dissabte, 23 de juliol de 2011

Votar Duran, una manera diferent de llençar el vot

S'obre la veda del vot per la corona dels Hereus de Felip V estem a meny d'un any de les eleccions, si no és que el pinotxo zapatero les avanci abans. Ara es el moment de possessionar-se i algú amb algunes ganes boges de disposar de Cartera esta moguen les seves fitxes. Ara demana el Vot , ell son el centre de l'Univers, ells son la millor opció.
Jo li dono la raó, la te tota, ell es la millor opció per llençar el vot, aquest personatge que porta trenta anys marejant la perdiu, vent garses per perdius i fum ara diu que la seva i el seu partit es el millor per governar les Espanyes. Si us plau ja n'hi ha prou de que ens prengui el pel cada cop que parla.
Desprès ens vent la moto de que la millor opció per que Catalunya sigui respectada es votar Conveniència i Desunió , aquest tic d'en Pujol encara remena la cua, tant portar el peix al cove que aquest s'ha esvaït i hem de canviar de diàleg, aquest ja està massa gastat. 
Per el bé de la nostra nació que li donin una cartera i si així fot el camp molt millor per la nostra nació, seria la única manera de treure'ns aquest càncer del nostra entorn.