divendres, 9 de juliol del 2010

La hipocresia Espanyola

La veritat que tot plegat emprenya, emprenya que uns paios que ens han dit tota la vida que no es pot barrejar esport i política, que no es étic, tot plegat i que l'esport es esport i res a veure amb tot lo altre, dons be el primer cop que ells poden fan el que ell tant han criticat, la veritat que entendre que totes aquestes banderes de la corona del regne de Felip V estan al carrer com a símbol esportiu res a veure amb tot lo altre, dons be ells tota la caverna mediatica i els demés també confonen la velocitat amb el tocino, i estant de contents, jo em demano tots aquells sud africans que porten la bandera d'espanya els hi haurem de donar la nacionalitat espanyola perquè aquesta gent deu sentir el país. hipocresia pura i dura.
També em fot gràcia que ara aquest equip de futbol sigui made in spain, però si resulta que aquesta manera de jugar a futbol el porten practiquen a can Fanga els darrers dos anys, si la meitat de la selecció es el barça, aquesta selecció no deixa de ser el barça amb quatre baixes i un reforç (el porter) tot el resta es dir tonteries.
i desprès de tot el diumenge 10 la manifestació per un Estatut que només li sobre el ut, jo soc partidari de un Estat Català tot el resta es fer volar coloms, perquè tot el que nosaltres no prenguem no els ho donaran mai. Visca una Catalunya Lliure,i que sigui català i separatista no vol dir que no m'agrada veure com juguen a futbol aquell paios de vermells, i no per això soc espanyol ni butifler, perquè per el mateix motiu la meitat de catalans seria brasiler, perquè els hi encanta veure com juguem aquests. Això si , si la victòria de la seleccio espanyola es per que aquests feixistes treguin pit, llavors desitjo que perdin.

dijous, 8 de juliol del 2010

dimecres, 7 de juliol del 2010

Emiliano Zapata, de lax'n busto- La Terra es la mare de la llibertat

un home sense terra no serà mai lliure, per tant si agafem aquesta gran frase, hem de defendre la nostra terra per així aconseguir la nostra llibertat.


dilluns, 5 de juliol del 2010

Intereconomia, la caverna mediatica i la manca de memòria


sort que el temps posa la gent al seu lloc, el govern vol castigar a intereconomia per el seu anunci, i estant tots revolucionats, aquesta tarda s'han reunit tots els pesos pesats per defendre això i jo em demano fa cosa de dos anys van insultar a pobre lluis sunye per un escrit en el seu blog privat, Dons bé ara que son ells perjudicats ara tots van contra la llibertat d'expressió, quina mala memòria que tenen tots plegats i desprès aquests personatges de teatre es creuen democràtics.

diumenge, 4 de juliol del 2010

pic de tarbesou , estacio d'esqui Ascou-Peilheres

Bé darrerament l'Ariege em te robat el cor, es una comarca diferent, sembla que et trobis al mig dels alps per una vall del Tirol. Per anar a Ascou s'ha d'arribar fins Ax les thermes i quan s'arriba a la rotonda agafar la primera sortida a la dreta, aqui comença la collada i uns tres quilometres surt una pista a la dreta que ens porta fins el poble de Ascou. Desprès d'aquí arribarem a l'estació d'esquí la veritat que com totes les franceses només disposa de una remuntador de pinxa fixe (poma) i quants arrossegadors. Però la vall es magnifica, pocs cotxes i seguim pujant fins arribar al coll de Peilheres 2001 metres. Abans d'arribar a dalt a ma dreta es deixa el cotxe i comença la caminata. Hi ha marcada una randonée que dura unes quatres hores surt d'aqui puja fins el pic de Tarbesaou (2358 m) i dona la volta al circ torna al mateix lloc, avui per mala sort ens acompanyaba la boira, per tant de fotos poques i de vistes menys encara. Una llastima tot plegat.
Al mes de juliol i encara trobem neu, molta i a unes alçades de 2200-2300 metres no deixa de ser curiós, un cop arribat aqui es puja fins el coll de peilheres i es baixa per la petita collada, amb unes vistes espectaculars amb carreteres sense cap tipus de `protecció , estreta i arribem fins l'estacio de mijanes d'aqui anem fins el castell de Querigut, un altre dels castells caters. Un cop visitat el petit castell ja tornen cap a casa per el coll d'Hares fins arribar a Puyvalador.