dissabte, 20 de juny del 2020

Dia 2 del desconfinament o segon dia de la represa (98)

avui es el primer dissabte de la nova normalitat, avui quan he sortit al carrer hi he vist molta mes mobilitat hi ha molta gent que ha aprofitat aquest cap de setmana per pujar i poder veure com esta tot, si encara disposen de la segona residència o si hi ha ocupes que han aprofitat els tres mesos aquest per apropiar-se de una casa aliena, que també en tenim a la nostra comarca.
El mercat setmanal d'Alp sembla que tingui vida, avui hi havia molta mes gent, això si totes amb mascareta i ja esta i si es possible guardar els dos mestre de distància de seguretat.
Per la Carretera de Masella a la Molina hi havia cotxes parats, es el primer dia que veig gent que va a la muntanya amb cotxe, i trobo be que hi vagin donat que en aquestes dates ja comencen a sortir alguns rovellons i rossinyols. 
Tinc un dubte amb la gent de la meva comarca, no tinc clar si volen que pugin la gent o que es quedin a can Fanga. Potser el que volen es que pugessin els seus calers tots sols i ells no calien que vinguessin, perquè sinó no entenc res. divendres, 19 de juny del 2020

Dia 1 de l'etapa de la represa, 1 del desconfinament. (97)

La normativa de l'etapa de la represa. 
1.-Mascareta obligatòria en espais tancats, i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
2.-Distància física de seguretat de 1,5 metres. tant en espais tancats com a l'aire lliure. amb l'equivalent de 2,5 m^2 per persona.
3.-Fins el 25 de juny aforament del 50 % en espais tancats, i 75% en espais oberts.
4.-Preferències per activitat en el l'aire lliure.

Dels 350 parlamentaris només un, el senyor Odon Olorza ha estat l'únic que ha renunciat a les dietes durant el confinament, estic molt decebut de tot aquest panda de polític catalans que no han tingut la decència de fer el mateix. La veritat que em trec el barret davant aquest senyor, que no ha fet gran cosa però que amb la que està caient ho trobo de lo mes normal, El que no es tant normal es que només aquesta persona hagi tingut el detall de renunciar a les dietes. Aquesta es la banda de polítics que hem votat entre tots. [noticia].

A tota aquella gent que està molt esverada amb el ex-militar que disparava trets a unes dianes amb les cares de tots els polítics del govern espanyol, només els hi vull demanar on eren quan els irrepresentables aquells cremaven al Judes Puigdemont. la veritat que aquests hereus de la corona de felip V veuen les coses molt diferents si són ells els afectats o els seus enemics. 

dijous, 18 de juny del 2020

Dia 96 del confinament. Segons el Maia el 21 s'acaba tot.

Ostres amb les coses que em queden per fer, i d'aquí quatre dies s'acaba el mon, o això es el que diu el calendari maia , s'havia d'acabar el 2012 però degut a un error per canvi de calendari s'ha retrassat la fi del mon 2948 dies per tant el diumenge 21 s'acaba tot. [noticia].
Catalunya dona per acabada la fase 3 i demà passarem a la fase post-3 o com li vulguin dir, una fase que estarà permesa la mobilitat, i si ens podem moure, podem gastar,encara que els aforaments seran de la meitat en locals tancats i dels tres quarts a locals oberts. això fins desprès de Sant Joan. [noticies]. Aquests canvis son un pel estranys, hem passat de tenir uns criteris epidemiològics a criteris econòmics i polítics, i ara que podem aconseguir el comandament passem de fase 3 a la nova normalitat en un parell de dies, quins pebrots tot plegat. Aquí la única cosa que interessava era disposar del comandament i quan aquest es nostre a la porra la descalada. 
El cinisme del partit popular a Madrid amb les residència es de jutjat de guárdia, resulta que estant culpant al govern de unes desgràcies que van provocar ells. Com tot això acabarà al jutjat i veient les actuacions de la justìcia espanyola el mes segur es que no surtin acusats, però en hi ha per llogar cadires que acabin  acusant al coletes de podemos d'aquestes coses [noticiadimecres, 17 de juny del 2020

Dia 95 del Confinament. Bon dia, la resposta al suprem espanyol

Això s'acaba, aquest confinament ja ha passat a l'historia, ara només resta anar amb tranquil·litat  i vigilància , sense fer masses imprudències i mirar de no infectar-se . Bon dia es la resposta dels departaments d`Educació i de Cultura de Catalunya, balears i País Valencià . A part se li han sumat molta gent anònima. 

Aquest gest que recorda la cita d'en Josep Pla, quan va dir que : "El meu país és aquell on, quan dic Bon dia em responen, Si, sembla que fa bon dia. 

Avui parlarem del Senyor Tarda i les seves exigències que la Laura Borràs dimiteixi immediatament, dient que si fos dels esquerdats no hagués durat ni quinze minuts, exactament com van fer amb el cas de l'Alfred Bosch i la conselleria d'exteriors. Pel assetjament sexual.  que no el van obligar a dimitir fins que la premsa va treure la noticia quan havien passat algunes setmanetes que ho sabien, maldita hemeroteca deixa a tothom retratat.

