dissabte, 18 de juny de 2011

La política municipal, un encantament de serps

La veritat que el temps posa sempre la gent a lloc, i quan un obre la boca a partir d'aquell moment es esclau de les seves paraules, avui parlaré de quatre anys quan l'equip dels Convenients que estaven a la oposició de la capital de la Comarca (Puigcerdà) es van queixar perquè l'equip de govern els va apartar de tota distribució de patronats i organismes públics que depenen de la Casa Gran, dons bé quatre anys desprès el senyor Piñeira fa el mateix. No ho entenc si tens gent amb ganes de treballar això s'ha d'aprofitar, i clar si tu creus que fa quatre anys els que manaven ens van equivocar no facis tu el mateix. Però bé em politica qualsevol cosa es possible, es l'art de la màgia, dir una cosa avui i tot el contrari demà i encara voler tenir raó.[noticia].
Dons punts a favor d'en Piñeira, el  rebaixar-se el sou un 5 % i reduir càrrecs. amb aquesta rebaixa podran posar quatre llambordes mes a qualsevol plaça.
En quan a Alp ja Portem una setmana del canvi de govern, la veritat que no es massa d'hora per apreciar qualsevol canvi, el que si he vist que tota la casta feudal ja ha passat per la cassa gran a donar vassallatge al nou rei. Bé ara es quan comencem a recordar-li al amo que l'hem votat i que això te un preu, mai es fa res perquè si, sempre hi ha un motiu amagat. Això serà així fins que hi hagi canvis, canvis que portin a professionals a dirigir la casa gran i aquests tinguin responsabilitats sobre les seves decisions, llavors potser llavors els municipis estaran ben dirigits.
Que passeu un bon dia, i que la politica no us amargi el dia

Ptda: aprofito per felicitar al Marc per el seu Casament avui passa a ser un home lligat, que tinguis molta sort nen, i que les regnes no siguin massa curtes .

dimecres, 15 de juny de 2011

Indignats, Indignes

El que havia de ser una revolució , ha resultat ésser un kale borroca (una lluita al carrer). Situacions com aquestes al parlament de Catalunya desacrediten tot el que puguin haver guanyat fins ara aquesta gent.Situacions com les que ha sofert el Senyor LLop (minusvàlid de ceguera i diputat del parlament de Catalunya) es vergonyós. [ noticia ].
Les causes es poden defendre de moltes maneres, però el cas del Senyor Arcadi Oliveres acusant als mossos de paisà de l'organització del aldarull a part de no disposar de cap prova, ho trobo inversemblant, potser abans d'obrir a boca hem de pensar el que diguem i no es pot enfonsar tot per defendre a quatre dropos que s'han deixat els modals a casa.  [Arcadi Oliveres].
En quan al cas dels Consell i President de la Generalitat entrant al Parlament amb Helicòpter, també ho trobo un pel exagerat no calia gastar-nos aquests calerons en aquestes activitats quan altres van entrar en cotxes dels mossos , però clar això no ven tant i es molt mes espectacular entrar com els homes de Harrison .[noticia].
Bé dit tot això i per acabar el tema només dir que la veritat aquesta gent m'ha decebut, jo que esperava que aquest moviment revolucionari seria un punt i part i resulta que no deixa de ser un altre violència maquillanda. Bé si aquesta es la gent de la propera generació ja ho diu la dita que el poble que oblida la seva història està comdemnat a repetir-la , i del feixisme encara tenim restes ara, i el nazisme tampoc fa tant de temps que es va lluitar contra ell.


dimarts, 14 de juny de 2011

Nou Partit Politic, CiuiPP

el ciuipp serà el proper partit politic de dretes que han sorgit desprès de les eleccions municipals, fins ara era un partit tapat, que amb coses con las del notari per clar si comencem per convenients sempre anem anat derivant cap la dreta passen a unió despres els neofeixistes del pp i ara només li manca agrupar-se amb Ciutans, Unio progrés i Democràcia i acabem amb la plataforma per catalunya amb l'agravant que aquest partit xenòfeg ara vol a més fer les amèriques i anar per tota la peninsula, Déu ens agafi confesats.

