dimecres, 21 de març de 2012

ja n'hi ha prou de munyir la mamella, potser es el moment de dir Prou

Ara que resulta que les autopistes de la Capital del Regne son deficitàries el govern aquest del Rajoi i companyia han tingut una gran idea, la millor per donar per cul a la colònia, que la crisi de les autopistes radials de la capital es netegin allargant la concessió a les demés autopistes i com aquestes autopistes de pagament un gran percentatge es troben a la colònia catalana cap problema,[noticia]
 Potser es podria arreglar de una altre manera es posar peatges a moltes autovies que no deixen de ser autopistes emmascarades, i així podrien equilibrar una mica la nació, però clar es molt mes fàcil donar per el sac als colonitzats. i aquests com sempre abaixarem el caparró i es deixarem fuetejar. I clar desprès parlarem del seny català, del peix al cove i la mare que els va matricular a tots .[noticia].

 

1 comentari:

Joana ha dit...

He sentit la notícia aquest matí, he flipat! Estava cantat que serien deficitàries, qui pagarà, si pot anar per la carretera del costat de franc, que és igual de bona?. Nosaltres, si, o pagues o trigues una eternitat. Hauriem de tornar a circular per les carreteres que no són de peatge, malgrat trigar més i patir embussos. Que passaria si de cop, per posar un exemple, tots els cotxes que passen l'autopista Terrassa-Manresa i el túnel del Cadí, que són 40 euros anar i tornar, deixessin de fer-ho? Hauria de ser com a Suïssa.