diumenge, 6 de desembre de 2009

les paraules, tenen el valor que la gent per la seva categoria li dóna

Les paraules tenen el valor que gent li don aquest caps del Senyor Ferran atacant la nòmina catalana presentada pel cercle Català de Negocis, fa que aquesta nòmina prengui un valor que no s'esperava . Segons aquest unionista, seguirdors dels hereus de la Corona de Felip V que molts dels assalariats preferirien repartir-se el pastís del negoci . Això ho diu per atacar els càlculs de la nòmina, jo li respon que molta gent voldria gaudir del seu sou envers del que tenen, llavors potser llavors no els hi faria res pagar el que s'haguès de pagar com a contribució revolucionaria als conqueridors.
El senyor Ferran com sempre no parla de xifres, només dispara i ataca sense arguments i de forma contundent i tendenciosa. També parla de sindicats, que per mes senyes son aquells alliberats que no foten ni l'ou i que viuen a costa de les subvenció que darrerament els hi dona el govern socialista perquè mantiguin la boca tancada.

Per acabar amb un atac a la dreta nacionalista dient : Dona'ls una bandera però controla la seva cartera i aixi fins a la fi del temps. La veritat que jo prefereixo una bandera i les cadenes trencades que anar llepant el cul al zapatero perquè ens doni quatre engrunes.[noticia].