dissabte, 9 d’octubre del 2010

el Civisme dels habitants d'Alp o la llei del mes fort

bé avui era un dia tranquil que he passejat per el meu poble m'he dedicat a observar com actuen els veïns del meu municipi, aquí teniu un exemple de la conducta dels habitants d'aquest municpi.
aquest veí del poble ha aparcat damunt la vorera, i el cas no es pas que no hagués lloc per aparcar però clar hauria de caminar uns 50 metres i això deu representar un gran esforç físic i mental.

Dons bé aquesta es la primera conducta exemplar que he vist avui, despres m'he arribat fins el mercant on hi ha unes tanques perquè la gent no aparqui amb un cartell de prohibit aparcar. Aquí els veïns encara ho fan millor treuen les tanques i aparquen descaradament que voleu són els amos del poble i fant els que hi dóna la gana.


Desprès som els primer en queixar-nos que volem que tothom es comporti adequadament en el nostre municipi, però clar si no som nosaltres el que actuem amb l'exemple que podem esperar de tot el resta.
Mireu avui estava mirant la Font de Sant Isidre, aquella font que és troba dintre de una casa particular, m'explicava un veí del poble que a canvi de poder gaudir de la font la Casa gran s'havia compromès a fer arribar l'aigua potable a la mateixa font. Aigua que venia abans de la font de la Guia i que per una alcaldada va deixar de funcionar i va anar directament a la Clavaguera, la veritat que aquest poble som molt donats a arreglar les coses per la via directa i quan no volem mullar-nos massa el mes fàcil es enterrar el problema.
La veritat de tot plegat es que no esperem dels visitants facin el que nosaltres no som capaços de realitzar ni practicar amb l'exemple, gossos voltant per el poble amb males intencions, merda dels mateixos per tots els parcs , i desprès volem que la gent que vingui de fora facin el que nosaltres no som capaços, no gràcies practiquem amb l'exemple i desprès quan nosaltres siguem els primer en obrar correctament , després podrem demanar quelcom als visitants del nostre municipi.

divendres, 8 d’octubre del 2010

Barbie d'Extrarradio,

Dedicat a la meva barbie.
Duran i lleida, canviar tant de xaqueta a vegades porta maldecaps


El Senyor Duran i Lleida te la memòria d'un cargol, ara ha sortit a la palestra cridant a exhibir senyeres durant la visita del Gerent aquest del Vaticà, la veritat que abans d'obrir la boca hauria d'haver mirat que van votar els seus socis d'en Tries i companyia i actuar en conseqüència. Un no es pot abstenir en l'Ajuntament de Barcelona quan els esquerdats van proposar decorar l'eixample i desprès quan veus les reaccions sortir com a defensor de la pàtria. A les verdes i a les madures no només quan el sol ens ve de cara.[noticia].
Però Clar que podem esperar de un polític quan una periodista de la sexta en una entrevista en un Bar li demana que faci una pregunta i ell mirant l'escot li fa la gran pregunta de si porta sostenidor, desprès de la repassada que li ha fet com a mínim sa hauria de saber la resposta. Però aquest defensor del Catolicisme mes carca que podem esperar, sempre predicant el que ells no creuen. [noticia]


dijous, 7 d’octubre del 2010

El Gerent de l'empresa mes rendible del mon de visita per la nostra nació.


Bé el Gerent d'aquesta empresa , la més rendible del món, una empresa amb mes de dos mil anys de història, una empresa que ha utilitzat fins i tot la inquisició per enriquir-se. dons bé la visita d'aquest senyor per la nostra nació ens costarà més de dos milions de euros, la veritat que paga la pena tot plegat. Hem de pagar tots els catalans aquesta despeses o només ho han de fer els catòlics [noticia].
Per cert la casa Gran de Can Fanga ha decidit no permetre que la senyera ondegi per els carrers de l'Eixemple el dia de la visita del Papa. així s'ha aprovat per el ple municipal amb els vots de la sucursal d'en Zapatero , els sense iniciativa i per posar-los verds, i el reinat de l'Alicia en el país dels ignorants , això juntament amb els convenients i la seva abstenció.Dons bé gracies a tota aquesta panda el dia 7 de novembre el senyor Gerent d'aquesta empresa no sabrà que es troba a una nació. [noticia]
Carod Rovira, Sempre emmascarats per la paella mes bruta (II)

La veritat és que no tinc clar si les declaracions d'aquest personatge foten gràcia o pena.[noticia]
En primer lloc parla de l'Independentisme expres , el qual qualifica de poc seriós. Diu que aquesta getn que proclama la indepedència de catalunya de manera immediata estan fent volar coloms, bé aquest personatge les prometia per el 2014 i com el temps es relatiu no puc entendre si aquesta data es immediata o distant.

