divendres, 21 de desembre del 2012

Els Paràsits neofeixistes

Jo només voldira recordar que aquesta banda de voltors , son els que volen destruir la meva llengua materna . la llàstima es que els llops entre ells no es mosseguen, perquè amb la fam que porten aquesta tropee no restaria ni l'apuntador.


La Vida es una il·lusió , somniar es gratuït el problema es despertar-se


Es un vídeo divertit del que pot fer la gent per il·lusió, el problema es que com que somniar es gratuït desprès toca despertar-se i aquí es on tenim el problema que les castanyes ens cauen per tot arreu. Bon Nadal a Tothom i una Catalunya Independent quan més aviat millor.

dimarts, 18 de desembre del 2012

Jo, si puc triar Català

Bé jo no compro, prefereixo ser català que no pertanya aquesta casta

diumenge, 16 de desembre del 2012

Físic o Currículum

Ara entenc moltes coses, veien el pensament de personatges com aquest d'entrada entenc on ha pogut arribar aquest país, la veritat que també tinc clar que si algú dia em fotes fora de la feina si es qüestió de físic no tinc res a fer, no trabaré feina enlloc. El problema de tot plegat es que els hereus de la Corona de Felip V encara viuen en temps feudals, i tot plegat els pensaments són d'aquella época. potser que s'ho facin mirar per aixó, perquè morir-se amb una cara bonica i viure amb una persona normal jo ho tinc molt clar, desitjo que si es troba en la mateixa situació que sigui conseqüent amb les seves paraules.