dissabte, 23 de juliol de 2011

Votar Duran, una manera diferent de llençar el vot

S'obre la veda del vot per la corona dels Hereus de Felip V estem a meny d'un any de les eleccions, si no és que el pinotxo zapatero les avanci abans. Ara es el moment de possessionar-se i algú amb algunes ganes boges de disposar de Cartera esta moguen les seves fitxes. Ara demana el Vot , ell son el centre de l'Univers, ells son la millor opció.
Jo li dono la raó, la te tota, ell es la millor opció per llençar el vot, aquest personatge que porta trenta anys marejant la perdiu, vent garses per perdius i fum ara diu que la seva i el seu partit es el millor per governar les Espanyes. Si us plau ja n'hi ha prou de que ens prengui el pel cada cop que parla.
Desprès ens vent la moto de que la millor opció per que Catalunya sigui respectada es votar Conveniència i Desunió , aquest tic d'en Pujol encara remena la cua, tant portar el peix al cove que aquest s'ha esvaït i hem de canviar de diàleg, aquest ja està massa gastat. 
Per el bé de la nostra nació que li donin una cartera i si així fot el camp molt millor per la nostra nació, seria la única manera de treure'ns aquest càncer del nostra entorn.

divendres, 22 de juliol de 2011

Patxi Lopez, o que fàcil es opinar quan tu tens totes les aventatges

Mireu hi ha gent que callada sempre està molt ben representada, però clar que surti l'escenari un personatge com el patxi Lopez dient als Catalans que estant millor calladets que no pas donant guerra, es divertit. Qui es ells per opinar sobre nosaltres, si els catalans disposéssim de les seves avantatges llavors potser llavors no ens queixaríem, si nosaltres tinguéssim com tenen ells la caixa dels calers a casa seva,i l'espoli fos a la inversa ja veurem el que dient llavors. En el fons fot gracia que la nació que te mes avantatges de totes ens vingui a donar lliçons de integritat i de veïnatge.
Aquest personatge, es un president desvirtuat que governa perquè l'estat de l'opressió va haver de censurar un partit polític i molts vots per arribar a la majoria, questions de la democràcia dels hereus de la Corona de Felip V.[noticia]

dimecres, 20 de juliol de 2011

dimarts, 19 de juliol de 2011

Laporta, el Catalanista. Bebedor de xampany francès

Mireu jo no soc massa partidari d'en Jan Laporta , ni molt menys de la seva manera de pensar; Però clar quan veus els diaris neofeixistes i fins i tot els socialistes que l'ataquen d'aquesta manera i amb aquestes ganes dóna que pensar.
Si senyor en Jan Laporta fa panxa, com molts altres d'aqeust mon, jo el primer. Però clar jo entenc que aquesta panxa no es pas fruit del nacionalisme català ni cap virus provocant per les seves idees polítiques. Bonica manera d'actuar de segons quins patriotes de la Corona dels Hereus de Felip V.
I si en Jan Laporta beu xampany francès i no pas cava català, però això també es un mal.
Jo soc anarco-nacionaliste català i a casa meva no hi penja cap senyera, ni estelada ni res de tot això, fins i tot puc dir que no se ballar sardanes i no per això soc menys nacionaliste que un altre que si que en sàpiga. Perquè el fet de ser català es un sentiment que surt de dintre i els fets de fora no impliquen res mes. I tampoc bec xampany francès ni Cava Català d'entrada perquè soc absteni, Per aquest motiu soc un català de segona regional?.
Quan veus uns mitjans de comunicació de tirada nacional i colonial atacar amb aquests arguments, veus que aquesta gent s'ha quedat sense arguments, tant fotre al poble Català i amb tanta cara que ara s'han quedat al descobert i ara tenen por. Por de que la nostra naciò trenqui de una vegada tot lligam amb aquests exprimidors de cervells i de carteres de passada.[noticia].diumenge, 17 de juliol de 2011

