dissabte, 13 de novembre del 2010

Els eslògans política, o diguem de que presumeixes i veurem que et manca

Ara que comença la campanya electoral o la batalla per aconseguir els quatre vots que resten perduts per l'espai, dons avui ara us parlaré dels eslògans polítics i del que volen dir envers del que diuen.

Els Convenients i desunits : Comença el canvi.Aquesta es la presentació dels convenients, però com diu la dita, de canvis res de res  + del mateix (mas del mateix) es a dir tornarem al peix al cova i a vendre fum que això se'ns don molt bé.

La Sucursal : Garantia de Progrés - idees clares . la veritat es que les idees les tenen molts clares aquests personatges nosaltres a seguir lligats a les cadenes del conqueridors, de garantia només una que els cadenes no es trencaran i el progrés només per els quatre afiliats al seu partit.

Els Esquerdats: Gent Valenta. la veritat que son gent molt interessada i que els valents son els que encara els voten veiem com s'han comportat aquests darrers 7 anys.

l'antic Règim: És molt el que ens uneix la veritat que es cert d'entrada som parents perquè tenen un deute històric amb nosaltres alarmant, potser si deixessin de munyir la vaca catalana no tindrien tanta dependència de nosaltres i llavors no ens unirien masses coses.


Sense Iniciativa. Verd Esperança- solucions d'esquerres. la veritat que aquests personatges que viuen en el passat donat que els hereus d'en marx desapareixen per moments son uns descendents de dinosaures que estant buscant el cementiri. poques solucions i molta esperança poden vendre. 

l'estripper . Rebel.la't : la veritat que contra qui s'ha de rebel·lar la gent es contra ells, aquests seguidors de intereconomia , venedors de catifes, grans demòcrates amb els seus drets i grans negats amb les seves obligacions , aquests personatges demanen rebel-ió, a veure si amb una mica de sort la rebel·lió li explota al mig de la cara .

El Quixot dels Pirineus : Vota Independènciael doctor amb aquest eslògan no dona masses pistes, però clar vist com li han anat les coses darrerament potser deu ésser de els poques coses que li resten. la veritat que rcat va començar com un tsunami i a acabat com una tempesta d'estiu

Toca la Porta: Hola Independència adéu Espoli . bé aquesta presentacio es maca però com sempre el problema no es la presentació sinó el presentador , la persona capçalera d'aquest partit no pot donar masses lliçons, potser primer ha d'arreglar els seus problemes per desprès arreglar la nació.

La Montse : Plantant cara. La veritat que la Montserrat ho te bastant difícil per entrar al parlament, potser l'única cosa que plantaràs serà l'hortet o el farmville si juga al facebook.


l'Elvis la Mairena i el pallasso; Politica de Low Cost si no fos perquè la situació actual de la nostra nació fot pena, i es massa seriós el que ens estem jugant en aquest moment no deixa de ser una aposta curiosa, veure is pot aconseguir entrar al govern un partit com aquest es una utopia increïble però clar en aquest moment hi ha massa en joc per llençar el vot. 

Bé em manquen molts partits però jo entenc que cap del que queden no disposaran de cap oportunitat per treure cap escó però sempre deixarem la porta oberta per si trobem alguna troballa interessant.

EL Sahara, existeix,

La veritat es que el Sahara existeix, encara que no parlem d'ell continua existint, i no per no donar la infornació aquesta deixa de produir-se.  La veritat que els dos grans partits que dominen la nostra nació els hereus del Franquisme mes ranci i els Descendents del Socialisme aquesta setmana on el Marroc ha atacat, assassinat i detingut a desenes de persones al Campament d'al-Aaiun. amb la callada per resposta dels dos grans partits, dons aquesta setmana aquests dinosauris de la política. Dons aquesta setmana el Congrés dels Diputatns s'han presentant la Llei de Partits per coartar la llibertat al país Basc i de retruc a Catalunya. aquest cop parlen de imcompatibilitat sobrevinguda, aquesta nova peculitat de retallar drets consisteix en retirar l'acta a un respresentant escollit democràticament si la seva formació ha estat il·legalitzada i ell o ell no renúncia  explicitament a la violència en un termini màxim de 15 dies.
Això si el govern espanyol lamenta però no comdemna l'atac. La doble politica que porten a terme a  l’Estat és flagrant. O és que només és necessari condemnar la violència quan es produeix a dins de l’Estat? I de les tortures, ja, no cal ni parlar-ne...Això si despres parlarem de l'aliances de civilitzacions i xorrades mentre que una situacio provocada per la fuga amb la cua entre cames ja va 35 anys no poden ni condemnar les bestieses que fa el Marroc amb la nació conquerida, perquè la veritat l'únic que va passar al Sahara es que va canviar d'amos no va aconseguir mai la llibertat.
dijous, 11 de novembre del 2010

Els Calers a la campanya,

La veritat que la noticia em fa gràcia, però clar no hi ha com veure le que diu la premsa per saber aquí estant afavorint. [noticia].


