dissabte, 4 de juny de 2011

els Indignats haurien d'ésser d'Alp

 Bé ara que estan de moda els indignats, jo crec que aquests haurien de ser els veïns del Municipi d'Alp amb la casa Gran del Municipi. Per unes obres que estan realitzant al Carrer Central, Obres que havien de ser d'uns  vuit mesos i que porten camí a durar més que la Sagrada Família.
I molt més quan escoltes a treballadors dir que han de recollir els instruments de treball perquè porten masses dies sense cobrar i per tant no volen acabar les obres en qüestió. No tinc clar si aquests són subcontractats o no  però jo el que tinc clar que els màxims responsables de tot plegat  són la gent que esta dirigint la Casa Gran. Començant per el batlle en funcions  del Municipi i seguint per tot el seu equip tècnic, juntament amb es regidors d'Obres i si es una qüestió de calerons amb el regidor d'Economia. Per cert hauríem de remarcar els forats existents sense senyalitzar, desnivells i totes les coses inacabades que es produeixen quan fem obres haurien d'estar ben senyalitzades sinó el Cas de veïns que han sofert accidents per el mal acondicionament dels carrers no seran un cas aïllat i trencar-se la cama es convertirà en un esport nacional i recordeu que el màxim responsable de tot plegat es la Casa Gran i en conseqüència  qui diu que la dirigeix.

L’objecte del contracte és la realització de les obres incloses al PROJECTE D’OBRES COMPLEMENTÀRIES D’URBANITZACIÓ DEL CARRER CENTRAL, PLAÇA MAJOR I SANTA CREU D’ALP COFINANÇADA PEL FEDER CATALUNYA 2007-2013 MITJANÇANT EL PROGRAMA VIURE AL POBLE, la codificació del qual és CPV 45200000.[pla feder]
El problema de tot plegat es que aquesta ajuda mitjançant subvenció no cobreix el 100 % de la inversió sinó tant sols la mitat per tant la Casa Gran ha de pagar de la seva butxaca la resta. I per Cert avui parlarem dels Tècnics del Municipi , Tècnics que haurien de supervisar cada dia el tarannà de l'obra i les derivacions de inversions sota preu per agafar l'obra i que llavors provoquen mala construcció de la mateixa. Tot plegat no sols que dijous i divendres estiguin a la casa Gran sinó cada dos dies vigilin controlin i mirin que totes les obres municipals estant en el seu lloc i son iguals als planells i als projectes presentats.
Ara s'acosta la festa major i hem d'acabar els carrers com no serà possible fer-ho amb l'empresa contractada per problemes econòmics el mes segur es que tirarem d'altres empreses (potser si han de fer això pensin que primer les de casa, desprès de la comarca i per acabar les forasteres) , i a corre cuita acabarem l'obra ens costarà un ull de la Cara, però que més don es la Casa de tot i ningú demana responsabilitats.

Els Indignats de La Vilella Alta


Si parlem de gent Indignada no hem pas d'anar a la Plaça Catalunya de Can Fanga , molt millor anar a la polbació de Vilella Atla on s'han pres fil i ratlla el lema no els votis, i així 112 electors de la població van decidir no ejercir el seu dret, als comicis només hi van participar dos partits el pp i el socialista, ambdos llistes formades per un sol candidat.
El mes divertit de tot es que fins i tot els candidats no s'han votat o potser no podien perquè eren gent de fora, tot plegat un mal de Cap per l'ortega que ara haurà de formar un ajuntament per consens. [noticia]

dijous, 2 de juny de 2011

Indignats amb la societat , o un manera diferent de fer camping gratuïtAvui amb el Txemari hem anat a Can Fanga i com havíem de fer temps perquè ens preparessin uns papers per retornar a Cerdanya hem decidir arribar-nos a la Plaça Catalunya, jo hi anava amb molta il·lusió a veure aquests defensors des seus ideals, però jo diria que he fet tard, ara d'ideal en resten molts pocs a la plaça Catalunya.
Ara allí pots trobar als ocupes que hi ha a Gràcia , als Personatges aquells que semblen ferradures ambulants i poca cosa més la veritat que els meus ideals de una acampada amb idees de llibertat, igualtat i tot això en un matí plujós s'han acabat de cop. Una pena tot plegat.
Ara diuen que no marxen fins que no sàpiguen com fer-lo la veritat que mes aviat on trobaran un lloc tant barat per fer càmping a veritat que enlloc, això es anar a fer una acampada al camp sense sortir de Can Fanga, tot una proesa la llàstima es que tots els ideals s'han perdut per el camí.[noticia]
De pas tinc un dubte, tota a destrossa que sofrirà la Plaça Catalunya l'ha de pagar la ciutat de Barcelona, o tota aquesta gent que ha acampat allí farà un pagament a la casa gran per arranjar tot el que han malmès?. Jo això ho dubte per tant no em puc solidaritzar amb gent que farà que tinguen que pagar mes impostos per el seu mal cap, tot plegat hi ha altres maneres de dir les coses sense fer destrosses del mobiliari públic. Total la Plaça Catalunya representa la nostra nació i trobo que el ús que s'esta fent d'ella es inadecuat.
dimarts, 31 de maig de 2011

