divendres, 29 d’octubre del 2010

lipdup per l'independènciaFelicitats capital d'Osona, la veritat que dóna gust veure que encara està viva la flama de la independència, malgrat la panda de polítics que tenim rondant per les contrades del nostre país.

dijous, 28 d’octubre del 2010

El Poum d'Alp segueix amb l'escletxa oberta

Avui s'ha fet al municipi d'Alp el Ple Extra-ordinari per aprovar el Poum d'Alp i s'ha deixat damunt de la taula, perquè resulta que l'equip de govern no disposa de la majoria absoluta per aprovar aquesta resolució, per tant millor deixar-ho de moment a veure si els esquerdats rectifiquen o si trobem un trànsfuga que ens vulgui ajudar. [noticies]
Això del Poum d'Alp em recorda un altre partit que tenia les mateixes inicials i envers d'anomenar-se Pla d'Ordenaces Urbanistiques municipals, es deixa Partit Obrer Unificat Marxista, perquè tot plegat es porta el mateix descontrol. Quan no s'aprova a la primera una resolució i es convoca per a dos dies vista i a les 9 del matí la segona es perquè tot plegat ho tenim molt lligat, dons no resulta que en aquest cop la prepotència ens ha derrotat. I segueixo opinant que el primer cop va ésser un Somriure d'en Salvador aquest cop ja es una riallada profunda. Perquè un pot fer el ridícul de moltes maneres, però clar això deixa molt clar amb qui ens juguem els calerons.
Desprès de tot plegat han sortit els motius, la dels esquerdets que ara han vist que allò era molt negre i que es votava una cosa que estava pendent de resolucions, la veritat que si porten quatre anys remenant tot plegat el mes estrany de tot plegat es que ho vegin ara, quan el partit ha deixat de pactar esquerdats i sucursal ara tot es ficar-se de cul
Desprès ha tocat el torn a l'oposició, aquests els han mantingut apartats com aquells malalts que tenen la peste i ara desitgen que votin a favor una cosa que no li han vist ni l'ombra, que voleu que us digui, quan no es te tota la informació per decidir la decisió por ésser errònia per tant jo estic amb ells per votar en nul.
Desprès ha parlat en nen de Can Ramonet, com sempre un discurs llarg i tot meravelles, que dirà de un fill seu, tot perfecte, i si es tant perfecte tot plegat perquè no hem obert la informació a tothom i hem deixat participar a totes les parts, aquest sectarisme es el que ha provocat que ara la gent es posi de cul.
La millor actuació ha estat la del Batlle del Poble, segur que n'ha après d'en Rajoy quan menys coses digui, mes coses em retrauran per tant no ha dit ni paraula. tot plegat una gran actuació aquest cop hem vist com podem deixar el poble en ridícul per aprovar una cosa que no teníem segura.
Tot Plegat molt divertit i una pèrdua de temps per tota la gent que ens desplaçat a la Casa Gran a Veure com funcionava tot plegat, avui hem après una gran lliçó, de com no s'han de fer les coses, i segueixo opinant que d'aquesta situació només hi ha hagut un guanyador, Felicitats nen de Ca l'Emili.
dimecres, 27 d’octubre del 2010

Pensa un desig, Independència

La veritat que no hem de desitjar cap desig que hem de lluitar per aquesta situació, no es qüestió de pensar sinó qüestió de intenta-lo aconseguir.Ja va sent hora de dir prou, ja va sent hora de deixar de aclucar el cap i d'acabar sotmesos com sempre al desig dels hereus de la Corona de Felip V. Per Cert l'anunci es de Solidaritat Independentista, però jo segueixo opinant que el cap de llista d'aquest partit no es el mes idoni per fer realitat aquest desig, el dia que al capdavant hi vagi una persona amb sense tant d'ego com els que hi ha ara, potser llavors el desig es farà realitat.dimarts, 26 d’octubre del 2010

el Poum d'Alp, obra les primeres escletxes a la Casa Gran

Avui dimarts al migdia tocava Ple Municipal, avui  és produiria el canvi d'en Salvador Vilalta desprès de la mort d'en Salvador Rigola, avui tocava votar el Pla d'Ordenança urbanística municipal , Avui hi havia expectació, avui era un d'aquells dies on el Ple disposava d'espectadors,  la sorpresa ha estat quan s'ha cancel·lat el Ple Municipal per el dijous, segons l'equip de govern perquè havien arribat uns imaginaris papers que podien canviar alguna cosa. La veritat és que la Regidora i tinent d'alcalde Judit Sanmartí els hi  ha comunicat que s'abstindria a la votació i clar no hi havia majoria absoluta, per tant no es podia aprovar el POUM.[noticia]
Avui s'han produït les primeres escletxes  a l'equip de govern, estant massa aprop les eleccions per vendre's per qualsevol preu , avui ha guanyat una persona , ja no hi es entre nosaltres però ell que no estava d'acord amb aquest POUM des de on es trobi, avui estarà content, les seves idees han triomfat , en aquesta situació només ell es el guanyador.
Ara tots plegats a veure com aprovem aquest POUM; potser busquem algun trànsfuga, però clar els regidors de Conveniència avui més que mai han d'estar units tots a una, i jo entenc que ja han fet el primer pas,
Ara els hi vendran que tot es perfecte, que si no voten aquest POUM tot serà un desastre, i jo em demano si tots diuen treballar per el poble perquè hi ha tantes diferències?.
Aquesta es la prima crisi de govern, només que ha arribat un pel tard, perquè hi ha persona que em va avançar aquesta situació tard o d'hora en qualsevol moment es tirarien els plats al cap, i aquest moment ja ha arribat.només dir que la llàstima es que aquest estimat visionari ja no es trobi entre nosaltres. Però segur que amb aquesta situació estigui on estigui li han arrancat un sonriure.

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Els Showmans de la Política

Bé tot plegat es per llogar-hi cadires, primer va ésser el Candidat dels Convenients que van anar a la televisió brossa aquella que va signar el manifestar contra la llengua catalana, d'això l'hereu del pujolisme  no va dir res, va callar com un puta, la veritat que un català no es pot rebaixar tant per quatre vots, però be el temps sempre acaba pagant els seus Judes.[mas a la Sínia ("noria")
Vist el rebombori que va fer tot plegat no tardar la sucursal demanar el mateix tracte que els convenients i ja veus l'alegria de l'horta anar cap a la televisió de la Betlem Esteve a actuar, tot plegat va ésser una manera de fer un homenatge al president de la Generalitat, un personatge que va confondre la velocitat amb el tocino, quan va parlar del "corte Ingles" que no s'anomena "tall anglès" tot plegat es va veure el coneixement del registre de la marca d'aquest personatge per el mateix motiu a ell no li anomenem pep envers de pepe.[monti el home sense somriure a la sínia ("noria") ]
Ara només resta que el mal anomenat pagès metrosexual del ripollès també faci la seva actuació a aquest canal tant democràtic i amb tanta solera a la nostra nació. Tot plegat això de la política fot pudor, es un femer on les rates van voltat i canviar el collar del poder en el  temps.
La veritat que l'entrevista de el senyor Monti al programa aquest anomenat La Sinia, no va deixar de ser un publireportatge  , destacant l'excelent en esports i el notable alt amb Esperit Nacional. [noticia]
I mentre el Rivera la Camatxo i la Nebrera van ensenyant el pandero per la televisió aquesta de extrema-dreta aquella del brau, aquests personatges mengen a part, perquè a part de anar lluï la figura, aquesta gent ha de vigilar molt perquè tenen tant verí a la sang que si en qualsevol moment es mosseguen la llengua tindran problemes.