divendres, 11 d’agost del 2023

LLivia, la seva situació Econòmica i com explicar la situació

 Avui us parlaré de Llivia, amb una situació econòmica precària però no per matar a ningú, com molts municipis s'han fet inversions i algunes han estat excessives, però d'aquí a la intervenció de la generalitat hi ha una muntanya.

S'han fet les escoles noves (sense esperar la subvenció oportuna), s'han fet els banys de sant Guillem, s'han posat els radars de sortida. .... i tot això ha provocat que en lloc de calerons i hagi telanyines . però els calers han d'estat invertits i no en el compte corrent.

dit això surt una noticia al diari lavalira.eu. dient l'ajuntament de Llívia a un pas de ser intervingut per la Generalitat per l'estat dels comptes deixat per Junts 

primer.-lloc vinculat la situació econòmica provocada per un alcalde a un partit (encara que sigui junts) ho trobo poc étic, i amb molt mala baba.

segon.- El senyor Elies Nova va ésser alcalde presentar-se amb les llistes dels Esquerdats-Ensorrant Cerdanya els darrers quatre anys, per tant va ésser alcalde dels mateixos els anys que van provocar la situació econòmica actual, es aquestes darreres que es presenta per els ajuntats. 

tercer.- Jo em pensava que el periodisme era una feina objectiva, però està clar que el primer que has de mirar de un diari es qui el gestiona i el diari la valira he vist que hi ha el triangle per el mig per tant es un diari socialista en lluita contra els ajuntats. i en la vida no tot val per vendre el teu producte.

també he de dir que vaig fer un comentari al mateix diari, explicant això i resulta que no s'han dignat a publicar res, es a dir només publiquen els comentaris que els hi son afins, això es la llibertat de premsa. 

Em trec el barret amb tanta democràcia.