dissabte, 16 de juny de 2012

Al Senor Ribó li creixen els nans

Jo no estic d'acord amb el diari el Mundo ( de madriz) que vol suprimir el sindic de Greuges per deixar tota la feina al defensor de su pueblo, però clar el que trobo normal es que el desfensor del poble catala l'anomenat Sindic de Greuges hagi de ser aquest personatge que tenim. Aquesta herència del Tristpartit potser ja va sent hora que la renovem i posem en el seu lloc un defensor en cara i ulls.
Perquè Clar com voleu que ens defengui de qualsevol injusticia un personatge que quan se li ha vist la cua el primer que ha dit es que això es un atac a Catalunya,  Dons bé fa vint anys aquest senyor atacava a la primera falca de la nostra nació, Sr. Pujol, amb es mateixos arguments i paraulesx , dient que els atacs que es feien no eran a Catalunya sinó a ell, passats vint anys aquest subjecte ha fet servir els mateixos arguments i ara que sr Ribó? no esta fent el mateix que feia el pitjor president de la nostra malmesa nació.
El càrrec de Sindic de Greuges es prou important per deixar-lo en mas de qualsevol, potser el Govern dels millors venedors de catifes  de la terra facin alguna cosa i envers de perseguir a quatre gent que no vol pagar els peatges comencin per posar gent valida en els llocs que pertoca.

Països Catalans, on és això?

Cada Cop m'agraden més les declaracions d'aquest personatge, la veritat que en cada país i en cada nació hem de disposar del bufó (que no vol dir maco) de la cor per dir la bajenada del dia, Aquest cop ha sortit el Senyor Duran demanant no fer servir la denominació de Països Catalans quan es referim la unío de la llengua de Catalunya, "Comunidad Valencia" i les Illes, Dons bé ham passat mes de 35 anys des de la mort del Gran Dictador i aquí suposadament hi ha llibertat d'expressió, per tant la gent pot dir i pensar el que cregui oportú, Els Catalans ja comencem a tenir la bufeta pleta de Messies que ens volen portar a l'excurxador, ens volen fer pensar el que ells pensen i dir el que ells no s'atreveixen a dir, per tant hem de dir prou a tanta tonteries i dir que creiem de dir agradi o no a la gent, només faltaria que siguin els demés els que ens marquen la manera de pensar i per això tenim l'exemple dels hereus de la Corona de Felip V que porten quasibé tres-cents anys dient que podem dir i que no i que podem pensar i que no. Gracies senyor Duran però un altre cop apliquisi la màxima aquella que diu que en aquesta vida es molt millor callar i passar per ignorant que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte.[noticia]

dijous, 14 de juny de 2012

Les denúncies d'Abertis

Perdoneu la meva ignorància, però clar amb tot això de les denúncies d'Abertis jo tinc un dubte que em corrou per dintre, que potser els treballadors d'aquesta empresa tenen la potestat com els mossos que davant un jutge la seva decisio es imperativa, 
I si se equivoquen al prendre a ma una matrícula, sancionarem a la persona de la matricula errònea, o li hem demanar al conductor que certifiqui que porta el cotxe amb la matricula correcta.
Aqui els Convenients i desunits van una mica despistats, perquè clar jo entenc que hagin de lleparse les ferides amb els seus amics llops de les autopistes, però amb una mica de raonaments, no es pot sancionar per sancionar , i si volien fer això potser els senyors de la Generalitat de Catalunya haguessin posat als mossos desprès de la barrera oportuna demanant les acreditacions a tots els conductors, perquè amagar el cap sota l'ala fins que passi la tempesta per acabar cedint amb les grans multinacionals de les autopistes fot pudor, 
Perquè ara ploren que han perdut 180.000 euros amb tot plegat , nosaltres  el poble catala porten mes de 300 anys perdem la dignitat i no ens podem queixar enlloc, i un cop que fem una cosa amb cara i ulls, surt el Govern dels millors (els millors embaucadors del mon) a dir-nos que ens castigaran perquè hem estat dolents, i que per aquesta situació serem sancionats per uns treballadors que han agafat unes matricules i que qui diu que no es poden equivocar, i el mes gran de tot com podem demostrar que nosaltres no erem allí, això de donar poder als treballadors de les autopistes d'autoritat ratlla el surrealisme. [noticia]

