divendres, 9 de març del 2012

La Caverna de la Meseta no enten això de la democràcia

Bé el tribunal Superior de la justicia Catalana (TSJC) ha dictat sentència i aquesta no ha agrada gens als senyors de la meseta es clar quan la justicia no dicta la setencia que ells volen llavors no es democràtica, només es democràtic el que ells pensen, un feixisme revestit de democràcia.
Dons be segons aquestes periodistes la resolució sobre la immersió lingüística es un atac directe als drets dels castellanoparlants

Que passa que només els hi agrada les sentencies que ens obliguen amb els seus pensaments i les altres no són vàlides o potser viure tants anys amb el franquisme mes ranci els hi deixat senyal.

Godall, o quina oportunitat de quedar-se calladet ha deixat passarA vegades estar-se calladets es la millor solució de tot plegat, perquè obrir la boca per dir aquestes animalades l'únic que ha aconseguit es engreixar a la Caverna Mediàtica, ara tots estant treguen pit dient que ells ja ho deien tot això, potser a vegades no dir res es fer un favor al club al qual es va representar mentre que obrir la boca per atacar la junta de govern actual només s'aconsegueix embrutir el teu club i potser no paga la pena tot plegat.

Els Numerets d'en Ticó

El senyor Tico President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va presentar un diseny utopic de fer una estacio Conjunta Masella i Molina [noticia].
Molt bé fins aquí res a dir però clar el problema el tinc quan segons el president de Ferrocarrils l'any 2010 la Molina va presentar uns guanys de 273.000 euros , Bé aquí la meva ignorància em fa buscar la memoria del informe anual de la Molina la qual adjunto juntament amb el balanç de situació.
Quina es la meva sorpresa quan veig  que tenen un resultat de l'exercic de 3 milons de pèrdues, bé potser ells parlen de resultat de l'activitat però clar jo entenc que les inversions també s'han d'amortitzar oi?. Perquè clar si parlem del Ebitda aquest ha estat de 648 euros positius, i clar com que les inversions les paguen els contribuients no passa res. 
Ara bé si mirem les perdues acumulades aquestes arriben a 38 milions bonic número i això que no compten les que hi haurà de l'any 2011 perquè ja voldriem veure els números d'aquest any.
Potser el que hauriem de fer es deixar de fer volar coloms, i dedicar-se a fer productiva les estacions d'esquí que gestionen perquè sinó això es insostenible.

de passada si a totes les empreses els hi paguessin les inversions també presentarien numeros comptable magnífics però els demés ens hem de buscar la financiació de les inversions mentre que ells les tenen totes donades i el que mes emprenya de tot plegat que encara treuren pit desprès. Perdoni senyor ticó però trobo que aquests numeros no són per tirar coets i molt menys si parlem de l'any 2010 el qual va ésser magnific en quan a neu, ja veurem els d'aquest any.dimarts, 6 de març del 2012

Els efectes col·laterals de la manifestació dels Estudiants.

Bé avui us parlaré de la Marta Plasència, bé mes aviat us parlaré del cotxe d'aquesta senyora, que va ésser un efecte col·lateral de la manifestació dels estudiants, tot plegat una pena.
Una pena que una manifestació sigui tacada i embrutida per una panda de impresentable que es dediquen a treure els seus instints mes animals. Quan un perd el tarannà per acabar fent el que van fer, perden tota credibilitat , i Desprès de la Crema del Cotxe un ha de donar la cara, primer els estudiants i desprès els mossos perquè en el fi la culpa de la crema del cotxe va ésser un cúmul de coses, uns presumptes estudiants que van incendiar el contenidor i un mosso que el va apartar del mig del carrer deixant-lo al costat del cotxe i així provocar l'incendi del mateix.

això si els mossos també han hagut de rectificar el seu diàleg en primer lloc van acusar als estudiants i desprès s'han hagut de menjar les seves paraules i reconeixer la veritat que va ser un mosso qui va apartar el contenidor. Abans d'obrir la boca hem de mirar que no hi hagi cap vídeo que ens posi en ridícul sinó som el que som, una panda de  còmics.problemes de disposar del youtube.
Jo a aquests defensor de la llibertat només els hi he dir que si ham d'aplicar la violència per imposar les seves lleis això diu molt poc de la seva democràcia.