dilluns, 13 de juny de 2011

Terror o Democràcia, on hi ha la diferència

Tota aquesta banda de la Caverna mediàtica, ahir van sortir al carrer plorant que al País Basc diuen que torna el terror, ells gran defensor de la Seva democràcia, no poden entendre que un poble no vulgui estar lligat als seus encanteris, que un poble no vulgui triar un altre camí. [noticia].
El poble Basc per desgràcia nostre es massa diferent a nosaltres , ells planten cara al enemic, ells es revelen, reboten i van tots a una per defendre els seus interessos, els Catalans en canvi tirem d'allò que es diu seny Català, que vol dir que nosaltres pactem, sempre pactem i sempre ens baixem els pantalons fins els tornells, aquesta es la diferència entre ells i nosaltres. exactació versus cobardia, aquesta es la gran diferència dels dos pobles.
Per Cert mirant el mapa polític de la nostra nació el que es veu es que això es un dretaire, catalunya s'ha tornat de dretes i on no arriba els Convenients sempre poden sortir els neofeisites del pperos o els feixistes de plataforma per catalunya i han esborrat del mapa a les esquerres, bonic panorama tot plegat.
I per acabar dissabte desprès de les eleccions municipals vaig sentir un comentari que em va fotre gràcia, tot just sortir el candidat convenient del meu municipi va haver una persona que va dir, ara ho tenim tot arreglat ja que en Ramon es del mateix partit dels que manen al país per tant tot serà mes fàcil, i jo em deia a mi mateix, si clar com quasibé a tot catalunya, i tots voldran xuclar de la mamella i tots vondran fer valer el seu poder , nassos que aquest argument no es el millor , i molt menys amb la situació de crisi que hi ha ara, no calia fer campanya post elecció del alcalde aquest ja estava triat.