divendres, 30 d’octubre del 2009

un Joc de Moda.


*Joc d'en millet*

Lourdes Garcia persona, quan desprès de una tormenta torna a sortir el sol


La Veritat que era una notícia que tots els companys de Masella estàvem esperant. Era d'aquelles noticies que tard o d'hora s'hauria de produir, i avui l'hem sabut, la Lourdes serà Mare.
Després de tot el que ha viscut era una situació que se la mereixia i com sempre la naturalesa es sàvia, per tant li ha atorgat a una gran persona ( i que consti que no es per el cognom) l'oportunitat de ser mare,.Si hi ha algú que s'ho mereixi, ella era la persona idònia.
Bé ara només tenim un dubte, a veure si serà nen o nena, però el que tenim clar es que serà una princesa/princep de muntanya. Per tot plegat li voldríem proposar dos noms .
Neus per si surt pubilla i Àngel si es hereu, sinó qualsevol nom que a ell els hi agradi serà perfecte.
si teniu qualsevol proposat a dir, serà ben rebuda.


No tots som iguals davant la Justícia, els catalans ens han de tractar com a gossos.

Que Jutge Garzon tracti malament a uns presumptes corruptes catalans es normals, formem part de unes de les seves fòbies, però clar jo em pensava que davant de la justícia tots som iguals i ara veig que no, als violadors, als assassins quan van a judici se els hi tapa el cap mentre que als presumptes estafadors aquests a cara descoberta i emmanillats.
Jo entén que si son culpables que se'ls castigui i a partir d'aquí que entre amb la manilles posaves a la presó, però això quan estiguin condemnats no pas quan aquesta titella de jutge li agradi.[noticia].
Mireu al Garzón tot el coneix, es un nacionaliste espanyol que va aspirar a president de la seva nació i es va quedar en jutge, està obsessionat amb la nació Catalana durant les Olimpíades va torturar independentistes catalans, i desprès es va reconèixer a Estrasburg.

Jo en aquest moment no puc assegurar que Macià Alavedra és culpable, d'alguna irregularitat, però jo em demano si calia tot aquesta comèdia abans de demostrar que sigui culpable, Fins i tot el senyor Millet ha acceptat ser culpable i ningú l'ha emmanillat.

dijous, 29 d’octubre del 2009

Avui parlarem dels Esquerdats, l'art de dir naps el dilluns i cols el dimarts

l'art de vendre fum el dilluns i foc el dimarts es molt productiu en política , i els senyors esquerdats en saben un ou d'aquesta tàctica.
Ara resulta que els senyors esquerdats es fan enrere amb la proposta de la modificació de la llei de successions [noticia]. El problema de tot plegat es que quan han plantejat la situació al que mana aquest els hi ha indicat on porten els pantalons a l'alçada del turmell i per tant si volen seguir xuclant la mamella del poder han d'acatar les ordres del qui mana.

Però la millor declaració de tots ha estat la de l'stalin de Manresa, el senyor Huguet ha dit que la culpa de que hi hagi aquesta corrupció municipal es culpa del dolent finançament municipal [noticia]

el Senyor Huguet diu que molts Ajuntament actuin com a promotors immobiliaris per culpa del problema del finançament municipal, te pebrots tot plegat ara resultarà que aquesta panda de lladres han fet això per culpa de que han estat mal finançat. Ha dit aquesta màxima i s'ha quedat tant ampla. la veritat que ho han fet tot per el poble, gràcies a la seva dedicació ells s'han emplenat les butxaques i el poble esta més empobrit. La veritat que abans de obrir la boca algun conseller hauria d'aprendre a sumar fins a cent i desprès dir la tonteria que volen dir.


el problema del finançament municipal, del mal finançament municipal, fa que molts ajuntaments acabin actuant com a promotors immobiliaris, i quan un ajuntament actua com a promotor immobiliari hi ha riscos, no dic que a tots passi, per sort és una minoria això, eh? Que quedi clar. I per tant la política, majoritàriament, és de gent honesta”

dimecres, 28 d’octubre del 2009

La Politica es corrupta, o a tot arreu hi ha lladres

La veritat de tot plegat que això fot pudor, que tothom vulgui prosperar està molt bé , però que aquest prosperar sigui a costa d'enganyar estafar i robar que voleu que us digui, aquí jo tinc els mes dubtes. I en la Política està passant això que la majoria de gent quan veu la caixa tant aprop te el desig de fotre-l'hi ma i així anem veien com cada cop més apareixen per art de màgia de corrupció, suborns, robatoris ect.... I sort que aquesta gent fa un jurament en el quan treballaran i lluitaran perquè el seu càrrec sigui impecable i el lloc que representin estigui el millor representat possible.

