dijous, 22 d’agost del 2013

Les Noves Tecnologies

Potser si que ja va sent hora de que ens ho fem mirar tot plegat, ens hem tornat una mica inhumans , aquest anunci toca la tecla de la veritat,

dimecres, 21 d’agost del 2013

Estelada-Franquisme_Nazisme

Serafin Castellano secretari general dels PPcv , ha tingut la santissima barra de comparar la senyera estelada amb la simbologia franquista i feixista en una declaracions.. Te nassos tot plegat ells que ens fan fotos amb el pollastre i l'estanquera titllen de feixistes als demés, que dolenta que es la memòria de uns quan . [noticia]
Però clar que podem esperar de una gent que s'ha de amagar darrera una Constitució Franquista per imposar les seves lleis, gent que només sap parlar de democràcia però no han tingut el seny de mirar el seu significat, on les llibertat només hi ha les seves, gent que es pensen que son el melic del mon i son una merda mes damunt de la terra,. com som tots però ells si amb l'estanquera de estandard.


  

dilluns, 19 d’agost del 2013

La independència no es demana, sinó que es pren i punt.

l'Administració Pública, un forat negre , ahir avui i segur que demà

Avui us parlaré de dues èpoques , de dos tipus de govern , però amb la mateixa malaltia , un forat negre del malbaratament dels recursos econòmic. 
Començarem en temps d'en Ciscu i la Línia P (línia Pirineus, o Línia Gutiérrez o línia Pérez) es tracta de una col.lecció de Búnquers durant tot el Pirineus per la por que tenia en Cisquet de que els aliats un cop hagin destrossat als Nazis acabessin amb els seus amics. Dons bé durant els anys 1939 fins a 1953 es van construir als Pirineus a totes les comarques amb frontera amb els gavatxos una serie de fortins de cimens que havia de servir per parar la invasió,. 
Un cop n'he visitat uns quan veient la manera de construir, el ciment malbaratat per tota la construcció (sobretot en la època de la postguerra que hi havia mancança de tot plegat) i destinar a tots els soldats per aquesta situació (ja que els presoner no podien fer aquesta tasca al ser un secret) ja em direu amb quina finalitat. Perquè segons deien els seguidors d'en Cisqu que eren per contrarrestar als Maquis (quin contrasentit esperar a uns nois que lluitaven en guerrilles amb fortins antitancs. bé i el mes fotut de tot construccions de tir de fusell posats a més de 500 metres del lloc on havien de disparar amb desnivell massa alts per tenir éxit.  tot plegat un cúmul de desproposits, perquè si els aliats haguessin invadit a la Corona dels Hereus de Felip V , ho haguessin fet amb paracaigudistes i  haguessin caigut directament a la Capital del Regne tot plegat un malbaratament de molts milions de calerons que no van tenir cap fruit.
El Segon Cas de forat negre el trobem amb un tren que hi ha a la zona dels Alabaus, tren que fins i tot hi van posar fibra óptica perquè pogués fer un moviment i alli dintre s'havien de posar els jutges per poder valorar als corredors de snow. 
Tren que fins i tot han tingut la gran idea de que els pintors nocturns poguessin fer les seves practiques, ambel escrit decora el vagó, tu pots anar allí a pintar i fer pràctiques per desprès es poder pintar les parets del teu municipi. El tren ara es troba abandonat amb vidres trencats, fins penjant per tot arreu i una imatge d'abandó increible. Jo només em demano qui es responsable d'aquesta deixadesa, qui es el que va tenir la gran idea de fer això i quin tribut ha de pagar una persona que amb els calers de tots ha malbaratat tant recursos economics de tots. Perquè en el fons això ho acabem pagant amb els nostres tributs. 
Aquesta es una altres visió del malbaratament de recursos publics i  com a premi d'aquest mal funcionament de l'administració publica es una reubicació del lloc de treball amb el mateix sou i càrrecs imaginaris. Tot plegat el Govern dels Millors. Els Millors cafres que podiem trobar sota la capa del sol.