El Caos Circulatori d'Alp , no hi ha solució

La veritat que hi ha dues coses que fan o feien que aquest cop , aquesta situació del transit del nostre municipi era possible, d'entrada que el senyor Batlle no fa com els anteriors i aparca com haurien d'aparcar tothom, al costat de la vorera, i l'altre es la presència d'en Isidre Ribera a la Casa Gran, aquest personatge precursor encara que les medalles se les posessin altres de els aparcaments dels Carrer Avinguda Agnès Fabra i Avinguda Cerdanya, era un punt a favor de que aquesta situació dispose de solució, però clar si els primer que hem de donar exemple som els veïns i aquests ens creiem els amos de l'univers i que estem per sobre el be i el mal anem arreglats, la veritat que no tenim solució, jo ho diu aquell que tenim el que ens mereixem.
Dons bé davant de la Casa gran i damunt de les vorer del carrer Avinguda de la Tosa sempre trobes cotxes, com a mínim ara no veus el mitsubishi verd damunt de la vorera, ja és un pas però el vici continua, davant de la doctora i de correus sempre trobes cotxes damunt de la vorera, l'unica solució es posar  barreres perquè no facin això o posar un agent municipal a posar multes, com a minim d'aquesta manera disposarem de quatre calerons a les arques municipals

l'extrem arriba al carrer Orient en la part que s'ha ampliat entre la cruïlla de Carrer Sant Pere i el Carrer Central, dons bé s'ha ampliat el carrer i ara resulta que tothom aparca allí fent el carrer mes estret que el que hi havia abans, per això no calia ampliar el carrer, el deixem com estava i com a mínim podies passar ara segons el cotxe que vol passar ni això podem fer. I el més greu de tot es que la meitat de les vegades són els mateixos veïns del municipi el que aparquen allí, si nosaltres no donem exemple no esperem que ho facin els de fora.


Avui Queralbs, Salt del Grill i Núria

Avui l'excursió estava molt ben detallada, tocava anar fins a Queralbs a la central deixar el cotxe, canviar fins a el salt de grill pujar fins el cartell d'helicòpter volant i arribar fins a Núria, era  bufar i fer ampolles però clar un distret com jo no havia previst el temps i aquest m'ha volgut demostrar quina mana allí i no he aconseguit la fita quan he fet el cim per retornar cap a Núria la pluja i la boira baixa m'ha dit nen mitja volta i cap a Casa i així ho he fet ha esta una excursioneta de dues hores i mitja de pujada i dues de baixada amb dutxa intenta inclosa.
 Ha estat una passejada matinera bastant curiosa, d'entrada anava justet de benzina, dons be quan baixava m'he arribat fins l'estació de benzina del Llac a posar material dons bé el curiós de tot plegat es que quan he passat per Ribes de Freser ja m'han calat i he rebut la trucada de rigor recordar-me que als amics quan passes per davant de casa seva els tens que saludar. Coses d'en David i el Bar Gusi que hi farem.
 Un cop he posat benzina mitja volta i hem anat fins a Can Gusi a saludar al David i Senyora, ara que ha de ser mare i segons la gent el que porta es un hereu estant tots que no caguen, la Veritat que els entenc , un cop he fet vida social mitja volta i cap a Queralbs fins al refugi aquell dels maristes on he deixat el cotxe i ha començat tota l'excursió, la veritat que fins el salt de Grill he trobat gent i un cop passat aquest només he vist una parella que ja baixada de la seva excursió
Un cop he trencat al cartell del transport de material amb helicòpter no he vist a ningú més, la veritat es que ha estat entretingut en un començament el camí estava molt fresat i es podia gaudir del paisatge però a  mesura que anava pujant el temps anava canviat, les bromes anaven agafant un color negrós que ha anat tapant i fent baixar la boira a part de que el camí fresat desprès de passar la passarel·la de l'aigua que va a la central per la caiguda lliure de la mateixa ha començat a despareixer el camí a part de que no es veien dos metres per davant he arribat al cim del turó i clar allí ja no sabia  on era, la veritat ha estat una pena ja que al arribar allí dalt com a mínim qualsevol cosa per orientar-se dons no, res de res, per tant la millor solució ha estat volta i cap per on he pujat, la setmana que be serà una altre cosa.