dimecres, 28 de desembre de 2011

Inocentades que deixen de ser inocents.

Per a mi això de la selecció catalana es una altre manera de vendre fum, primer van ser el pacte fiscal, i ara hem de defendre una selecció, en la qual no podem participar enlloc, només poden fer partidets de paxanga i un a l'any com la resta de la regions colonitzadores, la veritat que fot ràbia i per acabar d'arreglar la cosa tenim com a entrenador un senyor que mai s'ha dignat a parla la nostre llengua. Tot junt un oasi de despropòsits inimaginables.
Dons bé que ara surti a l'escenari aquest senyor venedor de catifes amb el seu governants que son els millors, que ha pogut trobar. (segur que no va buscar massa, tot venia imposat per l'avi). Dons be que aquest personatge insti als catalans a fer pais amb la selecció ho trobo una manca de resta a la intel·ligència dels catalans.
Si volem fer país no ens cal anar a veure a quatre jugadors a xutar un pilota i poca cosa més es molt mes important aixecar la veu de veritat i dir prou, ja n'estem farts de tot plegats dels espanyols que ens imposen el que volen i dels politics catalans que ens volen fer veure a galet.[noticia]


1 comentari:

Joana ha dit...

Un partit de futbol, no és res més que la posada en escena d'una guerra civilitzada. Si aquella selecció no et representa, no t'afecta i si et podria representar, però no t'hi jugues res, aleshores no té cap interès.