Franco: el rei del mambo

El senyor aquest descendent de la Corona de Felip V juntament  amb la ministre aquesta que de les baixades d'internet van pressentar el passat 26 de maig un nou Diccionari Biogràfic de la Corona del regne. Diccionari  editat per la Real Acadèmia de la Història. Per a  tal  esdeveniment el govern va aportar 6 milions d'Euros de no res.
El Diccionari aquest parla d'en Francisco Franco Bahamontes, el qual el defineix per un general valerós i catòlic que va provocar un cop d'estat per acabar amb un govern caòtic i amb l'única finalitat de restaurar la monarquia democràtica. També diu que va muntar un règim autoritari però sense ser totalitari, i acabat tot això es queden tant frescos.
El problema de tot plegat es que la història es un tema subjectiu i sempre dependerà del mirall que es miri, i clar si li demanes a un franquista que faci un retrat del seu ídol no podem esperar que sigui objectiu, això es com dir-li al llop que et guardi les ovelles.[noticia]
.
I la memòria històrica no te res a   dir de tot plegat, clar que veient qui va ser el propulsor de tal gran idea no podem esperar res més del que ha sortit. tinguen a l'aprenent de dictador al darrera poca cosa més podiem esperar.
Moltes de les definicions venen aportades per el historiador Suàrez, i qui es aquest personatge, dons be en Suárez és un historiador vinculat a la Fundació Francisco Franco i president de la Germandat del Valle de los Caídos. Que podem esperar de un personatge així segur que va cada tarde a la Casa d'en pepe a reviure temps passats..

dilluns, 30 de maig de 2011

Anna Roig, i el bigoti vermell

Et pintaré un bigoti vermell, per canviar la realitat, jo a més d'un li pintaria un bigoti vermell, potser a tots aquells pancartes que encara resten enganxat per el municipi on m'ha tocat viure i que encara no ha descobert que les eleccions ja s'han acabat.


no volien lletra per el seu himne, dons ja la teniu aquí

Aquests colonitzadors porten anys buscant una lletra per el seu himne, dons van els italians i els hi recorden el seu passat.
La veritat que ha estat tot un detall per part dels italians recordar el fonament de molta gent que ara porten la pell de demòcrates però que en el fons no deixan de ser seguidors del senyor Jepet Franc bahamonts.


diumenge, 29 de maig de 2011

Avui de Visita per Sant Maurici

Avui m´he despertat tard, coses del futbol i mira que no vaig veure el partit però clar com va guanyar el barça vaig veure per Barcelona Tv tot el partit a les tantes del matí i així m'ha anat, tenia que anar d'excursió amb el Pobre Ignasi i com sempre li he fotut el salt, Bé tampoc s'ha perdut res perquè anar a caminar amb mi es bastant pesat .
Dons xinu xano he anat fins a Espot i un cop he arribat al pàrquing de Sant Maurici ha començar la caminada, he pujat fins el llac de sant Maurici esperava trobar al company sindicalista però el Jordi Avui estava de festa per tant no 'he pogut veure. Un cop he arribat a on va tothom he pujat fins el llac de la ratera allí he seguit el camí fins el mirador de l'estany i un cop he arribat allí hi ha una vista magnifica de l'estany de sant Maurici.
 un cop he deixat el mirador de l'estany he agafat el camí del Portarró d'Esport però com era molt tard no hi he arribat i he donat una volta per el llac de sant Maurici baixant fins el refugi de Mallofre, avui era un dia per desconnectar de tot i fer un anàlisi de que pot passar per el nostre municipi estava donat voltes a una pregunta que em va fer ahir un amic i que seriosament em va dir i tu en el lloc de l'Isidre que faries, nassos bona pregunta aquesta. Jo només li vaig poder contestar dues coses el que no faria. 


No sortiria per la porta del darrera això d'entrada ell ha tingut uns vots  que li donen dret a triar i es ell i només el qui ho ha de fer, però desitjo de tot cor que no amagui el cap sota l'Ala . Ara es el moment de fer-se valer ell mateix.
I segona Cosa que no faria amb els vots d'esquerra és dona l'alcaldia a l'equip pilotat per el senyor  Encantador de serps i venedor de Catifes,
bé un cop he reflexionat de la situació del meu municipi tocava tornar cap a casa, Potser no havia d'anar tant lluny per veure la situació del meu municipi però des de lluny es veuen les coses diferents. Jo soc partidari d'un canvi sobre tot quan el que porten el darrera no ha estat de lo millorel de l'hort.
Perquè tal com ha anat el municipi si cada poble recull el que semble nassos nosaltres disposarem del millor femer de tot la comarca.