dissabte, 15 de setembre de 2012

Herrera: la veu de la ignorància

Ara veig que la professió de periodisme està de capa caiguda, perquè serveix l'atac personal, no va el anomenat periodista aquest d'en Carlos Herrera , potser es per la seva ignorància del fet català , potser es perquè ignora la nostre llengua, potser es perquè volia fer servir aquestes paraules per atacar a la Terribes, però clar fer, el que no sap aquesta persona que les paraules de la Terribes que pertanyen al  senyor Joan Sales que va dir : "Els catalans hem estat uns imbècils. Es tracta de deixar de ser catalans? No. Es tracta de deixar de ser imbècils."


Dons be un entendre la ignorància dels polítics colonitzadors de la gran capital del Regne dels Hereus de Felip V, però que un "periodista" dona fe de la seva ignorància i insultar com argument a una companya de feina, dona peu a la ignorància i pocs arguments  de tot plegat, senyor Herrera vostè ha quedat retratat, la veritat que millor foto que  la ofert obrin la boca no la trobarem enlloc, el temps posa a la gent al seu lloc i vostè ha quedat com el betum , felicitats. [noticia]

Bolvir: Territori Català Independent. Moltes gràcies Bartomeu

Només arribar al  poble de Bolvir i abans d'entrar al Municipi es pot veure el Castellot, zona on  hi ha restes d'antigues civilitzacions i on es pot veure onejant al vent una gran bandera estelada. Aquest punt ja marcava que el dia d'avui seria bonic.
Desprès d'entrar al Municipi he anat fins el local Social de Santa Cecília, i allí l'ambient era pro independent , molta gent envoltada d'estelades unes de l'estat Català (ara Esquerra Republicana de Catalunya) i mes del Psan (ara la porten els seguidors independentistes d'unió). Dons bé tot plegat s'ba modificat l'ordre del Ple, i el punt primer ha estat l'aprovació de Bolvir Territori Català Independent, la veritat que la Mercè (secretaria del Municipi) li ha tocat avui treballar de  debò perquè el text era molt llarg i cop s'ha aprovat la moció han aparegut crits de independència independència, desprès s'ha cantat els segadors a Capell , la veritat que encara tinc la pell de gallina de l'emoció. Tot junt ha estat un gran acte. Un cop s'ha acabat el cant s'ha procedint amb el ple Municipal deixant que la gent que vulgui marxar ho fes, han marxat molts jo que soc tafaner de mena m'he quedat i nassos ha valgut la pena, he après com es pot realitzar un Ple municipal explicant les coses, com es pot fer particeps de la gent amb l'alcaldia la veritat que m'ha agradar.
Desprès he tingut l'oportunitat de Parlar amb el Senyor Bartomeu I rei de la corona de Bolvir i independent d'Espanya . Hem parlat de l'escola , hem parlat de les inversions i li he de demanar perdó per haver-lo criticat per les inversions de l'escola sense tenir clar que disposa dels calers i gracies a que el seu cusi en Bartomeu Baqué Vidal em va ensenyar l'altre dia com estaven les antigues escoles puc dir que aquesta inversió no es dolenta,  a part de la solució m'ha donat l'alcalde d'aprofitar si fos el cas el local social per treure-hi profit de un altre manera, Avui he vist que les coses a vegades tenen diferents versions i s'han de saber totes. De pas vull dir´-li aquell senyor que escriu al Fulletó que critica l'escola de Bolvir, que faci com jo abans de criticar-la vingui miri l'antiga escola, miri si es possible la inversió, i desprès parli, Perquè sinó farà com vaig fer jo, criticar una cosa sense tenir tota la informació i desprès s'ha de rectificar que no pas el mateixa que ratificar. Perquè parlar i escriure sense estar informat es molt barat però després resulta que fiquem la pota i jo soc un mestre en aquestes arts.
divendres, 14 de setembre de 2012

Territori Català LLiure, el primer de Girona Bolvir

Territori Català LLiure,  són aquells municipis de la nostra nació en les quals regeixen de manera provisional la legislació i els reglaments d'abast de la Corona dels Hereus de Felip V que estaran vigents a l'espera que el Parlament Català dictin les noves lleis catalanes assumint així la sobirania nacional de Catalunya convertint a aquesta amb un nou Estat de Europa.
El Municipis que han fet aquest pas de forma voluntària han estat: 
1.-Pere de Torelló
2.- Calldetenes
3.-Cervià de les Garrigues 
4.-La Bisbal del Penedès
5.- Marçà
6.-Arenys de Munt
7,. Bolvir (primer municipi de la província de Girona) , això serà aquest dissabte , per tant ja disposem de representació de les quatre províncies catalanes. 

Sprite, el teu amic et te ganes, un anunci molt real

Catalunya Nou Estat d'Europa, Mostrem al món la nostre opinió


dijous, 13 de setembre de 2012

Convivència Cívica Catalana


Aquest es el nom del partit de quatre neofeixistes espanyols que vam tenir la desgràcia que van anar a parar a les nostres contrades, aquests senyors tant demòcrates que davant la sol·licitud de un poble només tenen l'argument de les armes. 

