dimarts, 2 de juny de 2015

el xiulet, una manera d'expressar el teu dret de LLibertat d'Expressió

Xiular, una cosa tant Antiga com la vida mateixa, dons ve ara resulta que fer aquest acte es un ultratge a la nació sobretot quan sona aquell himne, sense lletra que com diu la màxima quan no et saps la lletra el més fàcil es fer servir el Xiulet.
Ja va passar el 2009 i llavors l'audència dels colons va dictar que fer us del xiulet es un acte de llibertat d'expressió, però ells continuen sempre quan no se'n surten amb la seva ,ataquen de nou, Ara han entrat a escena aquells paios de Manos Límpias, que deu ésser l'únic que tenen net perquè aquests hereus del franquisme mes carca segur que la consciència deu patir de la foscor mes negra.
Per Cert jo no soc partidari del Xiulet, jo soc partidari de que la gent s'haguès girat d'esquenes al monarca i rebutjar així la seva presència. [noticia]

Bé tot plegat els hi anat de nassos aquesta pitada, mentre es parla d'això no parlem de la revolcada politica que han sofert els hereus del franquisme, això de perdre la capital del seu Regne, tant a nivell municipal com a nivell Autonòmic, perdre València . Això ha estat una humiliació tant grossa que ara hem d'atacar d'alguna manera, i vinga la xiuletada del himne els hi ha anat de perles. Però senyors Corruptes que la gent no es tonta, tard o dora es donara compte de tot plegat i llavors que farem?, Això de viure d'esquenes a la gent passa factura i desitjo que aquesta no tardi.