dimecres, 27 de gener del 2016

La Corrupció, la pandèmia del Segle XXI

Avui estava llegint el penúltim Cas de Corrupció , ara li toca al partit feixista del país valencià. demà li pot tocar a qualsevol personatge macabre que es dediqui a la política de qualsevol partit. potser es qüestió de demanar-se si existeix algun partit honrat o alguna persona honrada que es dediqui a la política. Perquè a petita o gran escala tots volen sucar el melindro. El problema el tinc amb aquesta pandèmia de gent que s'omple la boca de ètica i moral  , i a les primers de canvi fan més l'egipci que els antics faraons .[noticia].
I que consti que això passa a tot arreu i amb tots els partits, que podem esperar de un país on l'heroi es el  "Lazarillo de Tormes", un país on robar es l'esport nacional, on la gent s'omple la boca de parlar de ética i moral i desprès pel darrera fa mes l'egipci que els antics Faraons. Dons d'aquests no podem esperar res.
El tema politic sembla un ofici maleït, on pots entrar molt honrat però acabes esquitxat com tots, potser ja va sent hora de precindir d'aquesta gent, Buscar profesionals de la politica on hagin de donar explicacions de les seves actuacions i on cagar-la no els hi surti tant barat.
Perquè tot plegat es curios roben, estafen , els agafen els jutgen i al cap de quatre dies estant al carrer amb tots els calerons que han estafat, Potser això ho hauriem de revisar. i que no poguessin sortir de la presó fins que hagin tornat fins el darrer cèntim.