dijous, 7 d’abril del 2011

Politics i Caradures, dues qualitats que els fa més grans

Curiosa situació aquesta  el parlament europeu ha rebutjat una proposta dels Esquerdats i els verds per estalviar, establient com a norma general utilitzar els billets d'avió de classe economica per a vols de menys de quatre hores, es a dir per tot aquell que van de casa seva al Parlament Europeu a Brussel.les o estrasburg.
dons bé entre els que acepten volar d'aquesta manera ens trobem al convenient Tremosa, al esquerdat Junqueras i al sense inciiativa Romeva que juntament amb la pepera Estarás estant d'acord en volar en classes politica, la resta tots en contra, entre aquests hi podem trobar:
Socialista Obiols i els Populars Alejo Vidal Quadras i en Fisas han votat en contra ,
Dons molt be un deu per aquests vells personatges vividors de la politica que a l'hora de estalviar millor que ho facin els altres i no pas ells. Aquesta panda de eurodiputats caradures son uns impresentables si l'empresa fos la seva ja veurien si llavors no viatgen en billet turista, tot plegat com paguen els demés llavors la bona vida.
I desprès volen que els votem . Gràcies senyors per demostrar que sou uns miserables.

Catalonia is not spain

bé els senyors de Intereconomia , segons ell un programa d'esports que només parlant del Madrid i del Barcelona, es veu que no hi ha més equip per totes les colònies espanyoles, s'han passat un programa sencer parlant de una petita pancarta que hi havia a Can Fanga dient que Catalunya no es espanya, i pobret d'ells s'han sentit ofesos.
Resulta que ells que porten treguen pit un any sencer gràcies a un equip català reforçat amb quatre jugadors i que han gaudit de nacionalisme aquest darrer any, quan el vent no els hi bufa a favor, llavors aquesta gent no volen que es barregi politica i esports, sempre que sigui per benefici seu llavors es bo quan la cosa no porta les seves directriu llavors s'ha de separar del tot. [noticia]

dimecres, 6 d’abril del 2011

El Dret a Decidir, en hi ha uns quants que no entenen la democràcia , coses del pasat

La veritat que la senyora Bozal vagi a votar el 10 d'Abril no es una cosa massa satisfactoria per les meus interessos perquè serà un vot en contra a la independència, però la democràcia te aquestes situacions i un ha d'acatar les decissions del poble. El que no trobo tant democràtic son les actuacions Següents
Ciudadanos amb el seu pallasso particular que ha proposat canviar el nom de Bozal per Morrió, el Morrió potser l'haurien de posar a aquest personatge perquè quan un es queda sense arguments el més sencill de tot es l'insult, felicitats senyor Canyes amb Actuacions com la seva encara enforteix mes el meu sentit independentista.[noticia].
En quan al virus independista no es preocupi que vostè no el sofrirà mai, per això s'ha de tenir sentiments i vostè hereu del franquisma en tenien manca total d'aquesta qualitat.
En segon lloc vull parlar del sense inciativa i per posar-los verds. segons la seva portaveu la camats diu que en política es pot fer de tot menys el ridícul, dons ells ens han ensenyat el camí , desprès del vermut aquell del seu cap de llista i la vicepresident ens van donar tot un eixemple de que vol dir fer el ridicul i ara ens venen a donar lliçons de comportament, si us plau camats primer ens mirem el melic i desprès si son capaços critiquem als demés , no sigui el cas que a la fi surtin tancats [noticia]
I per acabar fer referència al meu ídol el senyor Duran i Lleida, personatges així si no existeixin els hauriem de crear perquè gent amb aquesta conducta tant nacionalista espanyola cada cop que obre la boca crea un nacionalista més, m'extranya que encara en intereconomia no li hagin posat una poltrona i una estatua al seu honor, perquè en aquesta vida no hi ha res mes perillós que tenir a l'enemic a casa.[noticia].dimarts, 5 d’abril del 2011

Memòria de Cargol, una qualitat política

Sort en tenim de la hemeroteca moltes vegades, perquè sinó amb aquests manipuladors de la informació mai sabríem on estem. Avui he llegit la presentació de la Candidatura dels Socialistes que es presenten amb Alternativa Ceretana a les eleccions municipals del meu municipi. D'entrada el Candidat que encapçalava fa quatre anys la llista de l'Alce dient que la seva candidatura juntament amb els socialistes i esquerdats són els unics que tenen un projecte municipal, dons bé jo em demano fa quatre anys quan van pactar socialistes amb Convenients on eren aquests projectes municipals, si tant aprop estan de els esquerdats no era millor un pacte amb aquests per aconseguir arrancar la comarca, però clar llavors van arribar les ordres de partit.
El millor de tot plegat es que ara desprès de quatre anys de penúries i de atravessar el desert ara resulta que els bons son els esquerdats, La veritat que en Política no tot s'hi val, hi ha d'haver principis.[noticia]
Per sort al nostre municipi aquest cop hi haurà quatre llistes electorals, i alguna amb un pes especific prou bé per que les coses no siguin un passeig militar. Les urnes i el poble decidirà, desitjo de tot cor que aquest sigui inteligent i que la tria sigui la millor.
dilluns, 4 d’abril del 2011

I per fi a Alp ha sortit el sol, Una Gran Jugada d'escacs.

A vegades un ha de veure les coses molt negres per trobar una petita llum a l'escletxa i agafar-se a ella amb les dents. Fins fa poc les votacions Municipals d'Alp tenien un clar Guanyador l'equip de Govern, sense menysprear a la gent que es presenta i trobant que es un gest de molta valentia no tenien res a fer contra la màquina del poder, però vet-aquí que cop i volta ha aparegut una llum que no s'esperaven i tota la màquina ha comença a trontollar. Han començat a aparèixer les cagarrines i tot plegat quan ja veien que ho tenien tot a la butxaca resulta que aquesta està foradada.
Jo pagès de la muntanya tenia molt clar que aquest cop no aniria ni a votar però mira tu que ara si crec que puc destinar uns segons de la meva vida per el canvi, perquè aquest con els convenients si que porten el canvi a les seva sang.
D'entrada el cap de llista dels Convergents per a mi amb tots els seus defectes es molt millor que l'equip de govern sencer, la veritat que jo aposto per el canvi, més igual qui vagi darrera només veient la presentació tinc molt clar qui mantindrà la paraula o qui et dirà una cosa i quan hagi parlat amb el que mana canviarà la decisió i no tindrà nassos de dir-t'ho.
El destí es molt curiós quan tot semblava que seria "mas de lo mismo" al meu municipi s'ha produït un tsunami, i aquest ha agafat a molta gent en fora de joc, ara només resta esperat que surtin les llistes però des de la meva muntanya només vull felicitar a en Ramon Moliner per la seva decisió.
i un cop analitzant tot plegat veig que en Isidre Ribera (ERC) serà un peça decisiva en tot plegat, curiosa situació aquesta sempre son els esquerdats els que tenen la darrera decisió, a veure aquest cop si l'encerten millor que el darrer.