dimarts, 8 de desembre de 2009

Que savi que és el temps, que sempre posa a tothom al seu llocEl temps i una canya, es la saviesa en persona, sempre posa a lloc a tots els personatges, ara fa cosa de un mes van sortir les cases regionals que hi ha a Catalunya cridant en contra del dret de poder decidir el nostre futur, i atacant als referèndums d'autodeterminació, mira tu que desprès de cert temps resulta que el portaveu de sis de les cases regionals integrades a la federació CECREC, es el senyor Terrino, secretari adjunt del partit filial a Badalona. Així està el país els senyor montilla i Zaragoza enviant els seus lacais por tot arreu a bombardejar les consultes, bonica democràcia aquesta. Això de moltes paraules i pocs fets hauria de ser el eslògan del partit filial del senyor Zapatero.[noticia].
Desprès quan surt el senyor aquell que representa els altres andalusos, tota la premsa mediàtica cavernícola se li tiren al coll com a vampirs. però d'això ni una paraula. El dia que tots els periodistes deixin de ser sucursals dels partit si siguin periodistes, llavors potser llavors sabrem la veritat, com diu el programa del intermedio de la sexta fins ara hem escoltat les noticies ara anem a saber la veritat.[noticia]


3 comentaris:

Tresinores ha dit...

Si legeixes el text amb atencio, veuras que te algunes perles....

ALP2500 ha dit...

Gràcies Tresinores, ara mateix ho faig

ALP2500 ha dit...

Això està clar que aquest senyor que va disfrassat de Democrata i no deixa de ser un hereu del franquisme mes aferrim, amb clars tendències dictatorials ens volgui donar lliçons de democràcia es com di´r-li al llop que et guardi les ovelles, perquè esta clar que el senyor Joan Ferran, conegut per voler treure la crosta nacionalista dels mitjans de comunicació de Catalunya, hauria estat el primer en publicar el manifest contrari a les consultes sobiranistes al seu bloc, abans fins i tot que les cases regionals el publiquessin de manera oficial.
i això fa pudor a socarrim.