dissabte, 29 d’octubre de 2011

El Telecirc o vendre's per quatre duros

avui parlarem del programa aquell presentant per un català anomenat la Noria del Telecirc i el nom està molt encertat aquest cop, dons bé aquest personatges aquesta nit entrevisten a la mare del Cuco, un des presuntes assassins  encobridors de la mort de Marta del Castillo, per aquesta entrevista la senyora aquesta cobrarà 10.000 euros. Jo només demano això es una presa de pel, tot val per l'audiència, o potser haurien de matar algun familiar dels directius del telecirc a veure si llavors també fan el mateix, te collons tot plegat. Visca la democràcia i la llibertat d'expressió. Potser si que haurem de treure un altre cop els tancs però per fe volar moltes indecències.

Llívia Capital de la neu, Gelosia aliena

Els dies 30 i 31 d'octubre a la Vila de Llivia és celebra el primer Welcome Winter Llivia, es a dir la primera Fira de l'Esquí amb cara i ulls de la nostra comarca. Per l'esdeveniment s'ha creat una pista de descens de un centenar de metres que permetrà als aficionats fer les primeres baixades de la temporada. Per esquiar per els carrers de llivia s'han utilitzat 350 quilograms de gel en barra i 350 quilograms de gel picat. Juntament amb aquest atractiu esportiu als voltants del mateix es podran gaudir de tot mena de paradetes i les estacions d'esquí podran presentar les seves innovacions.
Totes les estacions d'esquí de la vall aprofitaran l'esdeveniment per presentar-hi els nous productes i vendre els forfets amb les promocions habituals de l'inici de campanya. El village també disposarà d'espais de degustació i promocions de les empreses amb sortejos de material.
I jo estic maravellat que la vila de Llivia faci aquests esdeveniments i el meu Municipi amb dos estacions d'esquí en el seu domini no hagi pogut ni plantejar-se aquesta situació, ni una mena de Fireta com les que es fan a Bellver de Cerdanya o a Puigcerdà. Dons no com en altres coses els demés pobles ens han de passar la ma per la cara. Felicitats Vila de Lliva troba que es un esdeveniment admirable, sento gelosia aliena, en aquests moments m'agradaria poder ser d'aquest municipi per poder gaudir d'aquesta situació, però clar em va tocar neixer a Alp i aquí no tenim d'aquestes iniciatives, que hi farem algun dia es treuran les llaganyes dels ulls i veuran que un dels pesos capitals de la nostra comarca es el turisme d'hivern i aquest vol activitats per gaudir de la mateixa.

dijous, 27 d’octubre de 2011

Han enxampat un lladre de la nostra comarca

Curiosa situació el pispa era un veí de Cerdanyola que es dedicava a robar les urbanitzacions de la comarca aquest cop el treball dels mossos d'esquadra han tingut els seus fruits, i al cap de uns mesos han pogut agafar i posar a disposició judicial al pispa de la comarca.
 
A principis de l'any passat durant els mesos de febre a setembre es va registrar un augment de denúncies per robatori amb força. Tots els robatoris era calcats,robatoris en urbanitzacions apartades del nucli urbá , les quals només eren habitades algun cap de setmana i per vacances.
La tàctica consistia en forçar la finestra, desmuntar un vidre i entrar un cop dintre podien passar-li dos o tres dies menjant i beguen tot el que podien trobar a la nevera.
Quan ja estaven tips i farts marxaven i s'emportaven tots els objectes de valor que podien mal vendre.De moment s'han presentat una vintena de denuncies per robatori que s'haurien comès en els municipis de Bolvir Das, Fontanals de Cerdanya i Urús.
Bé per lo menys aquest cop els mossos han aconseguit agafar a l'atracador, però clar amb tantes cases buides i tants pocs mossos per la feina que no crec que donin a l'abast. [noticia]


 

Peces-Barba abans portugal que no pas catalunya.

Ostres amb el senyor Peces-Barba, ara ha descobert que els hi hagués anat millor amb Portugal que no pas amb Catalunya, això potser ho havia de pensar fa 300 anys amb la el comte Duc d'Olivares. llavors potser llavors nosaltres no seriem la darrera colònia dels Hereus de la Corona de Felip V i ells estarien en la seva salsa.
Desprès de dir aquesta bajanada i desprès de la revolta que ha provocat com es normal amb aquests invasors socialistes ha tirat pilotes fora i ha dit que era una broma. Senyor Peces-Barba recordi que les bromes porten aigua, i nosaltres no varem pas demanar ser invadits, nosaltres vam ser les víctimes no pas els invasors. [noticia].
Aquest senyor que buscava els cinc minutets de gloria desprès de tant de temps d'estar en l'anonimat la veritat que ja ho diu la dita, millor calladet i passar per ignorant que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, Dons be en   Peces-Barba l'ha fet en un context sobre l'època del Comte-Duc d'Olivares. Concretament ha comentat que quan aquest "es va trobar alhora amb l'aixecament dels catalans (que sempre celebren les seves festes dites nacionals per derrotes) i els portuguesos, es va decidir deixar els portuguesos i quedar-nos els catalans". Posteriorment ha afegit que "no sé quants cops s'ha hagut de bombardejar Barcelona, però aquest cop potser ho solucionarem sense necessitat de fer-ho".
Senyor per nosaltres no cal que pateixi ja ens poden donar la llibertat quan vulguis i segur que Portugal us esperen amb les mans obertes.

dimecres, 26 d’octubre de 2011

Antich, o més aviat un tarannà antic.

