divendres, 9 de desembre de 2011

Gironella ha parlat, La Corona dels Hereus de Felip V ens roba

Gironella (vila del Berguedà) ha celebrat la Fira de la Purissima, i han tingut la gran idea de com a visitant d'honor (o serà horror) portar a la President del Parlament, dons bé durant tota la visita que ha mantigut la senyora Gispert ha rebut les queixes del poble referent a la gran actuació que va tenir al Parlament prohibint per iniciativa dels feixistes poder dir que els Hereus de la Corona de Felip V ens roben i que hi ha un espoli Fiscal envers la nostra nació.
Dons bé el poble ha parlat i li ha explicat el que vol dir que aquests colonitzadors en roben i espolien el que volen.[noticia]

dijous, 8 de desembre de 2011

La Gent Seriosa paga el que deu

Amb aquesta frase el senyor Mas ha volgut castigar la manca de paraula dels socialistes i els 700 i escaix milions d'euros que ens han negat. [noticia].
Aquests Calers que surten al Estatutet aquest aprovat a la foscor i de amagotis resulta que no te cap valor, questió de gustos. Dons bé aquests mentiders de socialistes encapçalats per en Pinotxo Zapatero i seguidors ara resulta que no ens volen donar ni la calderilla.

El problema senyor Mas es que vosté abans d'aplicar aquesta frase s'hauria de mirar el melic i pagar el que deu la seva família amb els comptes  aquests foscos existents a Suissa i Lieschtentein [noticia]

la nacionalitat del rei baltasar

A vegades la justícia sembla un catxondeo, a vegades sembla que ens prenguin el pel i es quedin tant ampla sinó jo no entenc com una persona amb aquestes actuacions pot arribar a ser jutge, la veritat que sembla sortit de un manicomi. Segur que si busquen per Sant Boi trobem alguna persona mes centrada que aquest jutge.
Perqué Clar una persona que en un judici per agressió declari nul el judici perquè no pot aclarir la nacionalitat del rei baltassar això ratlla el ridícul.
La denúnica prové de que la victima va ésser tocada per el imput del senyor rei baltasar llançant caramels i va rebre a la cara , dons bé el senyor juge (per anomena'l d'alguna manera) va decidir que sense caramels no hi ha festa i que això son actes de guerra , i que com no es pot saber la nacionalitat del rei Baltasar amb mes de dos mil anys d'antiguitat s'ha d'arxivar l'acusació [noticia].
Argument de una pel·licula dels anys setanta de l'Espanya franquista.

Totes les masses piquen

Però clar castigar un nen de 9 anys per assetjament sexual amb l'expulsió durant dos dies per haver tingut la gosadia de haver comentar amb un company que la professora era maca ratlla el surrealisme. Dons Bé la direcció de l'escola ha considerat aquestes paraules del menor com a acte d'assetjament sexual, 
Aquest incident es similar al de l'escola de Boston que un nano de 7 anys es va defendre de una agressió amb un atac al entrecuix i ha estat castigat per agressió sexual. anem arreglat amb aquestes lleis a America tant puritants i a la nació que ens ha colonitzat quan hi ha agressions sexuals les consideren sempre que han estat provocades per les agredides. ja ho deia la iaia totes les masses piquen.[noticia]

diumenge, 4 de desembre de 2011

Caseta de Turisme i informació a Alp, perquè? Si la tenim tancada els caps de setmana.

el Alcalde Salvador Rigola va tenir la idea de posar una caseta de fusta importada de noruega damunt del mirador del transformador i fer allí una caseta de informació per el turisme, una gran idea, i aquesta caseta estava prevista per informació a la gent quan visitava la nostra comarca sobretot els caps de setmana. 
Les eleccions van provocar un canvi d'alcalde i aquí es va esdevenir un canvi en el rumb d'aquesta caseta es va canviar la persona que gestionava i feia aquesta funció de informar a la gent i es va procedir a renovar tot plegat durant el darrer mandat del Senyor Cosme Ruaix es va renovar el contracte de la nova persona que hi havia al capdavant de la caseta d'informació. Però que va passar amb aquesta renovació.
Dons be resulta que hi va haver un error amb el contracte i la persona encarregada se li va aplicar un contracte des de el mes d'abril de  enguany que diu que ha de treballar de dilluns a divendres , per tant els caps de setmana disposa de lliure i la caseta resta tancada.
Bé d'entrada aquí hi ha una cagada del senyor alcalde i del Secretari del Municipi que es el que ha de vetllar perquè les coses es facin correctament i hauria d'haver vist que aquest contracte perjudicava el tarannà del municipi. 
Dons bé el nou ajuntament tampoc ha esmenat aquest error i aquest cap de setmana la oficina de Turisme continua tancada, jo em demano com un poble que viu del Turisme pot tenir aquest oficina davant el pont de la Purissima i la Constitució tancada les portes perquè la senyora encarregada te un contracte que li dona dret a fer festa els caps de setmana.
Senyors que nosaltres visquem del turisme, que si volem potenciar el nostre municipi hauriem de procurar que la gent que ens visita estigués ben informada i sobre tot si no podem trobar a ningú perquè faci aquesta feina, penseu que en la casa gran hi ha nou regidors que es van presentar per treballar per el municipi dons be un cada dissabte i un cada diumenge podrien obrir la oficina de turisme i de pas amb la informació de primera ma que disposen podrien informar a tothom de les coses increïbles a visitar del nostre municipi.
Perquè trobo vergonyós que un poble com alp amb dues estacions d'esqui un Poliesportiu Palau de Congressos i un golf a tocar tingui aquesta oficina sense ningú els caps de setmana. a Vegades no calen grans obres faraòniques per fer que la gent es trobi a gust al nostre municipi. Menys aparentar i mes treballar per le ciutadà i sino hi ha ganes de treballar dons el mes fàcil es dimitir i deixar pas a altre gent que si que gaudirà treballar per el seu municipi.