dissabte, 12 de desembre de 2009

Saura o quan les cartes les maneja un tahur


El departament d'interior del Trist-partit ha denegat el permís a l'organització juvenil Maulets per concentrar-se contra la visita dels prínceps hereus de la Corona de Felip V a Figueres,
Com sempre el senyor Saura ho ha bordat fa cosa de tres mesos va permetre que quatre feixistes es poguessin manifestar a Arenys de munt amb excusa de la llibertat d'expressió,dons bé ara resulta que quan per el mig hi ha la saga borbònica això de la democràcia es podreix per minuts.

Mentrestant la CUP ha regalat un saquet de carbó als amfitrions dels prínceps per haver convidat la monaquia [noticia].

Le monde també te les coses clares

El diari le Monde, s'ha fet ressò de les consultes independentistes, destaca amb el títol, "les nacionalitzats catalanes organitzen un referèndum" i també a la seva editorial te repercussió Catalunya amb el títol el mal Català

Amb un enviat especial a Vic (vich en temps del franquisme) , buscant la participació i el paper de els immigrants, juntament amb l'agència France Presse que això que els immigrants es mobilitzin els te preocupats. i volen veure el seu nivell de mobilització.
¡
També explica perquè els hereus de Felip V no accepten la independència de kosovo, seria tirar pedres contra el seu taulat, els hi fa por que tant catalans com bascos desprès d'això reclamin la seva llibertat, i aquests vividors del compte no estan per la labor de perdre la gallina dels ous d'or..[noticia]

El arbitro Catalan verdad?, no hace falta decir nada mas

Himne d'Europa - National Anthem of the European Union from Manel on Vimeo.


la veritat es que aquest himne et posa la pell de gallina o com diu el seleccionador catala de futbol gallina de piel, aquest video esta perfecte, amb unes imatges increibles i un final orgàsmic.

Però parlant d'arbits jo vull recordar-me d'aquell personatge hereu del franquisme mes carca anomenat senyor Bono. que va comparar les conductes dels polítics amb un partit de futbol, en les quals era l'arbit el que dirigia el mateix, i que l'obligació de tots es acatar les decisions de un personatge com aquest, que per cert va de negre com els corbs.

Així s'enten com l'equip de la Capital del Regne dels hereus de Felip V van conquerir les lligues duran l'época franquista, si aquest es l'árbit que ha de dirimir l'estatut, no val la pena continuar , això ja ho deixa en schuter, si l'arbit es espanyol, no hi ha res a dir. El partit l'hem perdut abans de començar.


divendres, 11 de desembre de 2009

Alp decideix ha fet la seva presentació

La veritat que ha estat un estona interessant, avui divendres s'ha presentat la plataforma Alp Decideix, i veure a tots els partits integrants de l'Ajuntament d'Alp anar tots a una per una consulta d'autodeterminació es gratificant, feia anys que no veia com tot els partits disposessin de unes idees tant clares. moltes gràcies polítics del nostre municipi. Tots han posat el seu granet de sorra, tot han participant amb mes encert o menys però tots han donat el seu suport al dret de participar i de poder disposar de unes consultes sobre l'autodeterminació, alguns s'han pronunciat afirmativament els altres no han deixa't tant clar, però el que si han deixat clar que tots els integrants estiguin al equip de govern no estiguin a l'oposició tots van a una, tots volen disposar del dret de decidir.
La presentació de l'acte ha estat feta per el batlle del municipi, desprès han participats els regidors mes significatius del nostre municipi i la cloenda ha esta fet per el president d'en Alp Decidim, l'Isidre te una màxima mes val guanyar per un vot i que participi tothom que guanyar per golejada i que només participin quatre gats, i te tota la raó, el que interessa es saber que n'opina el poble sobre aquesta situació.

dijous, 10 de desembre de 2009

Telecinco, quan l'insult es l'única manera de vendre

La veritat que Telecinco fot pena, aquest programa anomenat G-20 amb atacs personals no deixa de passar-se de la ratlla, això ja no es un programa de televisió això es un conjunt d'insult a la gent, i amb quin dret un personatge com el Evaristo Mejide pot comparar al Laporta amb un porc, això no es periodisme això es la famosa tele-escombreries i aquest presentador la viva imatge de un pallasso el qual per vendre ha de insultar a tothom, podria començar per els seus amics i familiars i desprès continuar amb els demés, però això segur que no ven.pep Guardiola, chapeau nen, clar i català com sempre


Si una persona nascuda a Catalunya i amamantada amb la llengua catalana se sent catalana , segons alguns impresentables de la Capital del regne dels hereus de Felip V això és un pecat, i clar el fet de sentir-se orgullós de ser Català i expressar aquest sentiment això es un pecat capital, [noticia del mundo].

