dissabte, 17 de maig del 2014

La Igualtat davant l'insult

No seré jo qui defengui ni als assassins de  Isabel Carrasco, ni tampoc als que aprofitant la foscor de les xarxes socials han començat a insultar i mofar-se de tot plegat, però clar jo que quan això passa amb els polítics de la meva colònia surten els senyors de la Meseta dient que això es llibertat d'expressió. Dons bé ara també haurien de fer el mateix, però clar quan es toca la Casta Política Superior ,es a dir els reis del mambo ,aquest es un altre tema, ara hem de fer una política hem de perseguir les ombres de les xarxes i qualsevol cosa que diguin contra ell. Magnifica aquesta democràcia espanyola, es com aquell que va al sastre a fer-se un vestit a mida.
Per sort ells mateixos cada cop que obren la boca la caguen, ara ha toca el torn al senyor Cañete i la seva opinions arcaiques, aquest senyor amb la seva intel·ligència superior s'ha quedat amb el cul a l'aire , Tanta intel·ligència no cap segon on, per tant millor ser una mica mes normal i no anar amb tanta prepotència quan et jugues les garrofes. 
Porto escoltant durant molt de temps que els catalans som un Nazis, be fins i tot un tertulià a Intereconomia va titllar a la Geli de Guilla i moltes mes barbaritats i aquests paios van dir que això era llibertat d'expressió, dons mira ara la pilota la tenen al seu terreny, No serà el mateix? la gent no te dret a opinar? o com es feia en temps d'en Ciscu o opines com jo o calles per sempre.