Dons bé reagrupament ha sol·licitat als seus afiliats l'avançament del pagament de les quotes d'associats del proper semestre, per així poder fer front a la campanya electoral, això no representa cap derrama extraordinària, sinó que només es un avançament de quota, només perquè ara es el moment de participar i ara es el moment de posar les coses a lloc. això només vol dir que fins el maig de 2011 els associats a reagrupament no hauran de fer cap mes aportació al partit. I això només per poder fer una campanya electoral digne.

Carretero al·lega que "els nostres postulats en regeneració democràtica ens impedeixen demanar crèdits a entitats financeres, evitant-nos haver de deure res a ningú, pagar peatges o tornar favors". "Les persones que som a Reagrupament som valentes i compromeses, i per sobre de tot som persones rigoroses i serioses, per això un dels lemes de la nostra campanya electoral és pressupost zero".

Aquesta es una manera de fer política l'altres es anar a veure algun corrupte com el senyor aquell que manava al Palau, em sembla que es deia millet el pajaru dons bé anar a beure al voltor perquè ens pogués suministrar quatre calarons com han fet molts dels partits parlamentaris actuals.

Mireu només veure amb quin afan i amb quines ganes es diuen les coses que tens clar qui fa por de veritat i qui només es una mera pantalla de fum, i ara veig que el Quixot del Pirineu, fa trontollar moltes cadires, i jo només em demano perquè?,

El Sahara,terra maleïda

El problema del Sàhara es fàcil de detectar, no hi ha pous de petroli, sinó tot plegat els senyors del Marroc ja faria anys que estarien acompanyats i teledirigits per els americans,  i com els conqueridors en temps de creuada fins i tot adoctrinats amb la cultura i religió pertinent. Però clar allí no hi ha aquest apreciat metal per tant no paga la pena invadir un país, un país invadit per el Marroc, amb lleis antidemocràtiques, amb ocultisme de la realitat, amb informació opaca de tot el que està passant, allí on reina la desiformació i els nostres conqueridors aquí mirant com mora aquella gent, com si la lluita no anés amb ells, i la veritat es que els hereus de la Corona de Felip V son part i consequencia del problema, part perquè quan van marxar amb la cua entre cames del Sàhara haurien de haver dit prou i donar la llibertat al poble Saharauri i no marxar amb cames ajudeu me i pilotes fora.
I actualment son culpables de riure les gracietes del Monarca Marroquí i desprès voler anar de Salvadors de les civilitzacions, potser primer arreglar els problemes de casa i desprès podràs anar a donar lliçons fora, però aquest problema es de la Corona i són ells qui han de participar en la seva solució.

Mireu a mi que els colonitzadors no facin res per el poble Saharaurí tant més però que el govern de la meva nació que no digui ni mu, això si que em toca el voraviu, potser ja va sent hora de dir que tots els pobles tenen l'oportunitat de poder expressar la seva llibertat, que tenen el dret a decidir si volen estar ajuntats al Marroc o volen ésser lliures, el temps aquell de les conquistes ja ha passat de moda. I ara hauria de reinar la llibertat i el poder a decidir. [noticia]


dilluns, 8 de novembre del 2010

fora de jocAixí son els espanyols i així actuen, la veritat que m'he de treure el barret davant aquests herois que han plantat cara a la Federació de la Corona dels Hereus de Felip V.  això es la democràcia dels espanyols.


Aquest dimarts tindrà lloc l'acte de pre-estrena del documental “Fora de Joc”, una producció de BataBat, elaborat per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, en què s'explica “el procés de reconeixement de les seleccions esportives catalanes, i totes les traves que ha rebut per part de l'estat espanyol i les diferents federacions espanyoles”.
Al documental, que també es podrà veure per TV3, es poden sentir els testimonis de Santiago Fisas, exsecretari de l'Estat de l'Esport; Joan Laporta, expresident del FC Barcelona; Xavier Vinyals, president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes o Isidre Oliveras de la Riba, expresident de la Federació Internacional de Patinatge.

Que vols ser en aquesta campanyaLa veritat que el video es magnific, la llàstima sigui el final, perquè el partit sucursal no ha sigut mai del que es arremanguen per treballar per la nostra nació.