La veritat que poc democràtic es que quan una noticia no t'agrada el mes facil es menyprear-la i dir que està mal feta, això es tot un detall democràtic del president de la Vanguardia . Però clar que podem esperar del Bottifler anomenat Jose Antich, res mes que el que ha fet, un detall de la seva democràcia, com el resultat avui no li ha agrada ha deixat anar la versió franquista que això esta mal fet.[noticia ].
bé la veritat que tot segueix el seu curs, la Vanguardia es la veu dels Convenients i aquestos no han esta mia independentistes, si que es poden posar la pell de la nació moltes vegades però a l'hora de la veritat la secció Unionista sempre treu el cap i marca les passes a seguir.

Perdoneu però algú ho havia de dir: Primer fem els estudis de viabilitat i desprès fem la inversió

Ajuntaments que han estirat més el braç que la maniga, aquest es un titular de Televisió de Catalunya titllant als Ajuntaments d'Alp de malbaratadors de caudals públics.
Bé aquest tema sempre m'ha apasionat, jo recordo que fa més de vuit anys vaig titllar al Gran Palau de Congressos i Esdeveniments Polítics com que el Nil passava per Alp i havien construit una piramide que enterraria a tot el municipi. Dons bé això no nomès ha arribat al meu poble sinó que a tot el país.
I qui son els culpables de tota aquesta situació.
1.-el primer en pinotxo Zapatero i el seu famós Pla-E , E d'espavilat perquè clar va aportar una muntanya de calers perquè la gent poguès treballar durant quatre o sis mesos i van començar a fer obres faraòniques, i construccions que són molt maques però que resulta no tenen futur perquè no son rendibles, per no poder no poden ni pagar el manteniment del es mateixes.
2.-Invertir sempre buscar un retorn, potser abans de gastar-nos millonades en barbaritats haguèssin pogut mirar si allò tindria un retorn o un be social, o només seria un monument nou que surt mes a compte tirar-lo a terra que mantenir-lo.
3.- El poble perquè son nosaltres qui hem posat a aquesta gent a gestiornar els calers de tots, i no som capaços de demanar-lis responsabilitats, abans anaves a un poble a veure museus, construccions arquitectòniques, ectt aviat aniràs a mirar poliesportius no acabats i abandonats com altres inversions que per culpa de un alcalde poc previsor van fer al seu municipi.[noticia].
Però també es divertit que la gent que denuncia això es televisió de Catalunya, un forat negre per les nostres arques, potser ara haurien de fer el mateix en les empreses publiques (començant per la  seva ) i veure que es fan amb els calerons,
A més el problema no es que s'ha fet amb tot això el problema es com ens en sortin d'aquesta perquè tot això ja esta malbaratat, per tant poca cosa podem fer ara la qüestió es que fem amb tot això, potser en algun polisportiu el podiem fer servir de parquing de pagament  o de aula d'escoles així els nanos no haurien d'estar en barraques prefabricades .
Ara no es el moment de plorar el que no hem sabut invertir amb cara i ulls, ara es el moment de tirar endavant i buscar solucions no pas culpables, perquè aquests hem estat tots, uns per actius i els altres, tots els demés per passius i permetre aquestes barbaritats.dimarts, 25 d’octubre de 2011

Dons bé si es així el senyor Maragall no es ni llicenciat en econòmiques ni economista

El diploma d'Economista te's donat en el moment que un llicenciat en ciencies econòmiques anava a col·legiar-se per tant per esser economista primer has de ser Llicenciat en Ciencies economiques i empresarials. [noticia]
Dit això ara dir que la mala gestió de les finances de Catalunya durant el trist-partit ha estat degut a això ho trobo una mica gèlic, si que es cert que si disposes de tècnics enlloc de burocràtics entrendre les coses són molt mes fàcil, però amb tants assessors com disposen cada un d'aquests personatges no li cal cap llicenciatura ni colegiar-se per disposar del títol de Economista per gestionar les arquès de l'estat.jo també soc partidari de votar estelada

El que tinc clar que amb els meus ideals no puc votar ni Convenients ni Esquerdats, per tant com no hi ha cap partit que em representi el millor de tot es votar estelada, com a mínim podran contrastar quans independentistes hi ha en cada lloc.[noticia]

dilluns, 24 d’octubre de 2011

Segons el Senyor Guti, el Català es Polonès un dialecte del Castellà

I mentre algun ignorant va deient les bajanades de rigor, jo prefereixo escoltar a la Franca Masu, una Cantant Sarda que canta amb el meu idioma, el Catalana un dialecte del Polonès, dons visca Catalunya i sobre tot la seva llengua aquest dialecte del Polonès que tant molesta als Hereus de la Corona de Felip V.

diumenge, 23 d’octubre de 2011

La Casa Gran de la Capital de la Comarca, te un detall amb els seus estudiants.

La veritat que no esperava una reacció així , amb la crisi galopant que portem damunt era molt mes fàcil tancar l'aixeta de la subvenció dels llibres per els escolars i la Casa Gran de Puigcerdà ha volgut mantenir aquesta ajuda als Pares dels alumnes de Puigcerdà , Si que s'havia donat en anys anteriors però veient com els Convenients van passant les estisores a tots els serveis no esperava que l 'Albert fes aquest pas, per tant felicitats senyor alcalde no es sant de la meva devoció però aquest cop l'ha encertada. 
Això costarà a les arques del municipi 16.000 euros, destinats a pagar els llibres per els escolars, es un petit pas per garantir la cultura dels nostres hereus, potser els polítics grans , haurien d'aprendre de polítics petits com els de Puigcerdà , potser ara no cal fer inversions faraòniques i si mirar d'aconseguir que el poble estigui content. Es un petit pas, però son aquestes petites coses que fan un poble sigui diferent [noticia]