Que volen aquesta gent, si la nostra llengua es la catalana i la nostra nació Catalunya , això no ho hem d'amagar a ningú , ja ens van fer callar durant 40 anys amb els tancs i la guàrdia civil perquè ara amb una presumpte democràcia no podem dir el que pensem. només faltaria.

Gràcies Pep , no cal fer grans fites per defendre la nostre llengua, perquè la veritat que la gent d'Ucraïna on han entès a la primera , d'aquí els aplaudiments, només el cavernícoles, hereus del Franquisme no s'han assabentat de la mantellina.[noticia].

Dons bé si ésser català i sentir-se català es una malaltia jo no em vull vacunar, prefereixo patir aquesta malaltia que agafar un espanyolitis aguda.

Catalunya a l'ONU,

La veritat que no deixa de ser un punt de partida Catalunya es l'únic govern no estatal que té oficina pròpia en la cimera contra el canvi climàtic de les Nacions Unides. Els seus tècnics s'han registrat com el que som el poble català una ONG, la qual portem mes de cinquanta anys aguantant el pes de l'economia dels hereus de la Corona de Felip V, i el seu espoli. El govern estatal com sempre els hi ha negat l'acreditació i no els ha permès participar en les negociacions formals ni els hi ha cedit cap espai per a treballar, que podíem esperar de un país tant democràtic com el veí.

El que a l’ONU es viu amb total normalitat, que Catalunya tingui espai propi al marge d’Espanya, seria impensable en una cimera de la Unió Europea. Els tècnics que el govern ha enviat a la capital danesa –dos aquesta primera setmana i quatre la següent– també volen conèixer “de primera mà, sense filtres”, les experiències d’altres governs en la lluita contra l’escalfament global.[noticia]

dimecres, 9 de desembre de 2009

Alp Decideix, digues la tevaVeí del Municipi d'alp el proper 28 de febrer pots dir la teva, tens el dret a participar al referèndum de l'autodeterminació, pensis el que pensis de la situació , participa i digues la teva i no deixis que els hereus de la corona de Felip V opinin per tu.
Aquest divendres dia 11 de desembre del 2009 hi ha la presentació de la plataforma Alp decideix al Teatre Municipal de mateix municipi . Opinis el que opinis de la situació només digues la teva i participa, no deixis que els altres opinin per tu.

dimarts, 8 de desembre de 2009

Que savi que és el temps, que sempre posa a tothom al seu llocEl temps i una canya, es la saviesa en persona, sempre posa a lloc a tots els personatges, ara fa cosa de un mes van sortir les cases regionals que hi ha a Catalunya cridant en contra del dret de poder decidir el nostre futur, i atacant als referèndums d'autodeterminació, mira tu que desprès de cert temps resulta que el portaveu de sis de les cases regionals integrades a la federació CECREC, es el senyor Terrino, secretari adjunt del partit filial a Badalona. Així està el país els senyor montilla i Zaragoza enviant els seus lacais por tot arreu a bombardejar les consultes, bonica democràcia aquesta. Això de moltes paraules i pocs fets hauria de ser el eslògan del partit filial del senyor Zapatero.[noticia].
Desprès quan surt el senyor aquell que representa els altres andalusos, tota la premsa mediàtica cavernícola se li tiren al coll com a vampirs. però d'això ni una paraula. El dia que tots els periodistes deixin de ser sucursals dels partit si siguin periodistes, llavors potser llavors sabrem la veritat, com diu el programa del intermedio de la sexta fins ara hem escoltat les noticies ara anem a saber la veritat.[noticia]