dimarts, 12 de juny de 2012

I Uganda s'ha rebotat

La veritat que aquest es un govern de fireta, però ja m'està bé perquè cada cop que en Marià Rajoy obre la boca la caga, i aquest es el que ha provocat que el poble de Uganda li recordi que a ells no ha tingut que venir la Merkel a rescatar-los, I que ells no han hagut d'anar al Fons Monetari Internacional a demanar ajuda. Tot plegat això sembla una comèdia dels Germans Marx , visca el despropòsit i el fotre la pota per tot arreu. Tot plegat que ens podíem haver estalviat aquest nou ridícul, amb el rescat ja en teniem prou. [noticia].
I seguim amb les cagades que costa reconèixer que hem estat rescatats, dons no hem de tornar a vendre fum i dir que això no es un rescat, no això només es un préstec amb una condicions especials i unes directrius marcades que ens diuen com hem de vestir i el que hem de dir , tot plegat es una cessió d'autonomia.I els que manen els alemanys i si no fem bondat , Ení quatre dies el Marià agafarà les maletes i ens posaran quatre tècnics a gestionar aquest vaixell que s'enfonsa per moments. 
I sort que era el millor sector financer del mon sinó hagués estat així on estaríem???????

dilluns, 11 de juny de 2012

Dona Suport vol dir estar d'acord oi?

Mireu, això que la Casa gran doni suport a l'actuació de l'antic govern, vol dir des de el meu humil punt de vista que estan d'acord amb la seva actuació, I clar amb le Cas de l'abocador i la destrossa del medi ambient que es va produir a la muntanya de la Molina hi ha moltes coses a dir. Pera mi pendre partit ara ho trobo un disbarat. La Casa Gran no es una ONG anomenada salvem l'antic equip de Govern, La Casa Gran es el poble i potser es aquest que li hauriem de demanar si estem oberts a dona suport a l'actuació aquesta o no?, Tot plegat en el fons serem el poble el qui acabarem rascar-nos la butxaca per pagar el dictamen del jutge en aquesta i altres situacions. [noticia],
En aquesta vida es molt fàcil amb els calers del demés prendre decisions sobretot si desprès no has de justificar aquesta situació i això es el que esta passant a la Casa gran del Meu Municipi, Ells donen suport a l'actuació del Govern Anterior, Jo no. Jo entenc que es la justicia qui ha de dir si això es correcta o incorrecta i sera ella la que dictarà sentencia, el donar suport a una actuació me està dient que si les coses haguessin anat de un altre manera l'equip de govern actual hagués actuat de la mateixa manera. I clar en el fons qui acava pagant els plats trencats de tanta malversació de fons es el poble , i són les arques municipals les que hauran de fer front a tot plegat i aquestes arques es nutreixen dels meus estalvis per tant jo soc part implicada en tot plegat, I potser seria el poble el que hauria de decidir si assumeix la situació o no.


diumenge, 10 de juny de 2012

Catalunya en perill

La veritat es que el problema de la nostra nació Catalunya es el seu poble, ,estem plens de gent que diu una cosa i actua totalment en contra el que diu, aquest es el nostre destí, I clar que ara els botifler de tota la vida es tornen independentistes es un perill, aquesta gent no canvia la manera de pensar per res, sinó que es mou moltes vegades per motius perversos, primer va ésser el autonomista Pujol , ara la Unionista Ortega només em cal que ara surti en Duran de l'armari i ens digui que ell també es independentista perquè llavors apaguem la llum i marxem cap a casa perquè anem arreglats.[noticia].
Però cap aquests indenpendentistes de cap de setmana i que el dilluns tornaran a pactar al partit neofeixista cada cop se els hi veu mes el llautó, potser ja va sent hora de dir-lis prou, prou de enganyar al poble Català, que ja sabem de quin peu calcen tots plegats.


El Rescat del Sistema Financer més Sòlid

No fa ni quatre anys de tot plegat quan en pinotxo Zapatero va sortir a l'escenari venent fum i dient que la seva pàtria aquest maxembrat de nacions colonitzades era el sistema financer més solid del món i ara quatre anys desprès han hagut de sortir els germanics a treure'ns d'aquest embolic. I que consti que aquesta sortida endavant no es gratuita te un preu.[noticia]
allò ens van enganyar i ara un alter cop , ara envers de denominar a la situació rescat financer, l'ornem amb un altre nom i el denominem Prestec a baix interés, la veritat que es un prèstec impostat per les situació económica dels Hereus de la Corona de Felip V, perquè si no fos per això segur que cap banc li faria aquest prestec sabem el que es juguen , per tant li poden dir el que vulguin però no deixa de ser un rescat de les nostres finances.