Aquest senyor demanar a l'Exercit per fer callar al poble, això es democràcia i tot la resta paper mullat, quina barra tot plegat.
En primer lloc li he dir aquest personatge que tregui la paraula catalana del seu partit, perquè català es aquell que viu i treballa a la nostre nació, no aquell botifler que vol ensorrar la nostra nació i com a únic argument només te les armes i el conflicte. Aquest impositor de la llengua d'en Sirvent (Cervantes) ara necessita l'exercit per fer callar al poble. No es més fàcil demanar un referèndum i que sigui el poble el que decideixi el seu futur, el poble català es clar, com  passa al Canada, a Anglaterra. Però clar aquestes nacions son democràtiques aquí només ho som de paraula de fet som una dictadura que sempre disposem de les amenaces per imposar els seus criteris. 
Cívica i Convivència la veritat que desprès d'escoltar aquest personatges he tornat al 39 una altre vegada això es el franquista dur i pur . Aquest senyor ha nascut massa tard hagués estat un bon ministre de l'interior en la època de la por i el terror.[noticia]

dimecres, 12 de setembre de 2012

Catalunya Espanyola, no gràcies

Alícia en el país de les meravelles, el botox es al·lucinogen?

a
Avui escoltava a la princesa del botox fer un balanç de la manifestació d'ahir la veritat que he quedat bocabadat. No va la paia i diu: que 4 de cada 5 catalans no es van manifestar. [noticia].
Bé si un milió i mig de persones representen el 20 % dels catalans, li he recordar a aquesta senyora que en les darreres votacions al parlament de Catalunya ella va obtenir un resultats de 300.000 vots això representa un Català de Cada 25 ( 4%). Ja em dirà aquesta il·luminada quina credibilitat per parlar com a poble català quan representa un 4 % de tots els catalans.[noticia] .
Li hem recordar alhora que explicar mil vegades una mentida no la fa veritat, segueix sent una mentida. Aquest es el problema dels neofeixistes sempre explicant el mateix, la por i l'insult com a arma d'atac, i clar jugant amb els números segons els seus interessos, dons bé senyora Camatx aquest els números l'han posat a lloc, i si te por ara, pensi que això només es el començament. 
Desprès te la barra de dir que aquesta manifestació no es la Catalunya real, i jo em demano quina es aquesta, la que la vota a ella que només representa un 4 % de tots els habitants, segur que va per aquest camí com només els veuen el seu melic, no saben apreciar que hi ha altres pensaments i altres maneres de veure el nostre futur. 
Senyora Camatx no se si va ésser groutxo marx qui va dir que més val callar i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte, també va dir que la política consisteix en l'art de buscar problemes  trobar-los fer un diagnostic erroni i desprès aplicar els remeis equivocats.

dimarts, 11 de setembre de 2012

Mes d' Un Milió i mig de manifestants es un bon colofó?

Bé això va entre dos un milió i mig i dos milions de manifestants, l'Assemblea Nacional Catalana diu que es pot arribar als dos milions, la Guàrdia Urbana i els Mossos han xifrat l'assistència en un milió i mig de persones, en una primera valoració. 
A part d'això resulta que la majoria de banderes presents a la marxa són estelades, i els crits són clarament a favor de la independència de Catalunya. El missatge de la Concentració ha estat clar, molt Clar , Catalunya Nou Estat d'Europa .
El poble ha fet el que havia de fer, ara toca als polítics fer la seva feina, i si no estant preparats ho tenen fàcil, toca llavors agafar les maletes i marxar. Perquè quan el poble Català parla aquest ho diu molt clar avui . Volem ser lliures.[noticia]

Un desig que sigui la darrera diada de Catalunya colonitzadaAvui hem començat el dia col·locat la senyera estelada al pal de la Casa Gran, aquest cop amb l'experiència d'altres anys ha estat molt mes ràpid, un cop fet aquest acte hem pujat a roca Castellana a bescanviar l'estelada que hi havia per una de nova, ha estat diferent aquest cop ,perquè la bandera ha aguantat un any, un any on els botiflers no han actuat i ens ha deixat la bandera en el seu lloc.


Un cop posada la nova bandera hem fet un petit tast amb la famosa marsallana de beguda i el típic cóc d'Alp fet això tocava anar a la Molina a veure com hissaven la senyera aragonesa, allí el fet diferencial es que es canta els segadors mentre va pujant la mateixa, esmorzar per a tothom, i apa cap a Casa feina feta.

Per acabar el dia mentre  baixava de la hissada de la senyera de la Molina he rebut un correu de la MariTere, amb una estelada de corbata i envoltada de una senyera, (espero que no s'enfadi massa per penjar la foto que m'ha enviat) , en aquesta foto esta impressionant , llàstima que porti la corbata torta, qüestió anatomia, i sota la foto hi ha l'escrit per una Catalunya Lliure tots mudats. 
Hi ha gent que no li cal massa muda per estar de conya mentre altres hem de sortir de nit per no espantar a la gent, 
Vinga dons per Una Catalunya lliure ens posem la corbata i el que calgui.

dilluns, 10 de setembre de 2012

Politic i Poble porten direccions contraries

I desprès hem de sofrir que surti la fada gisbert a dir-nos que estant mal pagats, quina barra .

