dissabte, 12 de juny del 2010

la Democràcia del PSC

La veritat que aquest partit filial de la matriu del pinotxo Zapatero poques vegades em port sorprendre però clar encara tenen aquest facilitat per fer-ho de tant en tant.
Desprès de la sortida de to del programa El Gat a l'Aigua de la cadena neofaciste anomenada Intereconomia, aquests han decidit fer un boicot a la citada Televisió, fins aquí res a dir, perquè la veritat que aquest senyor encara que després ho va voler arreglar va pixar fora el test.Però Clar fa cosa de uns mesos un personatge anomenat Miguel Angel Martin, aquest "senyor" va qualificar de mal follada a la directora de Tv3 , i no va passar res , llavors no li van ni bufar l'orella i clar aquí ens quan m'entre el dubte.

O només sortim em defensa de les dones que disposen de Carnet de Sociata (que no vol dir que ho siguin) , i la resta que els donin, encara que siguin treballadors seus, o resulta que hi ha dos tipus de dones les que els hi agrada ésser insultades i les que disposen de carnet.

La veritat que aquesta filial n'ha aprés del mestre, amb tanta barbaritat com ha fet el pinotxo Zapatero no podem esperar res dels afillats, perquè la veritat es que aquests compren un circ i els hi creixen els nan, perquè fins i tot el Cas Millet els hi ha esclatat a la cara.[noticia]

divendres, 11 de juny del 2010

La Núria Pòrtules absolta.

Ja era hora, això tenia data de caducitat però la Nuria va ésser jutjada el 2009 per l'audiencia nacional i va esser castigada a dos anys i sis mesos de condemna per un delilcte d'intent de col.laboració amb organització terrorista , Dons bé el Suprem l'ha absol perquè segons el mateix resulta paradoxal que l'Audiència Nacional condemnés per unes sentències italianes que absolien la seva parella ( Juan Antonio Sorroche) i que no quedava clar que l'acusada hagi contactat amb un grup terrorista , i que contactar amb un amic que es dedicava a realitzar actes incendiaris amb fins terroristes no implica que tinguin les mateixes tendències.

Però clar una nació com aquesta que van tancar durant les Olimpíades de Barcelona 92 als independentistes de la nostra nació només perquè el senyor Jutge aquest que s'ha autoaclamat defensor de les matances Franquistes ja decidir que s'havien de castigar que podem esperar de tot plegat, Aqui acusem i despres busquem les proves, però la gent tancada i encara que la caguem no ho reconeixem mai, bonica democràcia tot plegat.[noticia]

dijous, 10 de juny del 2010

Sort que el futbol ho cura tot.

La veritat es que amb la crisis que tenim damunt, amb la quantitat de mentides que es diuen darrerament, fins i tot oposició i govern dels Hereus de Felip V estant d'acord, no hi ha com el futbol per tapar tot el que s'ha de tapar i ja està, tot amagat
Això si, els personatges que fan possible aquesta disfressa del moment actual cobren uns 600.000 euricos de no res, això si son capaços de distreure la gent fins a final de mes, i així amagarem els fiasco dels sindicats i la seva vaga i una cosa molt mes important, amagarem el desastre del govern.

Mireu si es important tot plegat que la llei de la reforma laboral es dictarà el mateix dia que juga la selecció així tindrem a tothom distret i no s'esperaran el resultat de la retallada.

Menys selecció i mes intentar que la nació tiri endavant, potser si aquests mes de 12 milions d'euros que poden aconseguir els representants de la selecció vermella els destinessin a la gent que esta passant fam llavors si que tindríem una bona victòria, no guanyaríem una copa sinó el cor de molta gent. però això no s'estila.

l'home es l'únic animal que sempre trabuca amb la mateixa pedra

El municipi d'alp projecta un parc de skateboard per practicar freestyle, bé això no es nou al meu municipi amb l'excusa de que ve subvencionat i només costa la inversió 70.000 euros dons vinga ensorrarem aquests calers en una cosa que només faran servir quatre noi i que mai s'amortitzarà, Bé fa un ansy en el mateix municipi es va crear un circuit de bicicletes perquè quatre nois practicaven aquest esport, fins que un dia aquesta gent es va cançar de anar allí i es va acabar el circuit, encara resta marcat el mateix però ara no serveix ni perque quatre avis puguin passejar perque no deixa d'ésser un circuit curt, amb pujades i que va desgraciar un parc.
Dons be amb el skateboard tornarà a passar el mateix, ara tot son grans idees per malgastar calers. I no em serveix l'excusa que això estarà practicament subvencionat, perquè aquí hi ha despeses de manteniment, de conservació, d'assegurances, ectt.. es a dir una despesa mes per el municipi, i com sempre això d'ésser un dels municipis mes endeutats de la nostra nació dona prestigi cap problema.
Potser hauriem de mirar d'aconseguir es de tenir uns carrers decents, nets i pulids perquè en el fons ens dediquem al turisme , però bé això ja son figues de un altre paner.

dimarts, 8 de juny del 2010

El Parlament ha admés a tràmit La Iniciativa popular per efectuar un referendum sobre la indepedència

La veritat que no m'ho acabo de creure però si, el parlament de Catalunya ha admès a tràmit la Iniciativa Popular per fer un referèndum oficial sobre la independència.
Han votat a favor els convenients els esquerdats i els sense iniciativa i per posar-los verds, la resta es a dir els dos partits filials que pertanyen a la corona Borbònica han votat en contra juntament amb les escorrialles aquelles de ciudadanos.

El seguent pas es aconseguir 220.000 signatures de no res per tal que el parlament voti en un ple si es convoca el referèndum.[noticia].

Aquest es el primer pas cap a la indepedència, ara només resta veure com actuarà la gent, ara es questió del poble i es aquest el que ha de decidir que vol fer amb el seu futur, jo desitjo que sigui clar trencar les cadenes amb la colònia que ens te lligat durant 300 anys.