dimarts, 11 d’octubre de 2011

la Xacon i el seu pacte fiscal federal

En politica serveix tot, però desprès de dues legislatures que ara surtin a l'escenari a fer volar coloms i vendre'ns la moto que el millor per la nostra nació seria un pacte fiscal federal, està molt bé per guanyar els vots nacionalistes d'esquerres, però clar porten dues legislatures en el país colonitzador venen catifes i set anys a la nostra nació amb el mateix procedir , ja hem vist que ha passat a Catalunya hem canviat els trist partit per els botiflers i això mateix passara al país colonitzadors el neofeixistes guanyaran de pallissa

2 comentaris:

Joana ha dit...

Faig una mica de poti poti amb les entrades.
Tots hauriem de votar escons en blanc i així donar una lliçó a tots plegats, que es pensen que som imbécils. Això d'anar a votar, molts cops, és com quan a vas a dinar al bar de menú i acabes menjant no el que t'agrada, per que no t'agrada res, sinó el que menys et desagrada o no dines i un altre es fot dos menús.

ALP2500 ha dit...

si Joana però aquesta rentada de cara que foten els polítics que entren en el tren de neteja i tot el que havien dit fins llavors s'escapa per el forat del clavegueram i comencem de nou, es una vergonya. Perquè quan enganyem als pobres votants, abans desprès o sempre i quina es la veritat de tot plegat. Trobo que la feina de polític es prou complicada perquè en tant canvi de camisa mai deus saber quina t'has de posar.