dissabte, 9 d’octubre de 2010

el Civisme dels habitants d'Alp o la llei del mes fort

bé avui era un dia tranquil que he passejat per el meu poble m'he dedicat a observar com actuen els veïns del meu municipi, aquí teniu un exemple de la conducta dels habitants d'aquest municpi.
aquest veí del poble ha aparcat damunt la vorera, i el cas no es pas que no hagués lloc per aparcar però clar hauria de caminar uns 50 metres i això deu representar un gran esforç físic i mental.

Dons bé aquesta es la primera conducta exemplar que he vist avui, despres m'he arribat fins el mercant on hi ha unes tanques perquè la gent no aparqui amb un cartell de prohibit aparcar. Aquí els veïns encara ho fan millor treuen les tanques i aparquen descaradament que voleu són els amos del poble i fant els que hi dóna la gana.


Desprès som els primer en queixar-nos que volem que tothom es comporti adequadament en el nostre municipi, però clar si no som nosaltres el que actuem amb l'exemple que podem esperar de tot el resta.
Mireu avui estava mirant la Font de Sant Isidre, aquella font que és troba dintre de una casa particular, m'explicava un veí del poble que a canvi de poder gaudir de la font la Casa gran s'havia compromès a fer arribar l'aigua potable a la mateixa font. Aigua que venia abans de la font de la Guia i que per una alcaldada va deixar de funcionar i va anar directament a la Clavaguera, la veritat que aquest poble som molt donats a arreglar les coses per la via directa i quan no volem mullar-nos massa el mes fàcil es enterrar el problema.
La veritat de tot plegat es que no esperem dels visitants facin el que nosaltres no som capaços de realitzar ni practicar amb l'exemple, gossos voltant per el poble amb males intencions, merda dels mateixos per tots els parcs , i desprès volem que la gent que vingui de fora facin el que nosaltres no som capaços, no gràcies practiquem amb l'exemple i desprès quan nosaltres siguem els primer en obrar correctament , després podrem demanar quelcom als visitants del nostre municipi.