dimecres, 2 de maig de 2018

Jo pobret de mi només voldria demanar igualtat en el càstig

La Senyoreta Patricia Plaja va escriure en el seu twiter Patricia Plaja va escriure al seu compte que el que falla és "el poder judicial, una vegada més" després de la sentència de 'La Manada' [NOTICIA]
i apala desprès d'això l'hem de castigar i per tant la cessen de la feina
Però despres resulta que el senyor Ministre Català diu això "Me sorprende, sobre todo entre los miembros de la carrera que conocen el caso, que cuando todos saben que alguna persona tiene algún problema y tiene una situación singular [NOTICIA]. 
Bé els dos parlen del mateix judici, els dos critiquen una acció judicial que creuen que no va ésser la que ells volien, però clar un era un treballador de l'estat i el altre un ministre, la primera s'ha quedat sense feina el segon amb el temps encara li faran un monument, 
una ho va dir mitjançant el seu twiter, l'altre ho ha ventat per totes les televisions que ha pogut (sobre tot afins al seu partit). i jo em demano no es més greu el que ha dit un ministre que el que ha dit una persona que nomes feia de cap de comunicació dels mossos. 

A mes s'han emplenat la boca de parlar de la independència de poders i un cop que han vist que el poble de sota l'ebre els hi va en contra han corregut a marcar paquet. Ara no es tracta d'atacar als revolucionaris catalans perquè llavors si que eren independent i tot anava bé, ara resulta que volien que la justicia estès del seu favor i clar com no ho han aconseguit el mes facil es atacar. 
Bé gent jo com a finalitat entenc que la justicia aquest cop no va ésser justa, però envers d'atacar als jutges el que proposa es canviar la llei i si s'han de fer recursos ja tardem. jo no tardaria ni cinc minuts en plantejar.los perquè sinó semblaria que son inocents i dubto molt d'aquesta darrera conclusió.


dimarts, 1 de maig de 2018

Quan al llop li cau la Careta de Xai

Avui mira per on vull parlar dels professors de Sant Andreu de la Barca, i la "gran Actuació" del teatrero nacional Alberto Rivera . la Veritat que per a un personatge que gaudeix tota la vida de fer-se la victima d'ésser perseguit per les seus ideals (que ja voldria saber quins son, a part de afavorir al Ibex-35) Però clar això de assenyalar als professor de l'escola de Sant Andreu de la Barca sense que cap jutge els hagi processat deixa de ser un comentari a  ser un atac personal, això de obrir la cacera contra aquesta gent es una mica porc.
 Es una actuació mes del defensor de la pàtria, La veritat que desitjo que aquell personatge sigui president del Govern que tots aquest que tenen desig de voltar-lo tinguin la oportunitat de sofrir en les seves carns tota la maldat que hi ha allà dintre.
Que vol aquest senyor que aquesta pobre gent sofreixi el que ell no ha sofert mai, encara que vagi pregonant per totes les televisions feixistes que es una victima del sistema. Que aquí ens mengen amb mongetes a tota la gent que parla la llengua del Sirvent. `[noticia}.
Bé senyors això que en política tot s'hi val es molt maco fins quan entren a una situació on les parides de un personatge com aquest acaben amb amenaces de mort i insults. Potser molts d'aquests salvadors de la patria hispana s'ho facin mirar, perquè això de parlar de democràcia quan en el fons només serveis els seus ideals al meu poble te un altre nom.
I també es cert que un es molt valent tirant el fems de la quadre però un cop escampat aquest ara toca netejar-se de la bruticia rebuda i això amics meus a vegades es imposible. potser si abans de engegar la escampadora ens miressin el melics moltes animalades d'aquestes no passerien.


Per cert en un estat de dret hi ha una cosa que s'anomena  pressunció d'innocència, cosa que el senyor Rivera crec que s'ha oblidat