dissabte, 13 d’agost del 2016

Que potser la Molina juga a un nivell inferior??

Avui he anat a Supermolina i m'he trobat amb el cartell d'anunci d'aquest manera que hi ha a la foto, desprès he baixat a Alp i he mirat el Cartell d'anunci municipal , i he trobat tantes diferencies que m'he plantejat si serà veritat que l'equip de govern del municipi d'Alp passa una miqueta d'aquesta part del municipi.
 aqui hi ha les diferencies entre el planell
de la Molina i el d'alp
Jo diria que no costa tant disposar del mateix
per els dos llocs, amb diferencies no hi ha manera d'anar tots a una, potser hauriem de unificar tots els detall i d'aquesta manera no enfadarem a ningú. i  puntualitzant que el Municipi d'Alp disposa de oficina de Turisme mentre que a la Molina no, per tant no costaria massa informar molt millor per aixi amortitzar la manca d'oficina . A vegades només una petita voluntat podria provocar un canvi d'imatge.

I clar jo em demano en el `panell aquest no podríem penjar els següents detalls:
 a.- Horaris de busos i trens per així al no disposar de caseta de turisme la gent pot estar informat correctament de tot plegat.
b.-Activitats del mes del municipi, d'aquesta manera la gent que gaudeixi del nostre municipi podria disposar de totes aquestes activitats a ma sense haver de buscar aquests actes per les botigues.
c.-Telèfons d'urgències, taxis, i altres serveis importants
d-Situació d'urgència de l'aparell de desfibrador 
f.-Horari de Misses 
g-Situació del Caixer i altres utilitats
h.-Festes patronals, municipals i de la comarca.

la veritat que no costa tant tenir a la gent informada i d'aquesta manera poder gaudir de vendre país, si volem que la gent ens visiti torni hem d'aconseguir que aquesta gent estigui a gust a la nostra comarca, i si disposen de un ventall de coses per a fer segur que tornen.