Canviar Catalunya o Canviar el món

Segons Joan Carretero (Rcat) ha dit en la seva participació en el Forum Europa que la funció principal dels catalans es canviar la nostra nació ,no pas canviar el món . i fent servir unes paraules del president Macià que deia que Catalunya només ens té a nosaltres .La veritat que el president esquerdat tenia tota la raó.
Desprès ens remarca en Carretero que la independència s'aconsegueix amb suports internacionals, i aquests tant poden vindre de el Vaticà com d'Amèrica, en aquest punt jo tinc un però?, perquè hem de permetre que aquest senyor que manté pederastes, que ha amagat els seus crims, li hem de donar cap respecte, una cosa es la religió catòlica i una altre molt diferent la casta del vaticà.
Jo entenc que la independència de la nostra nació es molt important però els companys de viatges també i com a company d'aquest viatge jo no voldria que hi fossin la  casta aquesta del vaticà, aquests personatges que tenen la religió com arma per enriquir-se no són uns bons companys de viatge, i el Quixot del Pirineu de companyia dolenta n'ha tingut molta darrerament.Per tant, no en necessita més.

diumenge, 7 de novembre del 2010

De Fora Vingueren i de Casa ens tragueren

Avui us parlaré de la Fira de Bestiar de Puigcerdà, una fira de bestiar es feia abans per la compra venta d'animals (de quatre potes) a mesura que s'ha anat fent gran la Casa Gran de la Capital del Comarca ha volgut fer-se l'amo de la situació i tot plegat desprès d'això han aparegut els Ecologistes dient que es maltracten els animals, Ara actualment es mes mal vits donar un cop de bastó a un animal que no pas a una persona. [noticia]
El problema de tot plegat es el pagès que darrerament perd calers per tot arreu, amb quatre anys el preu dels animals han baixat un 30 % mentre que el preu dels cereals, la betzina, la maquinària tot plegat s'apuja mentre que el preu del seu producte cada cop és més barat, preu que tampoc es veu desprès en el producte final sinó que són els intermediaris els que es fan d'or.
Aquest es el problema del pagès no pas els ecologistes aquests que envers d'anar al sud de catalunya a bramar perquè els correbous son un maltractament d'animals venen a Cerdanya a veure si en el camió hi porten quatre animals o cinc, això si que es important, potser s'haurien de pensar que el pagès es un comerciant que busca fer rendible  el seu treball i si pot portar cinc animals no en portarà pas quatre,
Dons bé capa cop els estrenyem una miqueta més , cada cop fem mes difícil la seva vida a veure si al final aconseguim que abandonin el seu treball  així desprès els camalluents podran gaudir de la pau de la comarca. El pagès un animal en vies d'extinció.


Abril-84 Cesc Freixas

Aquesta cançó es una gran lliçó per els que volem la llibertat de la nostra nació, no cal que mirem el que fan els nostres veïns colonitzadors, nosaltres mirem el que fem nosaltres el poble colonitzat, i som nosaltres que tenim el dret a dir que no, i que aquest dia arribarà.

Cançons Lliures (Bob Marley) - Cesk Freixas.Adaptació d'en Cesk Freixas de una gran cançó del mestre Marley, una cançó que parla de llibertat, parla del vent que porta el flaire de llibertat,

A Catalunya el meu país, Cesk Freixas.Un país de només una bandera, amb quatre barres,l'orgull d'un país, l'orgull de una llengua, amb una sola bandera, Llibertat per tot els pobles, que no hi hagi cap d'oprimit.

Cesck Freixas. i el Catala,Jo també com en Cesc Freixas, penso, parlo, discuteixo, renego, estimo, odio,ho faig tot amb català i això potser es algun delicte?, Cada cop que faig alguna d'aquestes coses ho faig amb la meva llengua materna, i com a tal l'aprecio i no desitjo que es perdi per res del mon.
Ara es el moment de no amagar la llengua, ara es el moment de independència o mort (de la nostra llengua) potser ja va sent hora de dir prou, ja n'estem una mica farts de tot plegat, nosaltres no volen ésser cap colònia ni riure els acudits de la Gran Capital del Regne.

Avui com ahir, això es més del mateix.Tot plegat es que han passat quasi bé trens-cents anys i no ha canviat res, els hereus de la Corona de Felip V segueixen fent el que feien els seus avant-passats intentar soterrar la llengua catalana i fer-nos claudicar. però ara com abans nosaltres som tossuts i no deixarem que acabin amb nosaltres.

Alça't- obrint pas
Si són del país Valencià, per tant no son de Catalunya, ells busquen la llibertat dels països Catalans, la veritat que si a casa no tenim estímuls també els podem anar a buscar a fora. A mi m'encanta que per allí vaig hi hagi gent que planti cara als neofeixistes del pp, s'han de tenir nassos en lluitar a Casa del enemic.