diumenge, 4 de desembre de 2011

Caseta de Turisme i informació a Alp, perquè? Si la tenim tancada els caps de setmana.

el Alcalde Salvador Rigola va tenir la idea de posar una caseta de fusta importada de noruega damunt del mirador del transformador i fer allí una caseta de informació per el turisme, una gran idea, i aquesta caseta estava prevista per informació a la gent quan visitava la nostra comarca sobretot els caps de setmana. 
Les eleccions van provocar un canvi d'alcalde i aquí es va esdevenir un canvi en el rumb d'aquesta caseta es va canviar la persona que gestionava i feia aquesta funció de informar a la gent i es va procedir a renovar tot plegat durant el darrer mandat del Senyor Cosme Ruaix es va renovar el contracte de la nova persona que hi havia al capdavant de la caseta d'informació. Però que va passar amb aquesta renovació.
Dons be resulta que hi va haver un error amb el contracte i la persona encarregada se li va aplicar un contracte des de el mes d'abril de  enguany que diu que ha de treballar de dilluns a divendres , per tant els caps de setmana disposa de lliure i la caseta resta tancada.
Bé d'entrada aquí hi ha una cagada del senyor alcalde i del Secretari del Municipi que es el que ha de vetllar perquè les coses es facin correctament i hauria d'haver vist que aquest contracte perjudicava el tarannà del municipi. 
Dons bé el nou ajuntament tampoc ha esmenat aquest error i aquest cap de setmana la oficina de Turisme continua tancada, jo em demano com un poble que viu del Turisme pot tenir aquest oficina davant el pont de la Purissima i la Constitució tancada les portes perquè la senyora encarregada te un contracte que li dona dret a fer festa els caps de setmana.
Senyors que nosaltres visquem del turisme, que si volem potenciar el nostre municipi hauriem de procurar que la gent que ens visita estigués ben informada i sobre tot si no podem trobar a ningú perquè faci aquesta feina, penseu que en la casa gran hi ha nou regidors que es van presentar per treballar per el municipi dons be un cada dissabte i un cada diumenge podrien obrir la oficina de turisme i de pas amb la informació de primera ma que disposen podrien informar a tothom de les coses increïbles a visitar del nostre municipi.
Perquè trobo vergonyós que un poble com alp amb dues estacions d'esqui un Poliesportiu Palau de Congressos i un golf a tocar tingui aquesta oficina sense ningú els caps de setmana. a Vegades no calen grans obres faraòniques per fer que la gent es trobi a gust al nostre municipi. Menys aparentar i mes treballar per le ciutadà i sino hi ha ganes de treballar dons el mes fàcil es dimitir i deixar pas a altre gent que si que gaudirà treballar per el seu municipi.

7 comentaris:

Joana ha dit...

Jo la trobo molt mona! I potser a més fa les vacances a l'agost l'encarregat! Em sembla que no ho entens, és per potenciar un altre tipus de turisme, que no sigui el de cap de setmana. La veritat, no l'he vist mai oberta, ni tan sols quan havia pujat entresetmana per feina. Tela, la cagada de qui fa el contracte.

ALP2500 ha dit...

Si Joana però el problema ara no es llepar-se les ferides, ara toca buscar solucions, i aquí es on l'ha cagat l'equip de govern del meu municipi, si algú la va cagar però això ja es història, i clar si no trobem ningú perquè obri els caps de setmana no cal tenir aquesta oficina. Una llàstima tot plegat quan disposes de una cosa així no es pot deixar perdre per una mala gestió administrativa.

MªLuisa ha dit...

Tens tota la raó. Un punt d'informació turística ha d'estar obert de cara al públic sobretot en dies festius i de cap de setmana. Pot tenir tancat altres dies entre setmana.

Joana ha dit...

Però, volen algú per obrir els caps de setmana? O amb el que paguen per la setmana ja no hi ha calés?

ALP2500 ha dit...

bé Joana cosa estranya la Casa Gran del Meu Municipi ha rectificat i
Maria Lluïsa, Joana en primer lloc moltes gràcies per participar dons be aquest tema m'encanta perquè puc parlar de la vila on m'ha tocat viure.
resulta que ara ja disposen de una suplent per tapar els forats del cap de setmana. m'encanta que rectifiquin i arreglin la cosa ara només els hi manca que quan la senyoreta encarregada de la Biblioteca faci vacances trobar una substituta també d'aquesta manera sobre tot quan hi ha un aqüeducte com el que tenim aquest any la gent pugui accedir a la Sala de lectura .

Anònim ha dit...

Em sembla que ens fixem com sempre en la primera o última conseqüència d'una manca de politica turística. Potser la caseta es oberta ara, potser han arribat a algun acord o potser no. Però el que no veiem es una política turistica,ningun pla de tornar aquest poble l'activitat que hi havia hagut uns anys enrera. Un poble que disposa com molt pocs amb dues pistes de ski. Cap política per tornar la activitat economica que ens ha de donar de menjar a tots. La caseta es solo la punta de ice-berg.

Que rija als regidors!

ALP2500 ha dit...

bé anònim com sempre moltes gràcies per participar, en quan a la gestió municipal potser aquesta cada cop més s'assembla al Consell Comarcal, sense iniciatives que portin problemes, la veritat que aquesta política de no fotre res per no cagar-la no la trobo massa encertada en epoca com ara , ara toca mullar-se i toca vetllar per el nostre municipi i els nostres habitants , ara toca fer un poble viu, i toca potenciar la politica turística , ja veurem si son capaços de portar a bon port aquest vaixell.