Ara ha estat el Cas de Santa coloma de Gramenet ( en castellà seria Santa Paloma de Granomanolimpia) però s'ha vist que mans netes res de res, hi ha implicat allí mig equip de govern juntament amb industrials i ex-càrrec de Conveniència, tot plegat un ramat de impresentables que la justícia mes tart que d'hora desitgem posi en el e seu lloc.[noticia].

El que es curiós es que si anem estirant el fil arribem fins a Jersei i allí paradís fiscal es on tenen depositats aquests impresentables tots els calerons que han anat robant al poble, les arques del municipi buides, esl carrers amb forats però les buixaques d'aquests desgràcies plenes a rebosar. això es la política catalana, un niu de afamats que nomès saben robar amb l'escut de treballar per el poble.
dilluns, 26 d’octubre del 2009

A la Cerdanya també tenim de tot,avui li toca Bellver i la seva llar d'infants

La veritat es que la noticia es dura, dura perquè s'esta jutjant a una directora de una llar d'infants, dura perquè les acusacions son fortes, dures perquè s'esta posant en joc la professionalitat en primer lloc de una directora i desprès de tres mestres, la veritat que tot plegat es molt complicat però si hem de buscar a un culpable jo miraria cap la casa gran. [noticia].

Aquestes situacions s'han de acabar de socarrell, i mes quan hi ha en joc el benestar de uns nens que seran el futur de la nostra nació . Tant si es veritat com sinó l'Ajuntament i en consequencia l'alcalde hauria hagut de dir la seva i no amagar el cap sota l'ala, haurien de haver estat ells qui haguessin posat pau i no anar a judici per defensar una cosa que aquestes tres noies troben que es un abús de poder i potser la directora ho troba normal, sempre hi haurà diferents punts de vista però el jutge primer hauria hagut d'estar l'alcalde però si aquest el tenim fent volar coloms a veure si entrarà en un bon lloc a la llista de reagrupament poca cosa farà.

Surti el que surti i i digui el que digui el jutge , la llar d'infants de Bellver de cerdanya ha quedat marcada, però a be o per a dolent això es així i no calia, però bé cadascú sap perquè fa les coses i aquestes ara en aquest moment està en mans del jutge de la Seu d'Urgell.

diumenge, 25 d’octubre del 2009

Costabona, els primers 2400 que ens trobem venint del Cap de Creus


La veritat que el Costa-bona per la seva alçada no es una muntanya d'alçada però per la seva ubicació es espectacular tot plegat, son 2465 metres , a part de ser el punt d'unió del massís del Canigó amb l'eix del Pirineus, davant del cim ens podem trobar el Canigó amb la pujada per la xemeneia, amb la vall de moxò, espectacular, sobre tot per la tardor amb els canvis de color dels arbres caducs i tons marrons increïbles, amb el ramat d'ovelles passejant per el cim , amb el ramat d'isard corrent per tota la muntanya, la veritat que es una horeta de pujada, però paga la pena anar fins allí . se surt des de la Collada Fonda es puja quasi bé fins el refugi fent la paradeta a la font de Fra Joan, es puja fins el coll de pal (frontera amb França i terme municipal de Setcases ) i des d'allí dos turonets i ja estem al cim, i des d'allí podem gaudir de una vista al·lucinant, el Balandrau, Gra de Fajol, Bastiments . Es una horeta de pujada, 555 metres de desnivell, però la veritat que jo que presumia de tenir una comarca única, ara he descobert que es única com totes les demés i la del Ripollès es envejable .