dijous, 28 d’octubre de 2010

El Poum d'Alp segueix amb l'escletxa oberta

Avui s'ha fet al municipi d'Alp el Ple Extra-ordinari per aprovar el Poum d'Alp i s'ha deixat damunt de la taula, perquè resulta que l'equip de govern no disposa de la majoria absoluta per aprovar aquesta resolució, per tant millor deixar-ho de moment a veure si els esquerdats rectifiquen o si trobem un trànsfuga que ens vulgui ajudar. [noticies]
Això del Poum d'Alp em recorda un altre partit que tenia les mateixes inicials i envers d'anomenar-se Pla d'Ordenaces Urbanistiques municipals, es deixa Partit Obrer Unificat Marxista, perquè tot plegat es porta el mateix descontrol. Quan no s'aprova a la primera una resolució i es convoca per a dos dies vista i a les 9 del matí la segona es perquè tot plegat ho tenim molt lligat, dons no resulta que en aquest cop la prepotència ens ha derrotat. I segueixo opinant que el primer cop va ésser un Somriure d'en Salvador aquest cop ja es una riallada profunda. Perquè un pot fer el ridícul de moltes maneres, però clar això deixa molt clar amb qui ens juguem els calerons.
Desprès de tot plegat han sortit els motius, la dels esquerdets que ara han vist que allò era molt negre i que es votava una cosa que estava pendent de resolucions, la veritat que si porten quatre anys remenant tot plegat el mes estrany de tot plegat es que ho vegin ara, quan el partit ha deixat de pactar esquerdats i sucursal ara tot es ficar-se de cul
Desprès ha tocat el torn a l'oposició, aquests els han mantingut apartats com aquells malalts que tenen la peste i ara desitgen que votin a favor una cosa que no li han vist ni l'ombra, que voleu que us digui, quan no es te tota la informació per decidir la decisió por ésser errònia per tant jo estic amb ells per votar en nul.
Desprès ha parlat en nen de Can Ramonet, com sempre un discurs llarg i tot meravelles, que dirà de un fill seu, tot perfecte, i si es tant perfecte tot plegat perquè no hem obert la informació a tothom i hem deixat participar a totes les parts, aquest sectarisme es el que ha provocat que ara la gent es posi de cul.
La millor actuació ha estat la del Batlle del Poble, segur que n'ha après d'en Rajoy quan menys coses digui, mes coses em retrauran per tant no ha dit ni paraula. tot plegat una gran actuació aquest cop hem vist com podem deixar el poble en ridícul per aprovar una cosa que no teníem segura.
Tot Plegat molt divertit i una pèrdua de temps per tota la gent que ens desplaçat a la Casa Gran a Veure com funcionava tot plegat, avui hem après una gran lliçó, de com no s'han de fer les coses, i segueixo opinant que d'aquesta situació només hi ha hagut un guanyador, Felicitats nen de Ca l'Emili.