divendres, 21 d’agost de 2015

La LLiga de futbol Professional a les ordres del partit popular

el President de la LFP aquest ex-militant de Fuerza Nueva ha tingut la gran idea de despolititzar el futbol i vol prohibir les banderes estelades, només les estelades es clar això d'estar a les ordres dels neofeixistes te aquest problema es aquesta bandera la que els hi provoca ortigaria.
La veritat que com sempre ho aconseguiran. Però jo vaig escoltar la solució per el marit de una companya de feina ell va dir, volen prohibir les senyeres estelades cap problema, ens comprem tots una samarreta amb la bandera i acudim al camp a veure que diran llavors.
Perquè jo diria que una samarreta amb l'estalada de fons no estarà prohibida oi? per tant ja tenim la solució.
.[noticia]

dimarts, 18 d’agost de 2015

Can Feu el Castell Germà de la Torre de Riu

Diumenge 16 d'agost del 2015 l'Aleix Gonzàlez Campaña va presentar el seu documental anomenat Can feu i l'últim Olzina, amb l'entrega de una maqueta de la Torre de Riu quan era una masia abans de convertir-se amb el Castell que es ara. Tot plegat molt emotiu.
El problema va venir quan tot el poble va interpretar tot com un treball de la Torre de Riu i es va pensar que el documental era de la Torre de Riu, dons be apart de l'autocar que va venir de Sabadell a veure la Torre de Riu i desprès va anar al documental l'altre gent anava a veure un treball sobre la mateixa torre, quan en la presentació es va aprofitar que eren del mateix propietari que la torre de riu per vendre la moto, la veritat que un deu per el departament de màrqueting de l'aleix va saber jugar amb tot plegat per emplenar el Palau de Congressos, però clar la gent que va anar al documental van sortir una mica decepcionats tot plegat perquè a part del boca a boca un s'ha de llegir la propaganda municipal , llavors segur que no haguessin marxat tant enfadats. 
La presentació en si va estar molt bé, hi va haver un treball de cronologia per saber les arrels de els hereus que avui tenen amb propietat la Torre de Riu molt perfecte. Aquest de pas vull aprofitar l'escrit per Recordar-lis que Mas de San Jose  no sona tant be com Mas de Sant Josep i si volen castellanitzar el nostre poble haurien de començar per "cortijo" o "masia" envers de mas .
l'Aleix va fer una presentació del Castell de la Torre de Riu amb la gent que va venir amb autocar de Sabadell amb explicacions dels escuts, formació tot el que el meu poble els hi hagués agradat escoltar, desitjo que aquesta part es repeteixi a la presentació del 8 de setembre, llavors segur que el poble restarà mes agraït. Potser es el que el meu poble buscava, només buscava una explicació del seu castell no del bosc del Castell de Can Feu. Veurem que passara el 8 de setembre. el Primer assalt el poble ha marxat una mica enfadat.

Diuen que en fotaran fora de tot arreu menys del lloc que ens interessa marxar.

Quina Vergonya tot plegat el "Senyor" margallo ha començat amb les amenaces un altre vegada, aquest cop a part de titllar d'esperpèntic la llista de Junts per el sí (potser si vol veure alguna cosa esperpèntica no hi ha com mirar el seu partit i fins on han arribat.) , que perdem el nivell de vida que portaven fins ara. Potser el que hauria de fer aquest personatges es mirar una mica els escrits dels Economistes mes prestigiosos i no intentar fer-nos creure que arribarem a l'infern. Senyor que nosaltres ja hi son al infern.[noticia].

 Desprès de la marxa del meu heroi el senyor Wert , em pensava que no en quedava cap en la fabrica .però veig que estava errat ,  si que quedaven restes del franquisme mes ranci perque les rates sempre surten de sota les pedres quan la situació marca tempesta.  i mira per on  ha sortit. Tot plegat una gran alegria per la independencia de la nostra nació que continuii així que mentre hi ha gent com aquesta segur que tindrem molt mes gent a la nostra causa, per tant que no ens abandoni mai.