Parla de la manca de lideratge, de gent que tiri el carro, ara clar com ell no hi he ens manca gent que sent el president de la Generalitat en funcions vagi a pactar amb Eta ves a saber que?. La veritat que aquest personatge pot parlar molt però els fets l'han acabat retratant.
Parla de que no s'ha sentit maltractat amb els Esquerdats i després com sempre ataca a la premsa, de la primera part es normal te col·locada la família en ambaixades sense sentit que més pot voler. en quan atacar al missatger és el mes fàcil de fer.


dimarts, 5 d’octubre del 2010

Corbacho, o com pasar-se tres comarques

el ministre Corbacho treballant per Catalunya, Millor així que no foti res per el menys no la caga.

La veritat que moltes vegades es millor callar que dir tonteries, però clar així no guanyem vots, per tant ens hem de fer notar i com no si la cosa que diem es grossa, molt grossa, molt millor així segur que es parla del partit.[noticia].
Bé però clar dir a les formacions independentistes que no agafin camins desconeguts, ni dreceres, que tot plegat això porta a la confrontació, ruptura i el retrocés social.
Segons aquest ministre filial de la matriu del pinotxo Zapatero diu que l'independència no és la via correcta per el progrés econòmic de Catalunya, sinó que ens pot abocar a un aïllament.
 Dons bé aquest profeta ha rebut la contestació que buscava, tots junts a un li han respost si amb tot anessin tant unitat un altre cosa passaria, però com a mínim per aquest cas han sabut respondre tots plegats [noticia]

diumenge, 3 d’octubre del 2010

El Català en Perill

La veritat que m'encanta que se utilitzi la meva llengua encra que es facin faltes , jo soc el primer en fer-les per tant m'hauria d¡estar de criticar segons que, però la veritat quan aquestes fan mal a la vista s'ha de dir, aquest cartell es troba en el lloc on van a tirar la brossa residual dels jardins tant per part d'alguns jardiners com per part de l'Ajuntament d'Alp. Si de veritat estimem la nostra llengua el que hem d'aconseguir es que aquesta no sigui malmesa.
Desprès voldria Parlar del senyors aquests del Facebook. que estan borran sistematicament totes les pagines que intenten reividicar la nostra llengua, segur que la matriu la tenen a la capital del regne.[noticia].
La tàctica d'aquests neofeixisties es la seguent, denunciem a la pagina per xenofoba, per abusiva per el que calgui i com esta en un idioma que no entenen el primer que fem es esborrar aquesta pàgina, això si que es democràcia envers primer d'enterar-se de que va la ma ntallina i desprès actuar, fam com el govern espanyol amb germans bascos primer els acusem i desprès ja veurem que passa, molt democràtic tot plegat.


Visita al Taga (2008 m. ) avui tocava reflexionar.

Coll de Jou

avui tocava reflexionar ha estat una setmana amb moltes coses i la veritat que aquest moment tocava reflexionar una mica de tot plegat. Aquesta Setmana hem perdut a una història viva del nostre municipi i crec que molts no hem estat a la alçada, molts hem fet curt i això dol ara , un cop passat tot he reflexionat  una mica i dius si hagués estat al revés el nen de Ca l'Emili que hagués fet?. I llavors potser llavors haguessin actuat diferent. Només hem de veure quatre anys enrere que va passar amb en Sr. Tajà.

Taga
Bé he anat fins a Ribes i de allí he pujat fins a Bruguera tot just sortint del poble he anat fins a Coll de Jou, allí hi havia masses cotxes i jo volia reflexionar per tant he baixat una mica direcció Ogassa fins que he trobat un lloc on aparcar i allí he començat a caminar, fins quasi bé a dalt de tot he caminat sol, m'ha anat molt bé perquè m'ha donat peu a parlar amb mi mateix i sobre tot a reflexionar, Aquesta setmana han passat masses coses que no he pogut empassar-me tot de cop per tant com soc curtet les coses les tinc que analitzar dues vegades i avui ha estat aquest dia.
Pujar fins el Taga ha estat curtet son 400 metres de desnivell amb un 26% Per tant en distancia no arriba a un km i mig, però tot de pujada. Quan he arribat a dalt m'ha impactat la vista que es veia tota la vall de Pardines amb aquell color marro-vermell de la tardor , la vall de ribes amb Campelles al fons i als peus de la muntanya Bruguera. Quan he començat a baixar ha aparegut una boira que ho ha anat tapant tot, semblava com si esperés a  que jo acabés per començar a tapar-lo tot.
Tot plegat un matí profitós, potser he d'aconsellar alguns aquesta excursió a veure si són capaços de treure conclusions, perquè aquesta setmana fins i tot estant en el fèretre el nen de Ca l'Emili ens ha donat una lliçó.
Ptda: Dimecres vaig perdre un dels meus quatre lectors, per a ell només desitjar-li molta sort vagi on vagi i moltes gràcies per el temps que va perdre llegint les meves bajanades i moltes gràcies per les critiques que m'ha fet als meus comentaris, dels errors també se'n aprèn