La Dignitat de Catalunya, un parany sociovergent per tapar boques

la dignitat de Catalunya, no va ser mes que un parany socio-vergent per tapar boques, perquè el poble no cridés més del compte, perquè els polítics tant sociates com els convenients es poguessin posar la medalleta de lluitar per un estatut descafeïnat i sense cap estructura, un estatut que va desvirtuar els convenients amb una signatura a amagatotis i la foscor. Per tot això les paraules d'en Josep Ramoneda en un article d'opinió al Pànflet socialista ara en hores baixes mal anomenat el País, te un valor simbòlic. [noticia]
En Josep Ramoneda entén que aquests sociovergents han sortit a la foto perquè no siguin els nacionalistes catalans els que fotin el crit al cel, i diguin prou, posant-se ells les medalletes tapen moltes boques i no deixen escapatòria als partits o gent que de veritat estima la seva nació, aquest parell de xucladors de bombetes només estimen el seu càrrec i el suc que poden treure del mateix.[noticia].
En Josep Ramoneda te una frase per remarcar diu : "negar als catalans el dret a pensar que el seu país és una nació va directament contra la llibertat d'expressió". "
Intentar negar els catalans el dret a opinar, a dir la seva , a expresar els seus sentiments a sentir-se catalans, tot això es el que volen aconseguir els hereus de la Corona de Felip V, això ja ho va intentar en Felip V i tota la descendència borbónica, per tant es continuar amb la mateixa lluita tres-cents anys després.

dilluns, 7 de desembre de 2009

Tv3 i la pandèmia catanyòlica

el envio me l'ha enviat l'amic Ramon (president del cercle Català de negocis ccn ) i la veritat que dóna una imatge real de la nostra, la nostra televisió que darrerament fa mes mal que bé a la nostra llengua.

diumenge, 6 de desembre de 2009

les paraules, tenen el valor que la gent per la seva categoria li dóna

Les paraules tenen el valor que gent li don aquest caps del Senyor Ferran atacant la nòmina catalana presentada pel cercle Català de Negocis, fa que aquesta nòmina prengui un valor que no s'esperava . Segons aquest unionista, seguirdors dels hereus de la Corona de Felip V que molts dels assalariats preferirien repartir-se el pastís del negoci . Això ho diu per atacar els càlculs de la nòmina, jo li respon que molta gent voldria gaudir del seu sou envers del que tenen, llavors potser llavors no els hi faria res pagar el que s'haguès de pagar com a contribució revolucionaria als conqueridors.
El senyor Ferran com sempre no parla de xifres, només dispara i ataca sense arguments i de forma contundent i tendenciosa. També parla de sindicats, que per mes senyes son aquells alliberats que no foten ni l'ou i que viuen a costa de les subvenció que darrerament els hi dona el govern socialista perquè mantiguin la boca tancada.

Per acabar amb un atac a la dreta nacionalista dient : Dona'ls una bandera però controla la seva cartera i aixi fins a la fi del temps. La veritat que jo prefereixo una bandera i les cadenes trencades que anar llepant el cul al zapatero perquè ens doni quatre engrunes.[noticia].


avui 6 de desembre, que podem celebrar.

avui 6 de desembre els veïns celebren el dia de la Constitució, jo em demano els catalans no podem pas celebrar una cosa que ens te presoners i que ens te lligats als hereus de la Corona de Felip V.

Aquesta democràcia herència del Franquisme no pot representar al poble Català sempre ens han venut la pel·lícula que gràcies a aquesta herència borbònica es va acabar amb la dictadura, però si vist el que s'ha vist en tot Europa i sobre tot amb la Europa oriental com totes les dictadures tenien data de caducitat, aquesta hagués passat al mateix.

A part de que dies com avui les rates surten del cau , pperos volen que Catalunya commemori el dia d'avui, perquè no però com dia de la democràcia i la llibertat, això es un acudit. [noticia]. Con volen que la colònia celebri la seva opressió , això es el mateix que cornut i pagar el beure.

Be com el dia 6 de desembre es festiu i podríem buscar un motiu, diferent al imposar per els hereus de la Corona de Felip V. el republicants celebrem la seva festa [noticia].