Gossos de Tura, això si que es defendre la llengua

Que vingui el partit nacionalista de SCI a la nostra comarca està molt bé, sempre es maco poder escoltar gent que vulgui defendre la nostra nació però clar  a vegades quan un s'omple la boca de defendre la nostra llengua i al primera escola d'Estiu del seu partit (Solidaritat Catalana per la Independència) fot una cagada com aquesta en hi ha per llogar-hi cadires
A la concentració del proper cap de setmana a La Molina, fan moltes activitats i una d'ella segons ell consisteix en un concurs de Gossos de tura.
Gossos de Tura, o Gossos d'atura. Perquè el trispartit fa dies que s'ha acabat i potser que deixem la Tura en pau ara no toca això . No deixa de ser graciòs tot plegat que el partit que s'ompla la boca de independència i de defendre la nostra llengua foti una cagada com aquesta. [noticia].
Bé potser el Concurs ja està be aixi i consisteix en una indirecta a la ex-consellera Tura quan era el cap dels  mossos d'esquadra , i el concurs consisteix en una brigada de mossos estomacant manifestants, però clar ho trobo un pel inversemblant.

Bé aquest es el concurs de mossos d'atura que ens veuen per les nostres contrades,
Ara em resta saber quin son els gossos de la Senyora Tura i si aquests són d'atura o no ?
Mireu jo en faig moltes de faltes de Ortografia,narrativa nefasta i tot això. Es el problema de ser un pagès de muntanya. Però quan parlem de una de le s activitats nacionals mes autòctones i que ens fa diferents com a mínim cuidar la seva denominació d'origen , i no batejar aquest esport, només els hi calia entrar a la Pagina de la Casa Gran de Castellar de n''Hug per veure com s'escriu l'activitat en qüestió
dilluns, 13 de juny de 2011

Terror o Democràcia, on hi ha la diferència

Tota aquesta banda de la Caverna mediàtica, ahir van sortir al carrer plorant que al País Basc diuen que torna el terror, ells gran defensor de la Seva democràcia, no poden entendre que un poble no vulgui estar lligat als seus encanteris, que un poble no vulgui triar un altre camí. [noticia].
El poble Basc per desgràcia nostre es massa diferent a nosaltres , ells planten cara al enemic, ells es revelen, reboten i van tots a una per defendre els seus interessos, els Catalans en canvi tirem d'allò que es diu seny Català, que vol dir que nosaltres pactem, sempre pactem i sempre ens baixem els pantalons fins els tornells, aquesta es la diferència entre ells i nosaltres. exactació versus cobardia, aquesta es la gran diferència dels dos pobles.
Per Cert mirant el mapa polític de la nostra nació el que es veu es que això es un dretaire, catalunya s'ha tornat de dretes i on no arriba els Convenients sempre poden sortir els neofeisites del pperos o els feixistes de plataforma per catalunya i han esborrat del mapa a les esquerres, bonic panorama tot plegat.
I per acabar dissabte desprès de les eleccions municipals vaig sentir un comentari que em va fotre gràcia, tot just sortir el candidat convenient del meu municipi va haver una persona que va dir, ara ho tenim tot arreglat ja que en Ramon es del mateix partit dels que manen al país per tant tot serà mes fàcil, i jo em deia a mi mateix, si clar com quasibé a tot catalunya, i tots voldran xuclar de la mamella i tots vondran fer valer el seu poder , nassos que aquest argument no es el millor , i molt menys amb la situació de crisi que hi ha ara, no calia fer campanya post elecció del alcalde aquest ja estava triat.Fi de cicle, aquest cop hi ha regeneració política

Bé per tancar amb tot això de la política municipal, ara parlaré del fi de Cicle, aquest cop hi ha hagut canvi, els dinosauris polítics han estat esborrats del mapa i ha sortit savia nova, ara es el moment de tancar portes a la epoca aquella de la foscor i la opocitat i començar amb la transparència política.
Aquest cop les urnes han volgut que hagi estat així, que hi hagi una regeneració política, que aquell dinosauris politics que alguns ja es van presentar per allí del 1979 aquest cop siguin relevats per gent nova, Gent que no porti incorporats els vicis antics i que si li surten alguns per el canvi d'aquí quatre anys els poguem canviar.
Un cop tenim un nou equip de govern, jo ja faig com tothom demanar coses.

Nou equip de govern com a començament de la vostra tasca és possible que es poguessiu fer una reunió amb tot el poble d'Alp per explicar que passa amb el Carrer Central i la Placeta de l'Esglèsia, quan tindrem el carrer arranjat?, com es financiarà el mateix?, perquè han marxat els treballadors?, si es juntament amb la oposició millor  i sinó que sigui el nou equip de govern que ens faci cinc centims de tot plegat.
I una cosa molt mes important, si hi ha hagut neglicencia d'algú, si es culpa dels constructor, dels tecnics municipals, de les rates del clavagueram , del que sigui que ha provocat  tal situació i una cosa molt mes important com es solucionaran els problemes existents.

Molta Sort a l'equip de govern nou, i encara que em llegeixin quatre entusiastes que perden el temps amb mí, jo seré un gra al cul. Es el problema de ser un antisistema.