Navarro i Duran, on aneu companys?

Hi ha gent que no escolta, hi ha gent que va a la seva i els que diuen els demés tant els hi es, dons bé en aquest apartat en podem trobar un parell de còmics que no s'han do.nat compte  de que va la mantellina 
Demá 11 de setembre del 2012 a les 18 hores hi ha una manifestació amb una pancarta que diu Catalunya: un nou Estat d'Europa. Dons bé aquest parell de còmics de barriada volen fer creure als seus que això no es així i que es una manifestació segons els unionistes per el pacte fiscal i segons els socialistes per un nou finançament. 
Això de pixar fora el test es molt típic dels unionistes però ara els Socialistes s'han ajuntat al grup. Quina banda de voltors en busca de Carnassa, que passa que han vist que allí es produirà una gran manifestació i que ells no poden quedar fora de la foto, la veritat que abans d'anar-hi ja han quedat ben retratats no cal que hi surtin més , està clar el que son un botiflers en busca del vot fàcil i on poden pujar mes, dons a una manifestació on es superaran tots els records. Si tinguessin una mica de decència no hi anirien però aquests paios son polítics i aquests es venen per un plat de llenties.
Ara només em faltaria veure aquests paios a la Pancarta d'obertura, llavors si que podem anar a pastar fang.

Per cert m'he de treure el barret davant la situació dels cossos de Bombers de la meva nació passant-se per el forro de la corbata l'amenaça d'interior tenen l'estelada penjada en el parc, reus, Santa Coloma de Farners, Ribes de Freser, Girona  i molts més, menys amenaces senyors  convenients i mes resultats.[estelada]

diumenge, 9 de setembre de 2012

11 de setembre no del 77 sinó del 12

Ara no treiem la senyera aragonesa, ara treiem la senyera estelada, la de la llibertat.


Tornem estant en temps de protesta, ara toca dir prou. N'estem farts que ens trepitgin , n'estem farts de ser el sac dels cops, n'estem farts d'ajupir el cap i dir a tots amen.Estem tips de veure com els colonitzadors que ens roben els calers encara diuen que gràcies a les amoïnes podem sobreviure, ja n'hi ha prou d'aguantar tanta barra i tant morro. A cada porc li arriba el seu Sant Martí. Potser a les cadenes que ens mantenen lligats al Regne dels Hereus de Felip V els hi ha arribat el seu.

Només ho saps tu, Teràpia de xoc

Al meu poble hi ha una bandera Penjada que m'ha sorprès

Aquesta Bandera la podreu gaudir en el Carrer Nord d'Alp damunt de la fruiteria , la veritat que veure una bandera Occitana, de la Ciutat de Toulouse, o dels càtars en hi ha per treure's el barret, felicitats company, aquesta també m'entusiasme.
El Carrer Nord en el seu començament esta plegat d'estelades, alguna aragonesa molt llarga i aquesta bandera, jo ahir vaig parar i me la vaig esta mirant, veure la creu càtar al mig del drap tot de vermell es maquíssima i les dotze pomes que envolten la creu.

Avui Prat Agre-Roca foradada-Pradell-Refugi Els Gònecs-Prat Agre.

Bé avui ha estat un dia profitós d'entrada he anat fins a Pi per començar la caminada des de Prat Agre.  Allí surt un Camí de terra que va pujant direcció El Pradell , Passem una barrera metàl·lica i ens endinsem al  Serrat de l'Avetosa, es va seguint el camí fins arribar al peu mateix de Roca Foradada, ara portem uns 3/4 d'hora de Caminada, aquí seguim una miqueta mes amunt fins trobar un revolt que gira a la dreta i a l'esquerra d'aquest revolt surt un corriol, marcat amb fites que ens porta a la mateixa roca foradada, s'ha de grimpar una miqueta per poder travessar el forat, allí com duen les avies s'ha de demanar un desig , i així ho he fet, el d'avui era molt senzill per tant segur que un dia o un altre es farà realitat.
un cop fet el ritual oportú baixada fins el camí i remuntada per anar al Pradell allí et trobes amb un orri de pastor, un lloc per efectuar pícnic i el camí que continua, així ho he fet pujada fins arribar al refugi dels Gònecs , allí acaba el camí de terra i surt un corriol a la dreta que ens porta direcció nord per dintre el bosc, així ho he fet seguint el camí al cap de 15 minuts he trobat un trencall a la dreta amb un tronc al terra he agafat aquest camí que m'ha portat a una carretera forestal aquesta ha deixat a un baixador de llenya i he retornat al camí de sortida 300 metros desprès he arribat un altre cop al Prat Agre.
Avui ha estat una caminada curteta unes tres horetes de no res, però com només m'he trobat amb una parella durant tot el recorregut m'ha donat per fer filosofia i pensar una miqueta.
Quan he arribat a baix del tot he enviat un missatge a una persona donant-hi les gràcies per el favor que m'ha fet al obrir-me els ulls de tot plegat,gràcies gloria no canviïs mai perquè si ho fas llavors ja no tindré clar com ets.