divendres, 10 de maig de 2013

Paradigmes de la vida

i Amb aquesta situació voleu que anem bé, si es missió imposible, aquesta es la realitat de la nostra societat, que qualsevol anafalbet pot aspirar a ser alcalde d'algun Ajuntament o com el nostre Cas president del Govern dels Hereus de la Corona de Felip v.


dimecres, 8 de maig de 2013

LAPAO O LA POLLA AMB PATINET, AQUESTA ES LA QUESTIÓ


Desprès de la darrera bajanada dels hereus de la Corona de Felip V, que tenen els santissims collons d'anomenar Lapao al Catala de la Franja, jo emp demano que passaria si envers del famosos espanyols, segons la comarca que siguis, parlessin de la llengua de l'andalús, de la llengua murciana, de la llengua mexicana, colombiana, veneçolana, argentina, i cada país disposés de la seva propia llengua aquests hereus del Quixot que dirian llavors. la veritat que ells són molt valents amb els demés però si els hi toquen la seva veuríem que passaria.
Començo a estar una mica tip de tanta hipocresia , perquè aquesta gent és pensen que tenen la veritat absoluta, i que ells sempre tenen la raó.

dimarts, 7 de maig de 2013

Telemadrid, tirar merda als demés fa que acabem esquitxats

Aquests de la capital de Regne dels hereus de Felip V tenen una dita que els defineix molt bé , el lladre sempre es pensa que són tots de la seva mateixa condició, d'aquesta manera es pot arribar a veure el tarannà d'aquests personatges, això de classificar als Catalans com a Nazis, per els hereus del Franquisme la veritat que fot una mica de por, que aquesta gent no disposa de cap mirall a Casa seva, de veritat que diuen aquestes salvatjades i poden anar a dormir tant tranquil ament, dons sí , per sort per ells no passaran el que van passar els pobles jueus en aquella època, perquè si fos així no s'emplenerien la boca de bajanades. 
Això de la objectivitat en el periodisme esta mes podrit que el poder polític per tant res a dir.

dilluns, 6 de maig de 2013

Comparacions ridícules, o que fàcil es insultar sense haver de pagar peatge

Els Catarres i jo vull Estar amb tú

diumenge, 5 de maig de 2013

ja torno a ésser aquí

Desprès de cinc dies per Sierra Nevada, ja he tornat la veritat que m'ha anat molt bé desconectar una mica de tot , de pas he pogut gaudir de l'ambient de Granada i el tarannà d'aquella gent, que si no parles de política amb ells son prou agradables, De pas ens hem arribat fins a Frailes (jaen) a veure un familiars d'en Txemari, la veritat que la gent d'aquell poble ens va tractar de conya, veure un nen com Adrian de poc mes de vuit anys explicaré juntament amb el seu cosí Carlos tota l'historia del poble la veritat que es per treure`s el barret, mentre esperàvem
als seus pares aquests parell de nanos ens van dur per tot arreu , a tots els lloc emblemàtics del  municipi, jo només demano que els nens del meu poble puguin arribar a ser com aquesta gent, gent molt orgullosa del poble on viuen . 
Desprès del sopar oportú, per cert ens van portar de Tapes per Alcalà , jo això de les tapes de jaen em va portar per el camí de l'amargura, vàrem demanar la tapa estrella de la ciutat, i ens van portar una tapa que era com un tortell de grossa a repartir entre quatre, por ostres aquesta només era la primera la cosa va continuar a la tercera jo ja estava derrotat, no va per mi aquesta manera d'engrapar , això cada tapa acompanyada de la Cruzcampo de rigor. desprès de tot plegat  vàrem tornar a Granada on passaven les nits, aquests dies feien la festa de les Creus i parlaven del Pero i les Tijeras (cosa molt comuna en el poble també, buscar sempre el però de qualsevol cosa i fer utilitzar les estisores als demés, quan disposi de les fotos les penjaré , paga la pena, el tercer dia vaig pujar fins el veleta mes de 3300 metres. llàstima que aquests dies hi havia boira, i no es podia gaudir massa del paissatge, però això si sevillanes per tot arreu, 
També vàrem anar a sopar a la plaça de Braus de Granada, tot un espectacle sopar en el restaurant Tendido 1 atesos per un català nascut a Manresa i que ens va tractar de meravella . [tendido 1]. només un petit consell , compte amb el vi, no sigui el cas que surti mes car la salsa que l'indiot.
Diumenge desprès de 10 hores de viatges vàrem tornar a Casa, la veritat que ha estat uns quatre dies meravellosos.