dissabte, 15 d’octubre del 2011

Teatre del bó, millor això que no pas la foscor com a resposta

Jo avui i que no serveixi de precedent estic amb el Senyor Bartomeu Baqué, jo també vull assistir als Consells Comarcals d'alcaldes, vull veure com i que es diu en cada moment, no em serveix l'excusa de que molts van allí a fer teatre, dons visca el teatre,si d'aquesta manera podem acostar la política a la gent, ja està be de tant secretisme i treballar de nit i a les fosques.[noticia].
La veritat que a mi em sembla que sobren tant el Consell Comarcal com el Consell d'alcaldes i de pas també podríem posar en el mateix sac les diputacions, tot plegat es donar peu a la menjadora amb un vegueria i tot arreglat. tot la resta sobra. 
També es cert que siguin els senyors d'ensorrant Cerdanya els que demanen transparència, potser no recorden que els darrers vuit anys aquests mateixos senyors van estar governant Puigcerdà i allò brillava per la seva transparència, una transparència opaca feta en la foscor.
Per tant ara estem demanant el que nosaltres no hem concedit mai, però si es cert que això no treu que les coses han de deixar de ser fosques i quan mes transparents siguin molt millor per tot. i si amb això hem de veure teatre, jo encantat, això m'estalvio quatre rals d'anar al teatre a veure els professionals.

divendres, 14 d’octubre del 2011

Que Cap Drap Valgui més que una Persona.

Al país aquest colonitzadors, les rates darrerament surten del cau, i aquí en tenim un exemple, hi ha un diari neofeixista anomenat alerta Digital que ha tingut la idea democràtica i de publicar en portada que per sort el cotxe del regidor aquell de Masquefa que va atropellar a dos joves per despenjar un drap  de la Casa Gran no va sofrir cap mal, te pebrots tot plegat, la llastima es que la mare de l'editor d'aquest diari no estigués en lloc dels dos nois a veure que diria llavors. [noticia del alerta digital].
i aquest tio ha arribat a la política, ara entenc moltes coses si en un manicomi el farien fora per professional que podem esperar de un impresentable com aquest . només desitjo que la Casa Gran de Masquefa actuï com a acusació per la gran imatge que ha donat del poble que ells representen. 
però clar que podem esperar de un seguidor de l'Anglada, això es com tot la democràcia es el que ells pensen i res mes ,bon panorama ens espera els propers quatre anys perquè el germà gran d'aquest impresentable es el que ens manaran d'aquí quatre dies.

dijous, 13 d’octubre del 2011

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Jo avui estic de dol, no tinc res a celebrar .

 Avui ha estat un dia feiner per mi he pujat a la feina a treballar una miqueta, feia un dia magnífic, la veritat que espectacular, bé la primera sorpresa del dia me l'he trobat al passar per el Carrer Nord, he vist una persona coherent, un militant dels esquerdats a les 9 hores i 15 minuts estava treballant en el seu lloc de treball, llàstima que no portava la càmera perquè per una vegada he pogut comprovar que hi ha gent que es coherent amb els seus pensaments.
Desprès m'he arribat fins a Masella i de allí m'he arribat a la Tosa d'Alp feian una dia tant maco que es podia apreciar Montserrat, Collserola, el Pedraforca estava magnific, i tot plegat no feia gens de fred, això si els isards ni un.
 un cop hem arribat a baix un altre cop hem anat a dinar a Fornells de la Muntanya a Can Casanova, en Joan ja ens tenia la taula reservada, desprès de menjar el famós arròs de Muntanya i l'entremès pertinent agafar el cotxe i cap a Alp això si he tornat a passar per davant de la botiga d'en Toni el Esquerdat que per el dematí tenia obert i he pogut contrastar que per la tarde també treballava, no ha estat una cosa casual sinó que avui ha actuat segons els seus ideals.
He passat per davant de la Casa Gran del Botiflers a veure si tenien el drap aquell del Brau però he vist que avui no hi havia cap Bandera, bé com a mínim han estat mes coherents que altres cops.
 I així ha funcionat tot el dia, avui no hi havia res a celebrar, perquè està clar que celebrar el major genocidi de la història te un polvo, però clar
que poden esperar d'aquests personatges que han manipulat la històrica per explicar les seves barbaritats, com sempre aquesta ve explicada per els guanyadors, la llàstima es que els perdedors i vençuts també tinguem cultura i també poden escriure la nostra històrica i aquesta es molt diferent a la que expliquen ells.
Fe i fomut avui un dia com un altres, res a celebrar, res a dir i com diu l'escrit aquest de que Mèxic desprès de 300 anys va ser lliure nosaltres anem per el camí d'aconseguir el mateix. ens resten tres anys, i hereus de la corona de Felip V ja podeu començar a tremolar que la gallina dels ous d'or dirà prou, i no voldrà pondre més.

dimarts, 11 d’octubre del 2011

la Xacon i el seu pacte fiscal federal

En politica serveix tot, però desprès de dues legislatures que ara surtin a l'escenari a fer volar coloms i vendre'ns la moto que el millor per la nostra nació seria un pacte fiscal federal, està molt bé per guanyar els vots nacionalistes d'esquerres, però clar porten dues legislatures en el país colonitzador venen catifes i set anys a la nostra nació amb el mateix procedir , ja hem vist que ha passat a Catalunya hem canviat els trist partit per els botiflers i això mateix passara al país colonitzadors el neofeixistes guanyaran de pallissa

Quan el nivell polític toca fons

La veritat que el nivell dels polítics cada cop sembla mes un galliner, i a veure quina gallina picoteja el cap de les demés, però clar el cas d'en Ferran ja ratlla el surrealisme, un pot ataca , defendre però ofendre per desviar el tema es una qüestió bastant Barruera.[noticia].
En Duran no es polític que m'agrada massa, es a dir gens, però en aquest cas te raó només li ha mancat dir que la qüestió de les subvencions a rebre en Andalusia cauen en mas de quatre propietaris que tenen grans terrenys i que xuclen de la comunitat europea calers que haurien d'anar al poble, potser si envers de subvencionar a aquestes fortunes les subvencions anessin a alguna persona necessitada tot seria diferent, entre aquest en hi ha de la reialesa fins i tot.
Però clar ésser insultat per en Ferran es tot un honor, polític que faci nosa polític que rep l'atac del gos d'atura,  i així funciona aquest partit filial del pinotxo zapatero, però que poden esperar dels delfins si el capita del vaixell es un mentider, venedor de catifes. tot just que surtin com l'amo si així ha sortit aquest senyor sempre bordant quan no disposa de diàleg per defendre una causa.

Badalona democràtica, gràcies convergents.

Tal faràs i tal rebràs, dons be els senyors convenients per interessos propis van deixar que el senyor Albiol fos el batlle de Badalona, dons aquí teniu el resultat. ara resulta que des de l'any 2000 la Jerc organitzava una botifarrada i un concert contra el dia de la Hispanitat. Dons això prohibit com van fer durant la diada de Catalunya ara el govern aquest antipopular de Badalona ha prohibit l'acte i te collons tot plegat que surt el regidor de via Pública i assegura que no hi ha cap intencionalitat política . Bé potser dormirà molt tranquil aquest senyor però de intencionalitat política tota. [noticia].
I això ho fan ara en minoria a la Casa Gran de Badalona, que faran d'aquí quatre dies quan siguin la força mes votada Colonitzadora i la segona força de la colònia. ja podem començar a tremolar.