divendres, 14 de gener de 2011

El Poble que Oblida la seva història està condemnada a repetir-la

ja ho deia aquella dita que el poble que oblida la seva història està condemnada a repetir-la , dons bé això es el que vol la nova Consellera de Justícia la Senyora Bozal (morrió)ens vol posar això a tots els catalans i vol que tot la seu passat passem fulla i comencem de nou, això em recorda les primeres eleccions del regnes dels hereus de Felip V , que amb l'amenaça de que les d'abans tornarien els havíem de perdonar i fer començar de zero, nosaltres els varen creue però ells no van esborrar res del passat i encara treuen pit.[noticia].

dimarts, 11 de gener de 2011

I ara quina serà l'excusa senyor Rivera.

be tant criticar la immersió lingüística del Català tant criticar al nostre poble i ara resulta que segons el senyor Gabilondo Ministre d'Educació dels Hereus de Felip V , resulta que aquests informes i enquestes diuen que la llengua castellana està per sobre la mitja del regnes dels Hereus de Felip V.

Te nassos tot plegat tant criticar als Catalans i el seu apartheid i resulta que el nostre domini de la llengua d'en Sirvent (Cervantes) es superior a altres comunitats, i sobre tot a comunitats autònomes on el castella es l'única llengua oficial.[noticia]

Catalunya, no paga a traïdors

Néixer a un lloc es qüestió de sort, viure en un lloc es qüestió de voluntat, el primer cas depèn de les circumstàncies, el segon cas es una situació que tu tries i tu vols. I per dic això ara llegies les declaracions d'aquest cantant vingut a menys, que va tenir la desgràcia de néixer a Can Fanga i que ha emmigrat al País Basc. [noticia].

El Problema de tot plegat es que quan no pots destacar amb les teves qualitats has d'utilitzar la penacea dels espanyols, els Catalans, criticar aquest poble dóna valor a moltes situacions i d'aquesta manera es parla d'un , malament anem senyor Loquillo si els seus arguments són només les crítiques.

diumenge, 9 de gener de 2011

la Hipocresia del Govern dels Hereus de la Corona d'en Felip V

La veritat que jo no tinc clar si la Senyora Trinitat Jiménez es un còmica molt bona o avui es sant inocents. Perquè la veritat que es d'acudit ara defendre que a Africa es poguin aplicar referèndums per dividr països, i a catalunya ens prohibeixin fins i tot la llibertat a aplicar un referèndum.
Però clar el Sudan queda molt lluny i segons la Jimenez no es comparable ni amb la revolució de kosovo que va ésser una cosa inilateral. Bé la veritat que tampoc tant, moltes arrels nostres i seves són africanes no en va, vam estar invadits per els moros quasibé mil anys.
Dons aquest poble si que pot expresar la seva voluntat a trencar el lligams amb el nord colonitzador, en canvi nosaltres hem de soportar les lligadures i les tonteries de la gran Capital del Regne. [noticia],
Desprès parla de legalitat internacional, la veritat que sentir aquestes paraules de la boca de una nació colonitzadora fa riure, plorar i pena a l'hora, potser menys voler defendre civilitzacions i visites interestelars i més intentar resurgir la seva nació, primer arreglar els problemes de casa teva i desprès dóna lliçons de com s'han d'arreglar tots els demés.