dissabte, 24 de març del 2012

Els Gavatxos ho tenen clar, i nosaltres?

Els Gavatxos ho tenen clar tot plegat, el problema nosaltres el tenim a casa, mentre no ens creguem que es possible tot plegat sempre anirem a espeses del que pensen els del caverna mediàtica, i potser ja va sent hora de ser una mica valent i dir prou.
com sempre el hereus de la corona del Felip V sempre carreguen cap a la dreta, qüestió de gustos crec.

divendres, 23 de març del 2012

dimecres, 21 de març del 2012

ja n'hi ha prou de munyir la mamella, potser es el moment de dir Prou

Ara que resulta que les autopistes de la Capital del Regne son deficitàries el govern aquest del Rajoi i companyia han tingut una gran idea, la millor per donar per cul a la colònia, que la crisi de les autopistes radials de la capital es netegin allargant la concessió a les demés autopistes i com aquestes autopistes de pagament un gran percentatge es troben a la colònia catalana cap problema,[noticia]
 Potser es podria arreglar de una altre manera es posar peatges a moltes autovies que no deixen de ser autopistes emmascarades, i així podrien equilibrar una mica la nació, però clar es molt mes fàcil donar per el sac als colonitzats. i aquests com sempre abaixarem el caparró i es deixarem fuetejar. I clar desprès parlarem del seny català, del peix al cove i la mare que els va matricular a tots .[noticia].

 

dimarts, 20 de març del 2012

Homenatge al Règim Pirenaic nº 1

Aquest regimen va èsser la primera i única unitat militar catalana legalment constituida des de 1714, dons bé el 23 de març a Can Fanga a la Seu del Cadci se li atribueix un merescut homenatge

Durant els Fets de Maig de 1937, efectius del regiment van participar en la defensa del palau de la Generalitat. Posteriorment, el govern de la República els va integrar en l'Exèrcit de l'Est i van combatre al sector de l'Aragó dins la 43 Divisió. L'entitat que agrupa els seus veterans és l'Associació de Components del Regiment Pirinenc núm. 1 de Catalunya, que el 2001 va rebre la Creu de Sant Jordi.

L'acte tindrà lloc aquest divendres, dia 23, a la seu del CADCI (UGT), a la rambla de Santa Mònica, de Barcelona. a les 19 h.

Entre la gent que serà homenatjada hi ha un veí dels nostre municipi l'Andreu Xandri Serrano que va deixar la seva vida lluitant per la llibertat de la nostra nació a la batalla d'Aragó. 
diumenge, 18 de març del 2012

Muntanyes Cremades però els pantalons d'etiqueta

a vegades les actuacions de certs polítics es qualifiquen per si soles, i aquest cas dels directius dels agents rurals que mentre estada l'alerta de foc per el Pirineu , mentre encara hi havia dos focs actius resulta que els mateixos agents tenien que anar fins a Can Fanga a provar-se els pantalons, a veure si la ratlla dels mateixos tirava a la dreta o a la esquerra, la veritat que els hi hauria de caure la cara de vergonya, però no pas als agents en si que no tenen cap culpa sinó als directius dels mateixos.
Primer per la despesa que implica això de provar-se uns pantalons no sigui el cas que no d'adapti adequadament al cos de l'agent , la veritat que es un pel vergonyòs tot plegat. Potser primer fem la feina i si els pantalons no d'adapten cap problema.[noticia]