder la pressió no li afectava per res i ara que te que deixar la cadireta es quan nota que la pressió no la deixa marxar, curiosa conducta aquesta.[noticia]
El consell Comarcal ha arribat al seu equador i ara tocar remoure cadires i canviar cromos, però clar qui ha provat la mamella del poder no li agrada deixar el privilegi que ha obtingut.
Desprès del pacte convenients i sociates perquè els seguidors d'en carretero no manessin , van arribar l'acord de que manava dos anys en Pous ex-alcalde de Bellver i dos Anys ll'alcalde sociata d'Isòvol , desprès dels dos anys convenients ara toca dos anys sociates, a veure si en Pous fa el mateix i diu que ara no te ganes d'abandonar la cadireta, estaria molt bé tot plegat ,perquè les aliances contra-natura s'acaven sempre pagant i sinó temps al temps i ja veureu el que passa al país basc.

2 comentaris:

jordi ha dit...

Bon dia, nomes dir que l'article aquest del Regiò 7 sobre la cadira del consell es mentida com gaire-be tot el que surt d'en Miquel Spa, el substitut de Ana maria Armengol no es en Forga, es un altre regidor de Martinet el qual encara no vol anar al consell. L'explicació es molt senzilla, en Forga vol pressionar a Unió per que li donin algun càrrec ja que fa temps que te pensat passar·se al costat fosc d'ERC. No tot el que surt als mitjans es cert i provenint de Miquel Spa possiblement sigui mentida.

ALP2500 ha dit...

bé Jordi jo sempre he cregut a excepció de la prema nacional socialista de la Capital de Regne que la premsa catalana amb els matisos que vulguis però que sempre deia la veritat, fins i tot si vols la podem definir com la seva veritat que es una veritat a mitges.
Sempre m'he plantejat després que el senyor Forga desprès de tots els problemes familiars que va tenir encara continués militant al partit d'unió, però bé ell sabrà, en quan a la moguda de cadiretes de consell que vols que et digui si el problema es que hi hagi un trànsfuga això arrai el partit ja te prou cura per saber a qui ha de donar la famosa cadireta .