diumenge, 6 de febrer del 2022

Laura Borras, o les obres de Teatre es fan al Liceu no pas al Parlament

 Avui estic repassant tot el que ha passat amb en Pau Juvilla i el seu escó i he de dir que això de la política cada cop mes es un joc de cartes amb trilers al capdavant. Gent que no para de dir mentides i clar amb els vots al parlament per el esco d'en Pau quin els mateixos politics ja el havien descartat , fa molt mal, sobretot per la credibilitat d'aquests politics que ens prenen per rucs.

Jo vull estic bocabadat amb les galtes d'aquests polítics que ha havien decidit una cosa i fan creure als demés politics que s'ha de votar una cosa ja decidida, xapo senyors de Junts per robar Catalunya, ja está bé això de taparse amb l'estelada per vendre fum. 

Avui us vull redactar una situació que vaig viure la setmana passada, on un d'aquests personatges de Junts per robar Catalunya es va presentar a una Estació d'Esquí demanant un favor perquè volia que la seva senyora que s'havia deixat la invitació a Casa pogués gaudir de la mateixa, i la seva presentació va ésser que era diputat del Parlament de Catalunya, i que els treballadors eren funcionaris de la generalitat per tant que els pagava ell, i que les Estacions d'Esquí de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya eren deficitàries. va tenir sort aquest personatge, primer perquè la persona la qual volia intimidar no es funcionaria de res treballa per a una empresa que esta contractada per ferrocarril, i segon i molt mes important que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya sigui deficitaria molt es degut a la mala gestió que han fet els polítics de Turno i desde 1986 el partit que mes ha xuclat poder ha estat Conveniencia i desunió per tant el pare i la mare de Junts per robar Catalunya. tot un detall que tregui les pèrdues de les estacions d'esquí quan han estat ells un dels principal participats de tal déficit. 

Tot plegat un gran retrato de aquest marxambrat de partit que són Junts per robar Catalunya. Que no deixa de ser uns hereus del 3% i que amb situacions con aquesta no deixa de ser un retrat de Catalunya. Si aquests són els polítics que ens espera en el futur, visca l'anarquia. 


Coses de la Llengua.

Avui encara estic bocabadat del que vaig veure per TV3 i el programa atrapa'm si pots i la nostra llengua, Un problema fet per una televisió que la seva llengua principal (darrerament es discutible) es el català, amb nens que van a participar i la noia innocent demana si pot contestar en castellà perquè no sap la equivalència al Català. Dons bé jo resposta correcta, se li explica quina es la traducció en català  i endavant, 

Defensar el Català des de el meu punt de vista es fa de una altre manera, però no calia posar a aquesta nena en aquesta situació, la veritat que no calia, però amb aquesta societat on el mes important es marcar paquet ja ho hem fet, i des pas hem donat menjar a tots aquets amargats que aprofiten a la primera per atacar Catalunya i el Català.