divendres, 7 de gener de 2011

el Lip Dub de la independència del País BascEl país basc també ha presentat el seu lip Dub, també vol la indepedència de la seva terra, ells que han sofert la sociopepera inquisició mes que ningú volen trencar aquestes cadenes que els mantenen lligats.
Felicitats nois, aixó nomès es el començament.

dimecres, 5 de gener de 2011

Surt el Sol, de shakira

Una gran cançp d'aquesta catalana universal que ha promès que algun dia cantarà amb la llengua de la seva àvia, a veure si aquest moment no es massa tard i quan vulgui cantar encara existeixi aquesta llengua tant apreciada.

Cançó dedicada a la meva princesa, que avui la he demanada per reis, jo que soc anarquista avui es el únic dia que crec amb la reialesa, a veure si aquest cop són un pel realistes i em porten la princesa sol·licitada. I si no és el cas l'any que ve tornarem a demanar el mateix

dimarts, 4 de gener de 2011

El càrrec de President de la Generalitat, un càrrec devaulat

La veritat que la posició de President de la Generalitat no la voldria ni per el meu pitjor enemic, una empresa amb bancarrota amb un deute fenomenal i amb tota una banda de xucladors que s'han de fer fora, que fer neteja de tot plegat valdrà un ull de la cara, clar que l'empresa de la Generalitat te un valor intrínsec que són els habitants de la nació que sempre es poden munyir per així eixugar les deutes pendent.
Dons bé ahir parlant amb l'amic Quim em va fer aquest comentari el càrrec de President de la Generalitat es un càrrec de paper fumar mes o menys equival a un president de la comunitat de veïns i fins i tot a un president una sucursal que ha de seguir les ordres de la matriu, i així funciona tot plegat.
Avui per mes senyes a sortit al Sabater aquell que diu portar les regnes del govern dient que ell voldria que hi tornessin els braus a la nostra nació, el que ha de fer aquest personatge es arreglar primer la seva nació i desprès parlar de les demés, però es molt mes fàcil dir el que ell faria que fer el que hauria de fer.
També vull parlar de una situació del protocol del senyor MAS aquell que es pensen que tenen un President d'alguna nació o alguna cosa així i que aquest no pot improvisar ni dir coses sense el sedàs d'aquells manipulats. Dons bé els hi recordar a tota aquesta panda que dirigeix el protocol del senyor Mas, que aquest es un president de una comunitat autònoma i que no te cap càrrec de Presidència de cap nació , per tant menys protocols i menys xorrades i mes buscar solucions per sortir de la crisis.
Però no els preocupeu ara amb la sociaconveniencia pepera tenim el sagrat  grial , per tot ara es el començament de la nostra evolució, d'aquí quatre farem el pas definitiu , aquell que ens acabara subjugant als poders dels hereus del Franquisme.
haurem d'esperar quatre anys , però segur que amb aquest temps els que ara diuen governar-nos ho faran tant malament com els que han governat els darrers 7 anys i el poble trobarà una solució de tot plegat.
Per una catalunya lliure fora, Convenients, fora socialistes, fora pperos, fora ciudadanos i que sigui el poble el que governi la seva nació.

diumenge, 2 de gener de 2011

El Cos de Seguretat de Lleida , al descobert


El Cos femeni dels mossos d'esquadra de lleida, marca cos, i han posat en un calendari per el 2011, això si apareixen disfressades  de lladres i amb poca roba, ara que fot molt fred es una bona manera d'escalfar l'ambient.
Bé jo no entraré a valorar si aquesta conducta es bona o dolenta però com a minim es curiosa, Aquets deuen esser una revolta al codic étic que volia implantar en Saura i que ara que ja te les maletes i el cami de tornada a Casa seva li han expressat d'aquesta manera. [noticia]

Els mateixos Gossos amb diferents collars.

La veritat que la situació fot molta gràcia, ara resulta que aquests hereus del Franquisme és volen presentar a les eleccions municipals amb unes altre sigles, els mateixos vicis, idees, i tot plegat però clar canviarem l'embolcall i així el poble ens votarà, Jo no entenc aquest partit. Però si canviant el nom esperen guanyar alguna cosa van arreglats potser el primer que haurien de fer es canviar les persones i posar persones qualificades, d'aquesta manera poden aspirar a mes coses, però mentre siguin els mateixos gossos i els hi anem canviant el collar poca cosa aconseguiran , però be ja s'ho faran , per a mi quants menys representats tinguin molt millor, [noticia]