dimecres, 16 d’octubre del 2013

Politica per Xusqueros, Recoder ara treu pit.

La veritat es que la cita del señor recoder es perfecta te tota la raó del mon, el problema el veig jo que ho digui ell que va gaudir uns anys d'ésser conceller de Territori i sostenibilitat [noticia].
Aquesta mateixa noticia la podría dir quan estaba al govern, con va fer en el seu cas el Carretero i que li va costar el lloc. No va parlar del mateix però va dir el que pensava.
Es de tot sabut que en política el que primar es el pernil envers de les qualificacions especifiques per el lloc, no acaba de fer cap descobriment, Però clar tot te un momento i un lloc, el señor Recoder potser aquesta mateixes paraules les hauria de haver dit quan tenia el bastó del manament.
 
Però es molt més fácil criticar quan estàs fora i t'han enriquit de la situación quan has pogut.

La darrera Patinada d'en Paco il.luminat Marhuenda

Aquest matí el pamflet aquest franquista "sin razon" ha tret un titular dient que l'empresari de Castelló, Jose Antonio Blazquez Jimenez, ha registrat l'estelada i aquest paio treient pint ha tingut l'osadia de dir que qui vulgui utilitzar-la haurà de fer amb el seu consentiment. [noticia] .
Llastima que amb tot plegat no ens llegit la lletra petita , aquesta diu que el registre seria totalment anul.lable perquè no el simbol de l'estelada habitual no seria innovador, ni singular donat que te mes de 100 anys d'historia. per tanht no pot ser registrat davant l'oficina Dels hereus de la Corona de Felip V de Patents i Marques , donat que no compleix amb els requisits que marca la llei . Per registrar un diseeny industrial i tenir exclusivitat d'ús, aquest disseny de ha ser innovador, a part de tenir un caràcter singular.

Quina mala sort , em fot una pena aquest hereu de la Corona de Felip V que anava d'espavilat i s'ha passat de frenada.