I per acabar parlaré dels intocables, el rei emèrit i en Jordi Pujol, aquest parell de presumptes. que s'ha fet molt de soroll i ha acabat en un no res. 
 
La imatge pot contenir: 1 persona, text que diu 'eljueves ORUE ONTA Con los jueces del Supremo Hago siempre lo que quiero Y mi palabra es la ley.. No No tengo trono ni reina, Ni nadie que me comprenda, Pero sigo siendo el Rey...'


 

dimarts, 16 de juny del 2020

Dia 94 del confinament. Les decisions es prenen quan un s'assabenta dels fets, no quan les publica la premsa.

Avui parlarem del conseller Buch, o també podria ser en Calvet i l'agencia de la natura, o qualsevol altre conseller de la generalitat de Catalunya, ara s'ha posat de moda prendre les decisions quant els fets surten publicats en la premsa, no quan un s'assabenta del fet. I així funciona el nostre país, això ha passat amb el nano aquest a Sant Feliu Sassera va ésser insultat per la policia de la generalitat. I el conseller no ha actuat fins que aquesta actuació no ha sortir a les notícies, deu esser l'única maner de fer que la generalitat de Catalunya prengui alguna decisió, anar a la premsa. [noticia]. 
La documentació de la Cia en la qual diu que el expresident aquell que darrerament cantona cap la dreta , en Felipe Gonzalez, va donar la seva conformitat per crear el grup terrorista dels Gals. [noticies]. Un cop retratat el personatge ja han sortit els seus vassalls del partit PSC a defensar l'amo, dient que no te cap credibilitat aquesta noticia, que per la pàtria es pot fer qualsevol cosa encara que sigui ilegal, la veritat que això no funciona així, [noticia] .


dilluns, 15 de juny del 2020

Dia 93 del confinament, Els Grafits art o vandalisme.

 Els grafits, son expressions de gent que podem definir com art contemporani, sempre que aquest no sobrepassi les bones conductes, i no ens trobem com el diumenge passat que el tren de Renfe que anava de Puigcerdà a l'Hospitalet de Llobregat no va poder sortir perquè alguns pintors de grafits van decidir pintar els vidres del tren, llavors aquest art es transforma amb vandalisme, i deixa de ser una expressió d'art i passa a ser un atac de vandalisme barroer. [noticia]. Prou fotuts estem amb aquesta línia ferroviària que només falta que hi hagi personatges que es dediquin a sabotejar  els trens 
La setmana que ve ja podrem visitar la Cerdanya Francesa, ja era hora que s'obri la frontera aquesta que divideix la nostra comarca en dos. [noticies]. Qui surt mes beneficiats per aquesta obertura es l'Alta Cerdanya, perquè podran gaudir dels turistes catalans, mentre que a la baixa Cerdanya podran vendre benzina i menjar a la gent de l'alta Cerdanya,La veritat que les dues parts de la comarca tindran mes activitats i això es bo per la comarca, i per els nervis de la gent. 
I per acabar parlem del cardenal Cañizares i la seva mentida  dient que la vacuna del Covid19 es fabrica amb cèl·lules de fetus avortats [noticies] Aauest cardenal de pacotilla s'hauria de repassar els manaments perquè el vuitè mes o menys diu  No diràs falsos testimonis ni mentides

diumenge, 14 de juny del 2020

Dia 92 del Confinament. ja entrem a la darrera setmana de l'estat d'alarma.

Ara ja comencem a veure el llum al final del túnel, ja han començat els partits de futbol, per tant ja tenim el poble distret, ara ja poden començar els polítics a tirar-se merda entre ells, a veure qui te la culpa de tot plegat i a veure qui te mes dallonses per tot plegat. ahir per la tarda vaig anar a caminar per les muntanyes d'Alp de baixada vaig passar per la carretera que va de Masella a Das, per el camí em vaig trobar amb un parell de mascaretes llançades a la vorera, llaunes de begudes, un parell de plàstic la veritat que em pensava que el mesos de confinament havien incidit amb la gent i que aquesta havia pres una mica d'educació civil i de cuidar el medi-ambient, però tot han sigut paraules a l'hora de la veritat el nostre in-civisme sempre surt a la palestra. 
Que diferentes són les paraules quan tenim el genoll al coll i que diferent es tot plegat quan ha passat el perill, ens hem oblidat de tot el que havíem promès , paraules buides que em corregut a esborrar de la nostra ment, estic decepcionat de tot plegat ,  em pensava que sortiria una gent amb una moral mes alta i resulta que han sortit els mateixos defectes que hi havia abans del confinament.
Jo que soc molt crític amb les actuacions policials, em trec el barret davant aquesta actuació, el policia que va pagar els pots de menjar  que el lladre havia robat per donar menjar als seus fills, mira-tu chapeau senyor aquest actuació encara que no sigui molt legal la trobo magnífica. Aqui ningú perd. [noticia]