divendres, 30 de desembre de 2011

Encara que els Feixistes morin les idees continuen

I sinó creieu aquesta dita mireu l'actuació de l'alcalde aquest pro-feixista de Castellnou de Bages, aquest senyor anomenat Francisco Martinez porta una bona carrera des de impedir que la coral del municipi cantés els segadors durant els actes de la Diada , fins arribar a l'extrem actual.
Dons Bé el batlle aquest va rebre a la Casa gran una proposta del regidor de l'oposició Joan Albert Pons en la qual li demanava estudiar la possibilitat de comprar amagatalls de fusta per els contenidors rurals del municipi, dons bé la contestació d'aquest feixista es clara i rotunda. passant de tot de contestar la proposta del regidor ell amb tota la seva caradura respon que els que s'hauria d'amagar l'estelada gegant que hi ha en un talús a la pujada de la Costa.
Aquest Senyor s'anomena demòcrata, i clar que ho es de la democràcia dels pperos aquells que diuen que tot es com ells diuen i sinó ets un feixista. Bonica democràcia aquesta

dijous, 29 de desembre de 2011

fora de Joc

Dijous 29 de desembre podeu gaudir d'aquest programa a tv3, aquí es demostra la puta democràcia dels hereus de la Corona de Felip V, i amb aquest feixistes hem de conviure, no pas jo vull trencar les cadenes que ens tenen lligats a aquesta panda de xantatgistes i mangantes.

dimecres, 28 de desembre de 2011

Inocentades que deixen de ser inocents.

Per a mi això de la selecció catalana es una altre manera de vendre fum, primer van ser el pacte fiscal, i ara hem de defendre una selecció, en la qual no podem participar enlloc, només poden fer partidets de paxanga i un a l'any com la resta de la regions colonitzadores, la veritat que fot ràbia i per acabar d'arreglar la cosa tenim com a entrenador un senyor que mai s'ha dignat a parla la nostre llengua. Tot junt un oasi de despropòsits inimaginables.
Dons bé que ara surti a l'escenari aquest senyor venedor de catifes amb el seu governants que son els millors, que ha pogut trobar. (segur que no va buscar massa, tot venia imposat per l'avi). Dons be que aquest personatge insti als catalans a fer pais amb la selecció ho trobo una manca de resta a la intel·ligència dels catalans.
Si volem fer país no ens cal anar a veure a quatre jugadors a xutar un pilota i poca cosa més es molt mes important aixecar la veu de veritat i dir prou, ja n'estem farts de tot plegats dels espanyols que ens imposen el que volen i dels politics catalans que ens volen fer veure a galet.[noticia]


dilluns, 26 de desembre de 2011

Els Esquerdats estant recollint el que van semblar.

Vallgorguina es l'exemple de que els escardats (esquerda ruca i Catalana) estant recollint el que van semblar, això de procurar disposar de llistes a molt pobles sense argumentació ni mirar els ideals de les persones que el representen tenen ingrates situacions a vegades i al poble de Vallgorguina s'han trobat amb aquesta situació.
Que uns personatges que es presenten per un partit anomenat independentista i resulta que a l'hora de votar, voten contra la immersió lingüística catalana i contra  l'associació de Municipis per la Independència resulta bastant irònic.
Perquè les bases d'aquest partit defensen aquests dues partides, i clar desprès d'aquesta gran situació aquests personatges s'han de defendre, un es qualifica com a navarrès i que no creu ni en Catalunya ni en País Basc, per tant envers de presentar-se com a  esquerdat ho podia fer com a feixista i tot arreglat, però clar llavors a lo millor no hagués sortit i la cadira es la cadira. [noticia]
També hi ha una altre solució, presentar-se com a independent, però això representa tirar de butxaca i no disposar de un partit que ho pagui tot, millor presentar-se per un partit i desprès passar-se per el forro de la corbata tota ideologia del mateix. Aquesta es la nostra política i així són els nostres polítics, una panda de barruts que només van a la seva.